Trap er niet in !!!!!!!! Gewoon ordinaire dropshipper die de producten voor 40X de originele prijs verkoopt….Troep komt uit China (Temu, Ali) En laatste tijd reageren ze niet komen de bestelling... Leggi di più
Na ontvangst gelijk een nacht ermee geslapen wat totaal geen hinder gaf. 2 dagen later probleemloos mee op de tennisbaan gestaan. Mijn 1e indruk is dat het zeker positieve uitwerking heeft en mijn pla... Leggi di più
De kniebanden sluiten zeer goed aan en rollen niet naar beneden alleen was voor mij toch de maat te klein maar mijn man heeft die overgenomen en zal ik een meerdere maat moeten bestellen voor mij an... Leggi di più
Heel stevige kniebrace ontvangen van Compresspro, al enige tijd serieuze schokkende pijn in mijn knie en moet zeggen dat deze kniebrace mijn verwachtingen heeft overtroffen. Tijdens het lopen houd ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij CompressPro™ geloven we in een wereld waarin iedereen een comfortabel en actief leven kan leiden, vrij van pijn en beperkingen. Onze visie is om hoogwaardig compressiemateriaal aan te bieden die de mobiliteit en het welzijn van onze klanten bevorderen.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Trap er niet in !!!!!!!! OPLICHTERS !!!!
Trap er niet in !!!!!!!!
En laatste tijd reageren ze niet komen de bestellingen niet aan, en met retourneren wordt er niet op gereageerd en ook geen geld teruggestort….
Dus mensen koop als je een bamboe compress wilt koop hem via Temu of Ali….
Rommel uit China, lastig retourneren
Rommel uit China, helemaal geen Nederlandse startup zoals op de site staat, en het retourbeleid is niet top. De enkelbrace is prima , maar de ‘premium bamboe diabeteskousen’ zijn waardeloos. Deze wil ik retourneren, maar ik kom in een rare e-mail uitwisseling terecht. Op de website staat: ‘Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 30 dagen na aankoop retourneren en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.’ Ik krijg wat cryptische mails terug, maar uiteindelijk een retourlabel om het terug te sturen.
Ik hoop dat ik het geld terugkrijg.
Opgelet retourneren is geld kwijt!
De maat was jammer genoeg te klein, na het retourneren, meerdere mails gestuurd maar geen antwoord meer gekregen. Opvallend is ook, geen telefoonnummer te vinden op de website. En het telefoonnummer die bij contact te vinden is op de mail ter bevestiging van de bestelling, is van een persoon die helemaal niets met het bedrijf te maken heeft. Zeer vreemd!
betaald en nooit aangekregen
een bestelling geplaatst, betaald en nooit aangekregen.
Ik heb ze verschillende keren proberen contacteren en nooit antwoord gekregen.
Ik wil gewoon mijn geld terug
Oplichting!
Product besteld onder het motto "vandaag besteld, morgen in huis". Het is nu anderhalve maand geleden. Vervolgens mails gestuurd die niet worden beantwoord. Gebeld waar je alleen maar een voicemail krijgt (waar de naam van het bedrijf niet genoemd wordt). Tweemaal voicemail ingesproken met een terugbelverzoek, is natuurlijk niet gebeurd. Kortom ik ben mij geld kwijt, dit is oplichting. Niets hier bestellen dus!
C'est une très bonne compresse mais…
C'est une très bonne compresse mais attention à la taille, il faut prendre au dessus de sa taille car serre aux cuisses.
Op 15-11- 2024 een pakket retour…
Op 15-11- 2024 een pakket retour gestuurd. Kreeg het van de week weer terug. Had het via Klarna gedaan. Maar moet nu wel betalen. Wat een bedrijf zeg. En op je mail reageren ze niet.
Veel beloven maar weinig response
Veel beloven maar weinig response. Vandaag besteld, morgen in huis... Waar ze deze slogan vandaan hebben weet ik niet, maar ze maken het niet waar. Nu zelfs 4 dagen later niet eens een verzend bevestiging. Gelukkig via Klarna aangekocht, maar lijkt wel een oplichting. Jammer dat dit soort bedrijven overal maar mag adverteren en bovendien nog ondersteund worden door Klarna. Laatste keer besteld, dat is zeker.
kniebrace besteld is ook geleverd maar tot nu toe geen geld trerug
kniebrace besteld is ook geleverd maar de maat was niet de juiste maat retour gestuurd en aangegeven dat het bedrag teruggestort moest worden via post.nl koste 9.40 euro omdat het naar belgie moest gestuurd worden.meerdere mails gestuurd waar geen antwoord op komt. en nergens een contakt nummer te vinden.ik voel me bedrogen.
ik heb op 30 dec bericht gekregen dat het binnen 10 dagen op mijn rekening zou staan.
Goede kwaliteit van kniebrace
Goede kwaliteit van kniebrace. Snelle levering
Lange levertijd
Lange levertijd terwijl ze beloven...
Vandaag besteld morgen in huis. Het heeft een week geduurd voordat het verzonden werd. Verder redelijk product. Geeft wel steun maar rolt aan de bovenkant wel steeds op en dat is pijnlijk.
Zo ga je niet om met klanten.
Op zaterdag 30 november bestel en betaal ik 59,99 voor 2 Kniebrace. Op maandag krijg ik een email dat deze op dinsdag 3 december zullen geleverd worden door Postnl. Op woensdag 4 december krijg ik van Postnl een email dat mijn pakket terug naar de afzender wordt gestuurd wegens een foutief adres . Op donderdag stuur ik een email naar CompressPro om te vragen wat er is misgegaan en voeg ik mijn gegevens erbij dus naam en volledig adres maar heb nog geen antwoord gekregen op mijn vraag. Je moet wel direct betalen maar ze doen niet de moeite om mijn vraag te beantwoorden zo ga je niet om met klanten.
Geloof wel dat die dingen helpen
Geloof wel dat die dingen helpen, so far so good! Maar de maattabel klopt van geen kanten. Heb 48cm omtrek, dat zou een M maat moeten zijn. Heb L besteld. Zitten nog (te) strak. Had beter XL genomen, denk ik.
Pakket retour gestuurd maar geen geld terug, oplichters!!
Pakket ontvangen, paste niet, netjes ns contact retour gestuurd. Bewijs van ontvangst en aflevering van post.nl van het retour maar daarna reageren ze niet meer. Bedrag staat bij klarna nog open en ze willen het niet naar retour zetten. Reageren niet meer op welke mail of contact dan ook. Super asociaal, nooit kopen bij deze oplichters!!!!!
Nog geen knie brace ontvangen
Besteld maar een week verder nog niks ontvangen. Geen reacties op mijn mails.
Wel gelijk betaald. Ik vind het geen manier van doen. Je kunt toch reageren.
Geloof nog steeds dat het goed helpt.en verga van de pijn. Heb bij jullie besteld omdat het de volgende dag bezorgd zou worden. Ben nu een week verder.en al betaald.en al mails gestuurd
Graag reactie
De beste die ik gekocht heb
De beste die ik gekocht heb , en ik heb er al vele in de kast liggen , heel tevreden en veel minder kniepijn door de atrose
prefecte pasvorm
prefecte pasvorm , maat klopt met jullie maattabel.
snelle levering zoals voorgesteld .
De brace zit echt goed en blijft ook…
De brace zit echt goed en blijft ook goed zitten.
Jammer wel dat bij de aanbieding staat dat er ook compressie kousen mee geleverd worden, maar dat blijkt dan niet bij de bestelling te zitten
Lange levertijd
Vandaag besteld, morgen in huis. Deze zin niet in de tekst zetten, als je dit niet kan waarmaken. Ik heb donderdag een bestelling geplaatst, dinsdag pas ontvangen.

Risposta di CompressPro
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.