Jeg har flere gange bestilt olivenolie fra Columbani. Fantastisk produkt og virkelig god service. Tak 🙏
Scopri cosa dicono le persone
Nu må jeg tage hatten af! Det er meget få webshops der efterhånden imponerer en garvet netshopper som mig, men Columbani formåede alligevel at gøre netop det! Bestilte kl 14.10, fik gls oprettel... Leggi di più
Kvalitetsprodukter og god service. Køber løbende nødder, krydderier m.m. Og har altid været tilfreds med kvaliteten, super gode nødder👏 Skulle der være en lille fejl i en forsendelse, er der al... Leggi di più
Jeg havde næsten opgivet at finde en god olivenolie, men fandt ved et held columbanis hjemmeside. Bestilte en flaske olivenolie som blev leveret med en lille velkomst nødde gave. Olivenolien duftede f... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ønsker du at skrive en anmeldelse af Colombani.dk henviser vi til vores korrekte profil. Denne profil er oprettet af en ukendt tredjepart, hvor vores navn er stavet forkert. Vi arbejder i øjeblikket på at få denne profil annulleret. På forhånd tak hvis du vælger at besøge vores korrekte profil:-)
Informazioni di contatto
Danimarca
- columbani.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg har flere gange bestilt olivenolie…
Virkelig flot hjemmeside
Virkelig flot hjemmeside, informativ og nem. Lækre produkter. Super hurtig levering. Fik endda nogle gratis vareprøver med. Handler bestemt gerne her igen. ( Fakt: 274660 )
Super fin kundepleje
Super fin kundepleje. Altid gode produkter, sund fornuft i forhold til indpakning og yderst rimelige priser.
Erstatning for forkert vare…
En uheldig medarbejder pakkede den forkerte vare. Fik en ny pakke tilsendt, uden sværdslag.
Super god oplevelse⭐️
Virkelig lækre produkter og hurtig levering!🤩
Deres olivenolie er god
Deres olivenolie er god. Kaffebønner måske en anelse hårdt ristet. (De smider lidt olie) Hurtig levering. Køber kun olie herfra,..
Super lækre nødder
Har købt nødder nogle gange og hver gang er der hurtig levering og varen er i orden. Jeg er i sær vild med pecannødderne, det er de bedste pecannødder man kan købe. Kan klart anbefale at købe derfra.
Kvalitetsprodukter og god service.
Kvalitetsprodukter og god service.
Køber løbende nødder, krydderier
m.m. Og har altid været tilfreds med kvaliteten, super gode nødder👏
Skulle der være en lille fejl i en forsendelse, er der altid venlig og hurtig opfølgning, og man får ny forsendelse lynhurtigt..
Klar anbefaling herfra
Købte introduktionspakke
Købte introduktionspakke bestående af bog, hældetud og olivenolie. Er super glad for alle dele - olien er fantastisk, hældetuden fungere til ug og bogen er forklarende og har gode opskrifter 😁
5 stjerner, for kaffe, nødder og ikke mindst super kundeservice
Jeg er meget tilfreds med produkterne
Jeg er meget tilfreds med produkterne. Rigtig god kvalitet til prisen. Webshop og forsendelse fungerer perfekt.
Hurtig ekspedition fra dag til dag af…
Hurtig ekspedition fra dag til dag af første klasses produkter - olivenolie og nødder.
Meget fine varer
Meget fine varer, god kvalitet. Har handlet (økologiske)
te, nødder, kryderier mm. flere gange. Hurtig levering.
De lækreste produkter til fornuftige priser
De lækreste produkter til fornuftige priser. Denne gang bestilte jeg kun en masse mandler, men er også vild med deres olivenolie og æblecidereddike. Kan kun anbefale siden! Måtte vente på at mandlerne kom på lager, men det var absolut ventetiden værd. Hurtig levering herefter!
Virkelig gode produkter og super…
Virkelig gode produkter og super service :)
Altid god oplevelse
Har handlet nødder, tørret frugt, te etc. her i et par år. Altid gode produkter og service. De meget få gange hvor der her været noget er der altid taget hurtigt hånd om sagen. Deres seneste produkt honningristet granola er så god. Varm anbefaling & tak fra glad kunde :-)
Fantastiske produkter og god service
Jeg bestilte for nyligt et kilo øko valnødder og et kilo øko macadamianødder, og kvaliteten er bare helt fantastisk. Super lækre produkter og hurtig levering. De var også så søde at snige en smagsprøve med deres granola med i pakken, og må sige at den er stærkt vanedannende. 10/10 kan kun anbefale denne virksomhed.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.