Banner for Colosseum Tandlægerne - Varde

Colosseum Tandlægerne - Varde Recensioni 21

TrustScore 4 su 5

4,1

Kræmmergade 2B, 1. tv., 6800 Varde, DK

Jeg lider af enorm tandlæge skræk. I sådan en grad at selv mine tænder og læber ryster når jeg rammer tandlæge stolen men tandlægen Sia er så kompetent, så behagelig, så professionel og så menneskelig... Leggi di più

En klinik med høj faglighed . Man bliver som patient orienteret om evt behandlinger , inden disse udføres . Der er et omsorgsfuldt og trygt miljø i klinikken . Klinikken i Varde kan helt klart... Leggi di più

Anna skabte et trygt rum og forklarede processen, forklarede mig den udfordring der var og hvad der skulle ske. Hun er meget behagelig omsorgsfuld og fuldstændig dygtig og rolig. Jeg har meget stor ti... Leggi di più

Har altid været godt tilfreds med behandlingen hos Collosseum tandlægerne. Specielt receptionisten Gitte er helt unik. Altid smilende venlig og kan altid trylle og finde en tid ved et akut problem❤️

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Igienista dentale
  5. Periodontista per impianti dentali
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni su Colosseum Tandlægerne - Varde

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

• Kræmmergade 2B, 1. tv., 6800, Varde, Danimarca

• 75220544

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 65% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

En klinik med høj faglighed

En klinik med høj faglighed .
Man bliver som patient orienteret om evt behandlinger , inden disse udføres .
Der er et omsorgsfuldt og trygt miljø i klinikken .
Klinikken i Varde kan helt klart anbefales, også til dem ,der som jeg ikke er vild med tandlæge besøg .
Kathe Baumgardt

13 novembre 2023
Logo di Colosseum Tandlægerne - Varde

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Varde

Hej Kathe,
Mange tak for din anmeldelse og anbefaling dertil.
Vi er meget glade for at du har gode oplevelser hos os, trods din frygt for tandlægebesøg.
Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Venlig hilsen
Laura | Colosseum Tandlægerne