Banner for Colosseum Tandlægerne - Ballerup

Colosseum Tandlægerne - Ballerup Recensioni 34

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Borupvang 2B, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Både tandlæge og assistent var utroligt behagelige og dybt professionelle, det er altid en rar og tryg oplevelse hos dem. Det er lige før jeg oprigtigt glæder mig til besøget hver gang. 😊 Dernæst er... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Periodontista per impianti dentali
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni su Colosseum Tandlægerne - Ballerup

Scritti dall'azienda

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Scritti dall'azienda

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Informazioni di contatto

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,7

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Overordentlig god service

Det var hele oplevelsen, fra jeg kom ind ad døren, eftersyn, røntgen, vejledning, betaling og efterfølgende fremsendt e overslag mv.. Jeg har selv arbejdet i servicefag og der var bare super service hele vejen igennem.
Tak for det.

1 aprile 2026

Sascha er yderst kompetent

Sascha er yderst kompetent, pædagogisk og SÅ venlig og imødekommende. Jeg har fuld tillid til hende.

2 gennaio 2026

Kære Bodil

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du føler dig i trygge hænder hos Sascha og værdsætter hendes kompetente og venlige tilgang. Din tillid betyder meget for os.

Nærværende og lyttende

God,tryg og proffessionel behandling som altid.

23 dicembre 2025

Hej Flemming,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede tryg og professionel behandling hos os. Det er præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give alle vores patienter.

Valutata 5 stelle su 5

En tandlægeklinik hvor jeg føler mig tryg.

Colluseum tandlægerne i Ballerup. Jeg har ingen klager. Personalet behandler mig altid sødt og omsorgsfuldt. Jeg oplever høj kompetence og tydelig kommunikation. Jeg kan virkelig anbefale denne tandlægeklinik.

17 dicembre 2025

Kære Anja

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du føler dig godt behandlet og værdsat hos os. Din tilfredshed betyder meget, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Super venlige og behagelig personale

Det var bare en god og forstående tilgang til behandlingen og oplevelsen for mig som patient

10 dicembre 2025

Hej Casper,

Mange tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god og forstående tilgang til din behandling.

Tandplejeren/tandlægen burde få et 10 tal

Disse svar er på min mors vegne. Hun blev, jeg blev behandlet så stille og roligt. Min mor var bange, jeg fik lov, at stå og holde hende i hånden. Tandplejeren/tandlægen burde få et 10 tal for sin pædagogiske måde, at fortælle og udføre på. I var alle søde og gjorde os trygge. God oplevelse.

3 novembre 2025

Kære Lisser

Tusind tak for den varme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at både din mor og du følte jer trygge og godt tilpas under besøget. Vi ved, at et tandlægebesøg kan være en udfordring for mange, så det glæder os virkelig, at oplevelsen blev rolig og positiv for jer.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste gang.

Valutata 5 stelle su 5

God og professionel behandling af…

God og professionel behandling af tandlæge og assistent. Og god service i receptionen.

21 ottobre 2025

Kære Anne

Tusind tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både behandlingen samt den service, du mødte i receptionen. Det betyder meget for os, at vores arbejde bliver bemærket og værdsat.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig flinkt personale med god kommunikation

Tandplejer/læge og assistent var utroligt flinke, og informerede godt om en forsinkelse samt hvor lang tid denne ville tage. Rigtig god kommunikation og dygtigt personale som jeg vil sige stor tak til. Også rart med en lille goodiebag som undskyldning for forsinkelsen - fed detalje!

1 ottobre 2025

Kære Oliver

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede god kommunikation og venlig betjening – selv i en situation med forsinkelse. Vi sætter stor pris på din forståelse og er glade for, at den lille goodiebag faldt i god jord.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Roligt og fuld opmærksomhed på min tandlægeskræk

Smertefulde tandlægeoplevelser igennem mit liv, har kun pustet ekstra liv til min tandlægeskræk. Men hos Collosseum tager de sig tid til mig, forklarer, og er meget opmærksom på at gøre behandlingen så blid so m muligt.

14 settembre 2025

Kære Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi ved, hvor meget tidligere oplevelser kan præge én, og derfor betyder det ekstra meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt taget hånd om hos os.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at tage os godt af dig igen næste gang.

De var professionelle.

De var venlige, omsorgsfulde og jeg fik god forklaring af behandlingen. Godt sug, så jeg ikke følte for meget væske i munden. Ingen uudholdelige smerter (undgår for det meste bedøvelse), og dygtig tandlæge.

4 settembre 2025

Kære anmelder

Tak for din feedback. Det glæder os at høre, at behandlingen føltes tryg, professionel og komfortabel – netop sådan ønsker vi, at alle vores patienter skal opleve det.

Vi ser frem til at byde dig velkommen, når du besøger os igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg føler mig altid tryg hos Sasha

Jeg føler mig altid tryg hos Sasha, hun er empatisk, grundig og tydelig og det er rart når man lider af en smule tandlægeskræk🤗

26 agosto 2025

Kære Glennie

Tusind tak for den dejlige tilbagemelding. Vi forstår, at det kan være en ubehagelig oplevelse at gå til tandlægen, så derfor er vi meget glade for at høre, at du altid føler dig tryg hos Sasha.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

behandler /receptionen ydede høj service

receptionen ydede høj service
behandler var god og informativ undervejs

18 luglio 2025

Kære Ulla.

Tak for din positive anmeldelse af dit besøg hos os.
Vi ser frem til at tage imod dig på klinikken igen.

God service og forklaring

God service og forklaring

15 luglio 2025

Kære Mukades.

Tak for din fine tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har oplevet både god service og tydelig forklaring hos os – det er lige præcis dét, vi stræber efter hver dag.

Valutata 5 stelle su 5

Det var første gang jeg var hos…

Det var første gang jeg var hos Colosseum Tandlægerne. Jeg blev mødt med venlighed og omsorg. En rigtig god oplevelse.

20 marzo 2025

Hej Susie.

Tak for din varme anmeldelse af din oplevelse hos os. Det betyder meget for os at man føler sig taget godt imod, så vi kan hjælpe patienter med at vedligeholde en sund mund.

Tak fordi du vælger os som din tandlæge

Valutata 4 stelle su 5

Meget positiv oplevelse

Jeg har netop skiftet til Colosseum i Ballerup, og har været der en enkelt gang.
En meget positiv oplevelse, hvor jeg blev mødt af et glad og smilende personale i receptionen, samt en meget omsorgsfuld tandlæge.

28 febbraio 2025

Kære Camilla.

Tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for at høre at det har været en positiv oplevelse at besøge os på klinikken. Vi ved at tandlægebesøget kan være lidt en udfordring for mange, så vi sætter stor pris på at du har følt dig tryg og velkommen.

Vi ser frem til at tage imod dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Meget trygt og professionelt!

Dernæst er de begge utroligt gode til at fortælle hvad de gør, hvornår og hvorfor - og inddrager en i beslutningsfasen. Det er meget værdsat!

18 febbraio 2025

Kære Morten.

Vi kan ikke takke dig nok for de rosende ord. Det er sådanne oplevelser som din, der bekræfter os i at vi gør en forskel og at vi kan være stolte af kvaliteten af vores behandlinger.

Mange tak fordi du har valgt os som din tandlæge.

Valutata 5 stelle su 5

Er så glad for mit tandlæge skift til…

Er så glad for mit tandlæge skift til jer. Min tandlæge er så søde, omsorgsfuld og meget dygtig.

23 gennaio 2025

Hej Helle.

Vi er også meget glade for at du har valgt at skifte til os. Det er vigtigt at du føler dig velkommen og velbehandlet. Tak fordi du ligger din tandsundhed i vores hænder - vi sætter stor pris på den tillid, du viser os.

Med venlig hilsen,

Cecilie

Valutata 5 stelle su 5

Caroline og hendes klinikdame er bare…

Caroline og hendes klinikdame er bare super behagelige at være patient hos 💪

13 gennaio 2025

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Ballerup

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du føler dig godt tilpas hos Caroline og hendes klinikdame. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse som patient.

Beroligende og rar behandling

Har fået lavet en bideskinne og fikset et hul indenfor en måneds tid, og begge oplevelser var utrolig gode. Jeg var hos Sascha, der gav sig god til til at lytte og forklare, og da jeg var nervøs under bedøvelsen ifbm med at få lavet hullet i tanden, var både hende og klinikassistenten søde og beroligende. Prisen endte endda med at være billigere end tidligere overslag. Receptionisten var også venlig, og kommunikationen med klinikken har været virkelig god. Jeg var nødsaget til at finde en ny tandlæge i forbindelse med flytning, og jeg er utroligt glad for, at jeg valgte netop denne afdeling i Ballerup.

1 ottobre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Ballerup

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både Sascha og vores klinikassistent kunne gøre din oplevelse behagelig og beroligende. Det glæder os også, at du fandt prisen tilfredsstillende og oplevede god kommunikation med hele teamet. Vi er glade for, at du valgte os som din nye tandlæge, og vi ser frem til at fortsætte med at tage godt vare på dig!

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig behandling

20 agosto 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Ballerup

Tal for din anmeldelse og anerkendelse af effektiviteten på vores klinik. Du ønskes en dejlig dag!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più