utrolig ufleksibel, giver bøde på trods af snestorm
utrolig ufleksibel og stringent receptionist og fysioterapeut! Jeg vågnede her til morgen, d.6/2 2026 til at min bil var druknet i sne, sneplovene var ude for første gang i 15 år, alle busserne blev kaldt i garage kl. 10, skoler holdt lukket, og politiet frarådede alt udkørsel. Jeg ringede til klinikken for at at meddele jeg ikke kunne komme frem til min planlagte tid kl. 10 pga. sneen, men fik at vide af en sur receptionist at det ville koste mig en bøde på 329 kr. forfor sent afmelding (hvilket de ikke oplyser i booking mail), og at jeg skulle have forudset det og afmeldt inden kl. 18 aftenen inden. Hvor jeg godt kunne se de begyndte at sne i går aftes og de snakkede om problemer i sydsjælland og Lolland Falster i nyhederne, så havde jeg da ikke regnet med det ville blive så voldsomt her midt i KBH. tæt på Vesterbrogade, at jeg ikke ville kunne få min bil ud. Og jeg havde slet ikke regnet med det var et problem, når jeg kun skulle kører inden for 2 km i KHB/FRB.
Det er virkelig øv at få en bøde for og jeg kommer ikke til at bruge Connectfys igen.