Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie gehad met Irma. Ik had een vraag over of een muur een draagmuur was al dan niet. Een vrijblijvende uitspraak volgde snel. Er volgden ook praktische tips... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede ervaring met Constructiehuis. De tekeningen waren compleet en netjes uitgewerkt, precies volgens de eisen. Daardoor verliep de vergunningaanvraag soepel en zonder gedoe. Bij wijzigi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend en snel geholpen door Constructiehuis met een berekening voor het doorbreken van een draagmuur en weghalen van een schouw in mijn te verbouwen woning. Door een slecht af te lezen originele... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte construct... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ingegnere strutturale
  2. Consulente ingegneristico

Scritti dall'azienda

Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Snelle, fijne en flexibele service

Bas was vanaf het eerste moment erg behulpzaam en levert snel werk af. Naast de berekening zelf is het ook geen probleem om nog een extra advies of revisie te maken als de situatie veranderd. Binnenkort betrekken wij onze nieuwe woning en dan zullen wij zeker gaan genieten van de extra grote open ruimte die mede mogelijk door Bas is gemaakt!

22 novembre 2024

Risposta di Constructiehuis

Graag gedaan Stefan, dat is fijn om te lezen. Heel veel plezier met de nieuwe woonsituatie ;)

Constructie Kanjers!

Ontzettend fijne partij welke snel en duidelijk al je vraagstukken beantwoord. Een aanrader voor iedereen!

5 novembre 2024

Dankje Mats!

Goede, snelle service

Wij hadden snel een constructeur nodig voor de verbouwing, en Bas was er 2 dagen later al! Er fijne communicatie, de volgende dag hadden wij de beperkingen in de mail. Ik kan constructiehuis van harte aanbevelen!

24 ottobre 2024

Risposta di Constructiehuis

Graag gedaan Joyce, dat is altijd fijn om te lezen! Veel plezier met de nieuwe woonsituatie.

Snelle stalen balk berekening

Ik had snel een constructeur nodig voor een relatief simpele berekening, maar het moest wel gebeuren. Bas liet ergens op een avond laat weten dat het dezelfde week gedaan kon zijn en de volgende dag had ik hem al in de mail! Er moest nog iets kleins veranderd worden maar ook dat was geen probleem. Wil je een constructie berekening voor een stalen balk, dan kan Constructiehuis dat goed uitvoeren! Aanrader :-)

2 ottobre 2024

Risposta di Constructiehuis

Bedankt Niels, fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen ;)

Super!

Heel goed en snel geholpen door constructiehuis. Mocht je een berekening nodig hebben dan kan ik constructiehuis zeker aanraden!

20 settembre 2024

Risposta di Constructiehuis

Graag gedaan Leon, hopelijk kun je snel genieten van de mooie open ruimte!

Berekening doorbraak appartement

Bas heeft voor ons een berekening gemaakt voor wat doorbraken in een appartement. Het contact is erg prettig. Reageer snel en komt zijn beloftes na. Wij gaan vaker gebruik maken van zijn diensten

5 settembre 2024

Risposta di Constructiehuis

Dat is leuk om te lezen Thijs, wij vinden het ook een prettige samenwerking ;)

Valutata 5 stelle su 5

Constructie huis voor aanbouw en draagmuren

We hebben onlangs met Constructie Huis samengewerkt en we zijn ontzettend tevreden over het resultaat. Binnen twee weken had hij alles af, precies zoals afgesproken. Het werk is van hoge kwaliteit en de communicatie verliep soepel. We raden hem zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte constructeur!

1 settembre 2024

Risposta di Constructiehuis

Dankje Martijn, hopelijk kan je snel genieten van de extra woonruimte ;)

Constructieberekening uitbouw

Constructieberekening nodig voor een uitbouw. Bas is goed bereikbaar, denkt mee en in oplossingen. Komt afspraken na en heeft een duidelijke berekening gemaakt ondanks dat er tussendoor wijzigingen plaatsvonden.

Dankjewel voor de superservice! Zeker een aanrader

13 agosto 2024

Risposta di Constructiehuis

Dankje Beau, veel plezier met de extra woonruimte!

Constructieberekening doorbraak

Zeer tevreden over het geleverde werk van constructiehuis.nl

Binnen een week de constructieberekening ontvangen!

Groet,

Anne

2 agosto 2024

Risposta di Constructiehuis

Graag gedaan Anne, veel plezier met de nieuwe woonsituatie ;)

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie, en prettig contact

Recent een constructieberekening laten maken voor het verwijderen van twee draagmuren.

Na (prettig) telefonisch contact, hebben wij heel snel de constructieberekening ontvangen. Ze denken goed met je mee, en houden zich aan hun afspraken. Kortom, zeker een aanrader!

27 giugno 2024

Risposta di Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review! Hopelijk kunnen jullie snel genieten van de nieuwe woonsituatie!

Second Opinion

We hebben Bas benaderd om een second opinion te maken van de constructieberekening die eerder door een andere constructeur was opgesteld. Bas dacht heel goed mee, maakte snel een inschatting of er inderdaad nog "winst" was te behalen was, alvorens de daadwerkelijke berekening te maken. Op een zorgvuldige en vlotte wijze heeft hij de constructieberekening afgerond, wat ons toch een forse besparing opleverde in materiaal en manuren om de constructie te laten plaatsen. We kunnen Bas zeker aanbevelen!

28 giugno 2024

Risposta di Constructiehuis

Graag gedaan Sander, goed om te horen dat we een verschil hebben kunnen maken. Veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Fijne communicatie

Fijne, snelle en duidelijke communicatie. Bas heeft goed meegedacht in onze wensen en daarop verschillende opties met ons besproken. Vanuit hier kunnen de aannemers goed aan de slag met de verbouwing.

27 giugno 2024

Risposta di Constructiehuis

Graag gedaan Romy, het was redelijk schakelen maar hopelijk mag het eindresultaat er zijn!

Super service

Super behulpzaam! Constructiehuis heeft ons enorm geholpen, met een spoedberekening voor het verwijderen van onze draagmuur. Jullie snelle service en het meedenken waren precies wat we nodig hadden. De volgende keer dat we een constructieberekening nodig hebben, komen we zeker bij jullie terug!

29 maggio 2024

Risposta di Constructiehuis

Dat is fijn om te lezen! Veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Snel, goed meedenkend schakelen

Onwijs bedankt Bas! Door jouw snelle service en het schakelen konden wij ter plekke bij KeukenMaxx Reeuwijk onze keukenwensen inpassen in de constructie van de nieuwe open keuken. Heb ik nog een keer een constructieberekening nodig, dan kom ik zeker terug!

18 maggio 2024

Risposta di Constructiehuis

Graag gedaan Kiki, fijn dat we je zo hebben kunnen helpen. Veel plezier met de nieuwe situatie.

Effectief, duidelijk en snel

Effectief, duidelijk en snel hebben wij tijdig een constructieberekening ontvangen van Bas, ondanks de vele vragen en zijn aanstaande vakantie. We gaan de verbouwing en het inmeten van onze nieuwe keuken met vol vertrouwen tegemoet dankzij jou!

18 maggio 2024

Risposta di Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Stefan, fijn om te horen! Hopelijk wordt de nieuwe situatie zoals verwacht!

Valutata 5 stelle su 5

Constructiehuis werkt professioneel en snel

Constructiehuis werkt professioneel en snel. Goede website, snel antwoord op de vragen. Rapport zeer duidelijk en netjes. Aanrader.

Ben Vrijhof

17 maggio 2024

Risposta di Constructiehuis

Bedankt Ben! Succes met de verbouwing, ik ben benieuwd naar het resultaat!

Uitstekende service en betrouwbaar

Contrcutiehuis.nl is heel erg goed en betrouwbaar. Ondanks een fout van mijzelf i.v.m. de constructie berekening aanvraag, heeft Bas mij gematst met de kosten.
Dat hadden ze niet hoeven te doen, maar dat geeft wel aan hoe klantvriendelijk en open ze staan om mee te denken. Uitstekende service, Betrouwbaar, Professioneel en heel erg vriendelijk contact. Ik zou deze firma zeker aanraden.

16 maggio 2024

Risposta di Constructiehuis

Bedankt voor de zeer mooie review. In de bouw worden nu eenmaal regelmatig wijzigingen gemaakt, daarom proberen we flexibel te zijn in dat soort situaties. Succes met de verbouwing!

Top service

Constructiehuis heeft TOP service geleverd! Wij moesten een draagmuur en achtergevel doorbreken. Bas was vriendelijk, grondig en snel. Hij stelde me op mijn gemak bij twijfels en ik kon nadat zijn werk al gedaan was toch nog extra vragen stellen zodra ze begonnen met de doorbraak. Ik zal ze ongetwijfeld weer benaderen bij een volgende verbouwing.

9 maggio 2024

Risposta di Constructiehuis

Bedankt Florence, goed om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Heel veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più