Banner for Colosseum Tandlægerne - Holbæk

Colosseum Tandlægerne - Holbæk Recensioni 33

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Ahlgade 50, 1. Th., 4300 Holbæk, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Lige startet op som patient på klinikken. Professionel og hyggelig receptionist. Moderne klinik. Og tandlægen Yll har været super informativ og virker til at være super kompetent. Har fået fjernet v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted søde og venlig 🙂Min tandlæge ramsin er jeg meget tryk ved og det betyder slt for mig når jeg er hos jer 🙂

Dettagli dell'azienda

5. Periodontista per impianti dentali
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni su Colosseum Tandlægerne - Holbæk

Scritti dall'azienda

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Scritti dall'azienda

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Informazioni di contatto

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,4

Ha risposto al 65% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted søde og venlig 🙂Min…

12 maggio 2026

Hej Lene!

Tusind tak for de søde ord! Vi er så glade for at høre, at du trives hos os, og at Ramsin giver dig en god oplevelse. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg, når du besøger os. Vi ser frem til at se dig igen! 🙂

Mathias | Colosseum Tandlægerne

Valutata 5 stelle su 5

Meget venlige og sødt personale

Meget venlige og sødt personale. Lige fra receptionen til klinik assistenten samt Tandlægen. God oplevelse selvom man har tandlæge skræk. Kan kun anbefale colosseum Tandlægerne.

20 aprile 2026

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos os, særligt når du har tandlægeskræk. Vi sætter stor pris på din anbefaling og dit positive ord om vores personale.

Mathias | Colosseum Tandlægerne

Valutata 5 stelle su 5

Lige startet op som patient på…

Har fået fjernet visdomstand og dette gik hurtigt og smertefrit.
Kæmpe anbefaling af både klinikken, men i høj grad også tandlægen og hans assistent.

16 marzo 2026

Hej,

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse som ny patient hos os. Vi sætter pris på din anbefaling og dine venlige ord om Yll og hans assistent. Det betyder meget for os, at din visdomstandsfjernelse gik godt.

Amazing Staff

From when I walked in the building until I left, all members of staff were very friendly, helpful and caring.

5 gennaio 2026

Hi Jeffrey,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du oplevede vores personale som venlige, hjælpsomme og omsorgsfulde. Det er præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give alle vores patienter.

SUPER og SMILENDE SERVICE

SUPER og SMILENDE SERVICE

16 dicembre 2025

Kære anmelder

Tusind tak for dine rosende ord - dem sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Har hver gang fået gode løsninger på…

Har hver gang fået gode løsninger på mine efterhånden gl tænder, hvis der er sket en hændelse. Har stor tillid til min tandlæge (Ramtin) både ved 0 huller og en flækket tand. Gode fair priser og arbejde der holder. dygtig klinikassistent. Altid forklaring og pris inden start. Er ovenud tilfreds. Bliver altid venligt mødt af alle.

25 novembre 2025

Kære Elin

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du hver gang får gode løsninger og føler dig tryg – uanset om det handler om et rutinetjek eller en mere akut behandling. Vi sætter stor pris på din tillid til tandlæge Ramtin og resten af teamet.

Tak for at vælge os som din tandlægeklinik – vi ser frem til at passe godt på dine tænder fremover.

Et behageligt tandlæge besøg

Tandlægen var imødekommende og informativ. Hun fortalte når hun skiftede fra inderside til yderside og fra venstre til højre side. Det var godt. Så vidste jeg hvad jeg kunne forvente.

25 novembre 2025

Kære Anne

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde et behageligt tandlægebesøg hos os. Det betyder meget for os at holde vores patienter godt orienteret undervejs, så det er skønt at høre, at du mærkede den tryghed i behandlingen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

God behandling

Altid god og tryg behandling.

13 ottobre 2025

Kære Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at vide, at du havde en god og tryg behandling.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Meget dygtig tandlæge der skaber…

Meget dygtig tandlæge der skaber tryghed og som man har tillid til.

1 ottobre 2025

Kære Peter

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du føler dig tryg og har tillid til din tandlæge – det sætter vi stor pris på, at du deler med os.

De bedste tandlæger ❤️.

De bedste tandlæger ❤️.
Jeg kan VIRKELIG anbefale disse skønne mennesker hos Colosseum Tandlægerne i Holbæk.
Altid med smil og venlighed, stor professionalisme og en følelse af tryghed.
De er altid et besøg værd.
De får altid 5 Store Stjerner af mig.
Tak for jer🌟🌟🌟🌟🌟.
Mvh Christian

26 settembre 2025

Kære Christian

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord. Det betyder virkelig meget for hele teamet at høre, at du føler dig tryg og godt taget imod hos os. Vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse, hver gang.

Mange tak for din tillid - vi ser frem til at tage godt imod dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Meget ærlig og omsorgsfuld med et stort…

Meget ærlig og omsorgsfuld med et stort informations niveau.

24 settembre 2025

Kære Christina

Mange tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du deler din oplevelse - det betyder meget for os.

Valutata 4 stelle su 5

Behagelige tandlæger

Behagelige tandlæger, altid tid til at besvare spørgsmål..
Synes priserne er steget alt for meget

23 settembre 2025

Kære Dorte

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores tandlæger.

I forhold til priserne følger Colosseum Tandlægerne de overenskomstbestemte priser på faste ydelser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos os.

Anbefalelsesværdig

Grundig, informativ, smertefrit.

15 settembre 2025

Kære Alexandra

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Yderst behagelig behandling og fortalte…

Yderst behagelig behandling og fortalte hvad jeg kunne gøre bedre

8 settembre 2025

Kære Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at du havde en behagelig oplevelse, og at du fik gode råd med på vejen. Det betyder meget for os at kunne give tryghed og nyttig vejledning i behandlingen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Colosseum Tandlægerne.

God behandling

En meget ung, men helt professionel og dygtig tandlæge, som om hun havde flere års arbejdserfaring. En fin og professionel tilgang, fuld af varme og omsorg. En meget fin forklaring hvad der skulle ske og jeg følte mig informeret om processen og mulighederne undervejs så jeg kunne træffe beslutninger på oplyst grundlag. Meget, meget fint behandling på alle mulige måder. Tak😊

21 agosto 2025

Kære Jasmina

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du følte dig tryg, informeret og godt behandlet under hele processen.

Vi sætter stor pris på dine ord og glæder os til at tage godt imod dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

taler i et sprog jeg kan forstå

15 luglio 2025

Kære Marianne.

Tusind tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du oplever, vi taler i et sprog, du kan forstå – det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge og godt informeret gennem hele behandlingen.

Valutata 5 stelle su 5

Både service i receptionen og tandlægen…

Både service i receptionen og tandlægen perfekte

11 luglio 2025

Kære Beatrice.

Vi er meget glade for din positive anmeldelse af service og behandlingen på klinikken - og tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken næste gang du besøger os.

Valutata 4 stelle su 5

Han var god til at forklare og gøre mig…

Han var god til at forklare og gøre mig tryg, hader og er bange når jeg skal til tandlæge. 1000 tak for en god oplevelse. Det var rart.

4 luglio 2025

Kære Tina.

Vi forstår at det kan være en ubehagelig oplevelse at gå til tandlægen og derfor er vi meget glade for at høre, at det var en tryg oplevelse for dig at besøge os på klinikken.

Det betyder meget for os, da vi på den måde bedre kan hjælpe med at vedligeholde en sund mund ved at komme forbi klinikken til de forebyggende undersøgelser- og vi vil gøre os umage for at gøre det til en god oplevelse, hver gang.

Tak for tilliden til os.

Valutata 1 stelle su 5

Den værste tandlæge jeg har været hos

Den værste tandlæge jeg har været hos.
Der er ingen forklaringer på noget som helst.

Der bliver bare snydt med regninger, selvom jeg har betalt jeg omgange er det ikke bleven noteret i deres system anbefaler folk ikke til at tage til dette røvrener sted.

Chefen er totalt useriøst når hun taler med en.

10 marzo 2025

Hej Ferhat.

Som vi skrev til dig i fredags, har vi besluttet ikke at fortsætte dialogen, da vi har oplevet udfordringer i samarbejdet – både i forhold til kommunikationen med personalet og den tidligere betalingshistorik.

Vi føler, at vi har gjort en stor indsats for at afslutte sagen på en ordentlig måde, og derfor mener vi også, at en eventuel anmeldelse ikke længere er relevant.

Vi vil derfor venligt anmode dig om ikke at kontakte klinikken fremover og i stedet søge behandling hos en anden tandlæge. Vi ønsker heller ikke selv at besvare yderligere henvendelser.

Alle dele af besøget

Alle dele af besøget: alle medarbejdere, kvaliteten af arbejdet, stedet og stemningen. Bliver altid mødt af omsorg og dygtighed.

19 febbraio 2025

Kære Anja.

Vi vil rigtig gerne takke dig for de varme ord. Det betyder rigtig meget for os, at du føler dig vel behandlet fra du træder ind ad døren på vores klinik. Vi sætter stor pris på at du har valgt at lægge din tandsundhed i vores hænder!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più