Alt er perfekt. Nem og god hjemmeside med god vejledning. Så du kan stort set ikke fejle i opmåling. Flotte gardiner i rigtig god kvalitet. Nemme at montere. Kan klart anbefales 😊
L'azienda ha risposto
Vi har fået fine gardiner og fin service, men det er ikke OK at betalingen på over 10.000,00 kr. bliver hævet den 3. marts og varen først derefter bliver produceret og leveret d. 28. marts. Så der... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Naturlige og eksklusive rullegardiner designet og produceret i Danmark. Vi er stolte af at levere naturlige rullegardiner lavet af de mest naturlige materialer som bambus, jute og papir. Vi bekymrer os om miljøet og forsøger at optimere produktets rejse så godt som muligt, for at sikre minimal miljøpåvirkning. Vi ønsker, at vores produkter skal skabe et enkelt, men dekorativt og hyggeligt udtryk.
Datavej 24, 3460, Birkerød, Danimarca
Flotte gardiner i rigtig god kvalitet. Nemme at montere.
Kan klart anbefales 😊

Risposta di Color & Co
Vi har fået virkelig god vejledning af Color & co til valg af de rigtige gardiner og den rigtige størrelse. Og det endelige resultat er blevet super godt. De var nemme at installere og passer rigtig godt til rummet. Vi er meget tilfredse!

Risposta di Color & Co
Dyrt selvfølgelig - men så smukke gardiner. Enkel bestilling. Jeg er så glad hver dag for de smukke gardiner og det fungerer meget bedre med kæde rul istedet for det tidligere hejseværk.

Risposta di Color & Co
We received our new blinds and we love them! They were exactly what we were hoping for. Will definitely recommend to others.

Risposta di Color & Co
We are so happy with the blinds! We ordered several free samples to begin with and chose one that lets a beautiful dappled sunlight through. They're beautiful and came on time according to the expectations set. When I contacted customer service with a question, they were fast to reply, sweet and helpful. Ideal experience, exceptionally high quality products in natural materials, we are ordering more blinds for other rooms.

Risposta di Color & Co
Veldig fornøyde med gardinene!
Fantastisk med prøvene vi fikk tilsendt først,det gjorde valget mye lettere.
Super kvalitet,vakker design og enkle å henge opp!
Anbefales på det sterkeste!

Risposta di Color & Co
Go service fra start til slut og ikke mindst fremragende produkter!!

Risposta di Color & Co
Så derfor kun 3 stjerner, når man ikke følger reglerne for WEB handel. Man bliver lidt bekymret når pengene er hævet og man intet hører i flere uger.
Ændret "oplevelsen" til 4 stjerner. Har fået en forklaring fra colorco.dk - det er i sig selv positivt :-)
så en ekstra stjerne. 5 stjerner forudsætter det perfekte i min verden.

Risposta di Color & Co
I ordered (and received very swiftly) my black bamboo roller blinds, which are so beautiful! Custom made and very well done. I highly recommend Color and Co if you are considering new curtains/blinds!
Color & co leverer de smukkeste gardiner af højeste kvalitet, og med en kundeservice af øverste hylde. Selv efter flere år får vi stadig beundrende kommentarer for vores smukke gardiner købt hos Color og co!
Tonen er altid venlig når man henvender sig til virksomheden og teamet bag er utrolig behjælpelige med svar på spørgsmål og videovejledinger til brug og opsætning af deres produkter. Color & co er helt tydeligt en virksomhed hvor omhu, sans for kvalitet og passion for produkter og kundeservice er af bedste karakter, og jeg kan kun anbefale at handle med denne forretning!
Jeg har bestilt flere ulike produkter her. De er vakre og v høy kvalitet. Servicen har gjentatte ganger vært usedvanlig god. Da jeg hadde mistet krokene til oppheng av bambus-rullegardin i forbindelse med at jeg malte rommet, sendte de meg nye uten at jeg måtte betale for det engang. De er veldig hyggelige og løsningsorienterte. Jeg skal helt klart handle her igjen dersom jeg kunne trenge noe derfra. Anbefales på det varmeste!
Med to arkitekter i familien har det historisk været svært for os at finde et produkt, vi begge kunne blive enige om. Men da vi begge faldt over Color & Co's smukke gardiner, var vi straks enige om, at vi havde fundet de helt rigtige til huset.
Oplevelsen med køb af gardiner fra Color & Co har været en fornøjelse fra start til slut. Deres hjemmeside er nem at navigere, bestilling af prøver var enkel, opmålingen intuitiv, og gardinerne blev leveret til tiden. Deres kundeservice har svaret hurtigt og personligt, og vi er utroligt glade for vores valg.
I forbindelse med køb af nye gardiner til mit hjem var jeg meget i tvivl om, hvilke materialer jeg ville vælge. Jeg tog forbi Color & Co' showroom, hvor jeg fik ekstremt god service og vejledning til at bestille gardiner, der passede til mit smag og mit behov.
Jeg har i denne uge fået mine nye gardiner hjem og de passer perfekt ind i mit nye hjem. De giver den roligeste og zen-agtigt fornemmelse til mit ellers meget nye og moderne hjem. Jeg har følelsen af at være på ferie - men i mit eget hjem. Så bliver det ikke bedre.
Så tak for god service og nogle virkelige gode og smukke produkter 💪🤩
Absolutely stunning yet very warm natural blinds. I ordered roller blinds made from just I think can't remember exact name if the material and they are beautiful, warm and amazingly handmade! I love them!
Thank you for welcoming in your show room / office in London. Such an amazing customer service skills and so kind. I am in love with my new living room and with those roller blinds .
Kind regards - Joanna from London
The most beautiful blinds - they’ve transformed our bedroom! We ordered custom bamboo blinds and the natural finish creates such a warm, calming space. Delivery was quick for made to measure blinds too and they were super easy to install!
Flotte gardiner i rigtig god kvalitet. Det er skønt man kan få dem tilpasset i lige præcis den størrelse, der passer til ens vinduer. Jeg bestilte nogle i hvid fin bambus, som jeg er glad for. Jeg var også glad for den hurtige og effektive kundeservice.
Bestilte de flotteste gardiner til soveværelset. Bambusgardinerne giver det pæneste lys! Tak til Tine og Color og Co for super service. En stor anbefaling herfra.
De flotteste gardiner, jeg har set længe! God kundeservice også
De smukkeste gardiner! Er så glad for mine nye rullegardiner. Jeg valgte brun heldækkende bambus og de er så smukke. Og når sollyset rammer dem, får de en helt fantastisk glød.
Og så er kundeservicen helt i top. Jeg fik tilsendt prøver af forskellige gardiner og da jeg var i tvivl, om hvilket jeg skulle gå med, sendte de større prøver. og samtidig rigtig fin vejledning på telefon og mail. Har kun godt at sige. Synes prisen er lidt høj, men de er alle pengene værd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.