4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Det er supernemt - og godt content

Jeg har brugt ContenScale til UGC. Det er supernemt - de gør det nemt for mig at være kunde, sætter sig grundigt ind i tone of voice, USP'er og markedet - så det er nemt for creators at forstå, hvad der skal leveres. Nemt for mig og godt for det content, der bliver lavet. Jeg vil varmt anbefale Contentscale.

8 aprile 2026

Jeg driver til dagligt et…

Jeg driver til dagligt et marketingbureau, hvor jeg har indgået et partnerskab med ContentScale til at producere content til mine kunder. Jeg har gennem tiden brændt igennem flere content-samarbejder, og dette er klart det bedste jeg har prøvet. 10/10 oplevelse, klar anbefaling

1 aprile 2026

Rigtig god oplevelse med Content Scale

Rigtig god oplevelse med Content Scale. Vi har haft et virkelig godt samarbejde med Content Scale. De har hjulpet os med content til vores webshop, og det har bare fungeret fra start til slut.
Kommunikationen har været nem og hurtig, og man føler virkelig, at de lytter og forstår ens behov. Det hele har været meget professionelt

De leverer som aftalt, og man kan mærke, at de har styr på, hvad der virker i forhold til content

Vi er meget tilfredse og vil helt klart bruge dem igen 👍

12 marzo 2026

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra - contentscalers team leveret hurtigt, hjalp med et godt match og fikset noget fedt materiale! - imens jeg kunne bruge tiden andre steder🙌🏼
Tak for en god oplevelse

23 marzo 2026

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Masser af hjælp og god kundeservice! Virkelig gode til at sørge for kvalitets content samt sørge for at resultaterne er i top. De har styr på hvad de gør!

20 marzo 2026

Kan varmt anbefale Contentscale

Kan varmt anbefale Contentscale! Jeg har arbejdet med dem i flere uger nu, og har kun fået gode resultater retur! De er meget passioneret omkring deres arbejde, og forstår tydeligt hvad der performer og hvad der ikke gør. En personlig og professionel service med et højt fokus på konvertering! - Meget tilfreds med alle mine UGC-videoer!

8 marzo 2026