De service is buitengewoon goed zoals wij zelf hebben ervaren. Ook is de klantenservice goed bereikbaar en wordt er snel gereageerd. H.Teunissen.
L'azienda ha risposto
Zeer goede communicatie . Een deel van onze producten waren niet op voorraad en dit werd goed gecomuniceerd. Konden onze bestellig zelfs annuleren indien we dit wilden . Kort erna kregen we bericht d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik twijfelde of ik een actie op de website goed gelezen had, vandaar een korte mail gestuurd met een vraag. De volgende dag een vriendelijk antwoord gekregen met de bevestiging dat de aanbieding was z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik was opzoek naar een nieuw koffiezetapparaat. Bij Cook & Sizzle kwam ik het goedkoopste uit. Vond het wat spannend omdat ik het niet kende. Door eerst wat dingen te checken zoals reviews en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Welkom bij Cook & Sizzle, dé specialist in keukengerei voor zowel de hobbykok als de professionele chef. Bij ons vind je een breed assortiment aan hoogwaardige potten, pannen, keukenhulpjes, ovenschalen, raspen en kruidenmolens die elke kookervaring naar een hoger niveau tillen. Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid te voldoen, zodat je met vertrouwen kunt koken. Naast ons uitgebreide productaanbod bieden we ook exclusieve recepten en praktische boodschappenlijstjes om je culinaire avonturen te ondersteunen. Onze recepten zijn ontwikkeld door topchefs en zijn perfect afgestemd op de behoeften van zowel beginnende koks als ervaren culinaire meesters. Of je nu een snelle, eenvoudige maaltijd wilt bereiden of een ingewikkeld gerecht wilt creëren, bij Cook & Sizzle vind je altijd de juiste inspiratie en begeleiding. Bij Cook & Sizzle begrijpen we dat de keuze van het juiste keukengerei een groot verschil kan maken in je kookervaring. Daarom bieden we gedetailleerde productbeschrijvingen, klantbeoordelingen en handige keuzehulpen op onze website. Deze hulpmiddelen helpen je bij het vinden van de perfecte pan voor jouw signature dish, de meest geschikte keukenhulpjes voor jouw specifieke behoeften, of de ideale ovenschaal voor jouw favoriete ovengerecht. Bij Cook & Sizzle geloven we dat koken meer is dan alleen voedsel bereiden; het is een kunstvorm en een manier om liefde en creativiteit te uiten. Sluit je aan bij onze culinaire gemeenschap en ontdek hoe ons keukengerei je kookervaring kan transformeren. Bezoek onze website voor de nieuwste producten, inspiratie en keuzehulp die je helpt bij het vinden van het perfecte keukengerei. Kook met passie, kook met Sizzle!
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Alles verliep perfect. Product tijdig ontvangen, voor goede prijs.
Goede communicatie. Goed verpakt en snel geleverd.

Risposta di Cook & Sizzle
De service is buitengewoon goed zoals wij zelf hebben ervaren.

Risposta di Cook & Sizzle
alles was duidelijk en overzichtelijk
gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Risposta di Cook & Sizzle
Informatie tijdens het bestel proces was compleet. Bij complicaties direct een berichtje en leveringen waren. Compleet

Risposta di Cook & Sizzle
Fijne website. Prijs kwaliteit was erg goed. Bezorging, prima.

Risposta di Cook & Sizzle
Goede prijs en snel geleverd. Mooie merken.

Risposta di Cook & Sizzle
Keurige omschrijving. Goede scherpe prijs. Snelle levering.

Risposta di Cook & Sizzle
Snelle levering, product netjes verpakt en voldeed helemaal.

Risposta di Cook & Sizzle
Omdat er vertraging was op de levering en ze mij snel en netjes beantwoord hebben via de mail. Het artikel later netjes ontvangen.

Risposta di Cook & Sizzle
Snelle levering en product zoals omschreven

Risposta di Cook & Sizzle
Top pan netjes verpakt en geleverd

Risposta di Cook & Sizzle
Snelle bezorging. Wel een veel te grote verpakking.

Risposta di Cook & Sizzle
Professionele aanpak en goede kwaliteit producten!ben super tevreden!

Risposta di Cook & Sizzle
Snelle, correcte afhandeling en verzending. Goede prijs

Risposta di Cook & Sizzle
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.