Valutata 1 stelle su 5

Extremt dålig service. Jag gjorde min beställning för åtta dagar sen men har inte ens fått ett leveransbesked. Har skickat flera mail men de ignorerar mig. Min man gjorde en beställning några dagar... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Svarar inte på mejl, messenger etc. Noll kundservice, kommer inte handla här mer. 👎 Uppdatering 2/10 - 2025. Fick ett mejl med en ursäkt och ett gratis paket, fyllt med fina saker, som anlände... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

ComFoo Sport. Finally, an affordable, locally produced, tasty, fast shipping, easy to use meal replacement, with an ideal variant for those who exercise regularly. It is basically a watery drink with... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag älskar Comfoos måltidsersättning med hallonsmak! Väldigt god och mättar bra. Har aldrig varit med om ett pulver som löser sig så lätt heller. Älskar att det är veganskt och svenskproducerat! Cho... Leggi di più

1. Negozio di alimenti per la salute
  2. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  3. Negozio di integratori per lo sport

Scritti dall'azienda

Vi vet att en strävan efter ett lyckligt liv gynnas av bekväma måltider som innehåller allt din kropp mår bra av och behöver. Med Comfoo får du allt detta – och lite till. Välkommen till det bekväma livet.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Provade för första gången

Provade för första gången. Positivt överraskad,god smak (hallon) och bra konsistens. Köpte även shaker, mycket praktiskt att ha med sig när man är på språng.

27 luglio 2022

Hej Joakim!

Tack så jättemycket för ditt fina omdömme!

Valutata 4 stelle su 5

Har bara provat med chokladsmak

Har bara provat med chokladsmak. Jag gillar både konsistensen och smaken. Men det skulle vara ännu godare utan sötningsmedel som brukar alltid ge en eftersmak som jag inte tycker om och försöker undvika. Det är bättre att själv kunna blanda in något som ger sötma efter egen smak och tyckte. Annars är jag mycket nöjd och tänker testa även hallon. Har ni funderat på fler smaker? Banan är alltid gott, lika vanilj. Kanske bär eller citrusfrukter. För oss som älskar lite mer syrliga smaker.

15 marzo 2022

Hej Claudia!
Tack för ditt omdöme! Vi har i planerna att lansera en osötad version i framtiden, men då efterfrågan är väldigt låg just nu är det inte ekonomiskt möjligt för oss. Dock är det som sagt något vi jobbar på och kommer lansera i framtiden!
Angående fler smaker så kan jag berätta att vi är väldigt nära en ny lansering och vi jobbar just nu med ett flertal olika smaker som vi hoppas kunna lansera inom 12 månader!

Positivt överraskad.

Positivt överraskad.

Beställde en påse choklad. Har endast haft dåliga upplevelser innan med ärtprotein, då det ofta kan få en sandig konsistens och äcklig smak, men detta smakade gott. Inget fantastiskt, men som snabb mat är det fint.

Jag kan förstå att vissa skrivit att det smakar som man dricker mjöl, men jag håller inte med. Jag tycker att chokladsmaken tillsammans med konsistensen får det att kännas som man dricker krossad, slät havre med en hint av choklad, och jag tycker detta är en trevlig smak.

Mättnadskänsla kom efter bara några minuter. Aldrig blivit mätt på en så liten mängd av något innan. Endast 4 dl måltid totalt och mätt? Det var nytt.

Kan tillägga att detta är första måltidsersättningen jag köper (förutom proteinpulver).

Bra jobbat, men fixa gärna så det finns mer smaker. :)

10 marzo 2022

Supernöjd

Supernöjd, är glad att det är svensktillverkat, veganskt och gott! Snabb och trevlig support när en sak saknades i min order, kommer fortsätta beställa Comfoo!

29 novembre 2021

Mycket besviken :(

Jag har provat alla de vanliga märkena. Plenny körde jag länge innan de ändrade smaken. Efter det har jag kört på Queal. Var riktigt hypad när Comfoo släpptes! Men fy vad besviken jag blev, de smakar som bantnings/träningspulver 🤮

Chokladen var dessutom som tapetklister i konsistensen.
Jordgubben var alldeles för söt och sliskig.
Hallon var den minst hemska, men så konstigt med "frön" i.

Nu använder jag dem bara som utfyllnad i min Queal för att jag inte vill kasta dem av ekonomiska+matsvinn-skäl. Hallon går att blanda ut 1-1, chokladen måste jag blanda ut med dubbel mängd Queal. Jordgubben vet jag inte än.

13 settembre 2021
Valutata 4 stelle su 5

Förtroendeingivande företag - helt okej pulvermat

Jag blev direkt slagen av hur snygg ComFoo:s grafiska profil var, och imponerad av att det var svensktillverkat. Har tidigare långvarig erfarenhet av Huel och Plenny, så jag beslöt mig för att testa något nytt i pulvermatvärlden.

Smaken jag valde var hallon. Roligt att det är bitar av torkade hallon i, det ger en trevlig fräschör och syrlighet som jag kan sakna hos exempelvis Huel:s berry-smak. Pulvret blandades enkelt ut i shakern som för övrigt var av varianten SmartShake med tillhörande pulverförvaring (pluspoäng!). Jag skulle beskriva konsistensen som ett mellanting mellan Plenny Shake och vanligt proteinpulver, alltså mycket mer vätskeaktigt än Huel. Däremot var smaken lite för söt i mitt tycke, men jag får helt enkelt använda den som fika mer än mat.

Kortfattat gav produkten ett gott intryck, och företaget likaså. Synd att shakern inte är ComFoo-branded, utan en standard SmartShake, och sötman kunde dras ned på en del för att jag skulle ge den 5/5!

1 settembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att äta nyttigt och växtbaserat

Jag blev positivt överraskad av smaken och konsistensen första gången jag testade. Comfoo är lättare att blanda än t.ex. Plenny Shake tycker jag. Jag äter Comfoo två gånger per dag de flesta dagar. Det blir väldigt enkelt att äta nyttigt och växtbaserat vilket gynnar både den egna hälsan och planeten!

24 agosto 2021
Valutata 5 stelle su 5

Ny egenproducerad BÄTTRE produkt. Snygg vändning!

Superkul att entreprenören vände ett potentiellt nederlag (problem med distribution / agentur för annat "märke") till en magnifik produkt som, förutom att den är egenproducerad, slår den konkurrerande produkten på fingrarna vad gäller smak och innehåll. Grattis! Och tack för en bra produkt!

Henrik M

13 agosto 2021

Älskar verkligen Hallon

Älskar verkligen Hallon!
Som matallergiker kan det ibland vara svårt att få tag i mat när man är "på väg". Detta är ett toppenalternativ för mig.

Man blir lagom "mätt" och magen blir lugn o mjuk.

Har alltid en påse hallon hemma! 😍😍😍

12 agosto 2021

Nöjd

Snabb leverans, tog hallon smak och det var små hallonbitar i som gav drycken en bra karaktär, blandade i is havregryn och mer hallon, över förväntan. Kommer absolut beställa igen.

12 agosto 2021

Smaklös

Valde choklad. Den smaker verkligen ingenting annat än slimig mjöl. Känner mig inte mätt heller. Har haft huel tidigare och kan säga att deras pulver dryck är betydligt bättre, både i smak och mättnadskänsla.

9 luglio 2021

Hej Larsson!

Tack för ditt omdöme, men tråkigt att du inte gillade vår chokladsmak. Vi har tagit fram chokladsmaken som den mest neutrala av våra produkter, hallon mest syrlig och jordgubb mest söt. Kanske hade en annan smak passat dig bättre? Vi kan säkert lösa något om du maila oss :)

Angående mättnadskänslan så kan det variera väldigt mycket beroende om man varit aktiv innan man äter samt vad man ätit innan på dagen. Vi rekommenderar att börja med två skopor och 300 ml vatten, men känner man att det inte är tillräckligt kan man testa med tre skopor och 450 ml vatten istället.

Angående din order så gör vi gärna en återbetalning på hela, men för att vi skall kunna det behöver vi lite mer information om dig.

Kontakta gärna oss via "hello@comfoo.com" så vi kan hjälpa dig med beställningen/återbetalningen.

Med vänliga hälsningar
Albin Sandell
VD - Grundare

Valutata 2 stelle su 5

Smakar inte bra

Har bara provat hallon. Den har en otrevlig beska som ligger kvar länge i munnen (från sötningsmedlet?). Hallonbitarna och havresmaken skulle kunna ha funkat, men för mig blir intrycket kemiskt och konstgjort. Faktiskt ganska äckligt.

12 maggio 2021

Hej Johan!

Tråkigt att du inte blev nöjd med vår hallonsmak!
Skicka gärna ett mail till "hello@comfoo.com" med ditt order-ID så löser vi en återbetalning på din order :)
Vi har fått en hel del förfrågningar om att göra en neutral version utan sötningsmedel och kommer förhoppningsvis släppa det tidigt 2022.

Godaste shaken!

Snabb och tillmötesgående kundservice! Jag ogillar smaken av de flesta andra sorters shakes jag testat då de känns för sliskiga eller har parfymig och för söt smak. Har testat både comfoo med smak av hallon och choklad och de båda är så goda! Smakar inte överdrivet mycket utan har en mer "naturlig" smak, den med hallon har faktiskt små bitar av hallon i sig och är min absoluta favorit.

9 maggio 2021

Bra val

Smakar bra och ger ganska bra mättnadskänsla. Bra val för måltidsersättning...

11 marzo 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più