3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

utrolig ufleksibel, giver bøde på trods af snestorm

utrolig ufleksibel og stringent receptionist og fysioterapeut! Jeg vågnede her til morgen, d.6/2 2026 til at min bil var druknet i sne, sneplovene var ude for første gang i 15 år, alle busserne blev kaldt i garage kl. 10, skoler holdt lukket, og politiet frarådede alt udkørsel. Jeg ringede til klinikken for at at meddele jeg ikke kunne komme frem til min planlagte tid kl. 10 pga. sneen, men fik at vide af en sur receptionist at det ville koste mig en bøde på 329 kr. forfor sent afmelding (hvilket de ikke oplyser i booking mail), og at jeg skulle have forudset det og afmeldt inden kl. 18 aftenen inden. Hvor jeg godt kunne se de begyndte at sne i går aftes og de snakkede om problemer i sydsjælland og Lolland Falster i nyhederne, så havde jeg da ikke regnet med det ville blive så voldsomt her midt i KBH. tæt på Vesterbrogade, at jeg ikke ville kunne få min bil ud. Og jeg havde slet ikke regnet med det var et problem, når jeg kun skulle kører inden for 2 km i KHB/FRB.
Det er virkelig øv at få en bøde for og jeg kommer ikke til at bruge Connectfys igen.

6 febbraio 2026

Ultimativt bedste behandling

Jeg har været inde hos både Steffen og Michael - de er helt enormt dygtige, ærlige og så venlige samt rigtig gode til at hjælpe en med at forstå hvad der sker undervejs behandling. Generelt er det et sted med virkelig professionelle og kompetente mennesker, der også bare er virkelig rare! Kan kun kun kun give min varmeste anbefaling til de to, men også til Connectfys generelt.

16 maggio 2025

Kæmpe anbefaling til Fysio Mette Fugl!

Fysioterapeut Mette Fugl arbejder KUN med skulderproblemer. Men det gør hun tilgengæld med en passion og kompetence, jeg aldrig har oplevet før. Hvis du har skulderproblemer - så er det Mette du skal have fat i. Og er der ventetid inden hun kan starte et forløb med dig, så vil jeg anbefale dig at vente til hun har tid - det bliver ventetiden værd 🙏

7 aprile 2025

For megen snak

Mette kom 5 min for sent hver gang ligesom behandlingen stoppede 10 min før tid. De resterende 15 min gik fortrinsvis med snak. Efter 3 behandlinger fik de ikke flere chancer

2 dicembre 2024

Helt usædvanlig dygtig fysioterapi

Helt usædvanlig dygtig fysioterapi. Efter at have døjet med skuldersmerter i et år og gået til osteopat i en længere periode, så helbredte Mette Fugl mig efter én behandling. Jeg døjede med smerter i højre skulder, især ved smash og serv i volleyball. Det var helt specifikt hendes forklaring af hvad hun kunne se og mærke på min skulder og af mekanikken i skulderen, der gav løsningen. Jeg kunne mærke efter øvelserne at problem-musklen spændte når min arm havde smashet og prøvede at forhindre armen i at fuldende bevægelsen helt ned til låret. Derfor begyndte jeg at fokusere på at fortsætte armens acceleration helt indtil hånden rammer låret. Det fjernede problemet! Genialt. Kan varmt anbefales. Alle i CphBeach volleyball anbefaler Mette!

12 agosto 2024

jeg ringede for og få information…

jeg ringede for og få information omkring fysioterapi da det kender jeg ingen ting til
men her støder man på den første mur med en reseptionist der ikke vil fortælle noget om dem
den information man fik: vi har en fysio terapeut og det er træning DAAAAA!!! ubehagelig
nedgørende person ring ikke for få information jeg tænker mit omkring at træne et sådan sted UHA muligheden for og give 0 burde være der

26 agosto 2024

Et sted man ikke bør vælge

Et sted man ikke bør vælge - ingen instruktion af nogen art -når man begår fejl lyver man overfor patienterstatningen - behandlingen har kostet mig 3 mdr. på Hospital. Man påførte mig en alvorlig ryglidelse. Man må stærkt fraråde at lade dem stå for genoptræning. De påstår at de anviste øvelser er mit eget påfund.

12 settembre 2023

Ekstemt ubehagelig og dårlig service

Selve fysioterapeuterne har jeg intet dårligt at sige om.
Dog har jeg i sommer fået en aflysning til min konsultation, da min fysioterapeut desværre var på ferie. Jeg møder derfor ikke op til den tid jeg før havde aftalt med dem af gode grunde.

Jeg får herefter tilsendt en regning for at være udeblevet fra min tid, og da jeg ringer ind for at fortælle, at det er connectfys selv der har aflyst tiden, bliver jeg mødt af en ubehagelig service. Først forsøger de at overbevise mig om, at jeg var mødt op til tiden (hvilket jeg ikke var, da connectfys aflyste dagen inden). Da jeg så fortæller at jeg har på besked, at jeg ikke er mødt op, så bliver der nægtet at de nogensinde har ringet og aflyst tiden med mig, og indirekte bliver jeg flere gange beskyldt for at lyve. Super ubehagelig oplevelse, og super ærgerligt at skulle betale 500kr for en konsultation jeg hverken har været til, og heller ikke selv har aflyst.

Jeg er senere blevet kontaktet om at de havde ringet til mig og informeret mig om at fysioterapeuten ville gå på ferie ugen EFTER min tid, hvilket ingen mening giver, da det derved så intet ville have noget med min tid at gøre. Super dårlig service, og håber meget at jeg er den eneste der har denne oplevelse.

31 ottobre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito