Collagenvital Recensioni 12

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Min väninna fick ett provpaket från…

Min väninna fick ett provpaket från Collagen Vital för 99:- ... nu har de skickat 3 pkt till inom 11 mån så hon har betalat 6000:- sammanlagt var det värsta företaget varit med om ...kan man inte anmäla dem någonstans för det här är ju inte klokt🤬🤬🤬🤬 Hon har försökt och säga upp det men de fördröjer och fördröjer.. VARNING

2 dicembre 2025

Blir bara ledsen

Jag är verkligen i behov av bra Naturläkemedel för onda leder, och må bra fysiskt och psykiskt.och bättre immunförsvar. Men nu när jag läser detta omdöme. Blir inte glad bara ledsen 😢 för så dåligt att lura oss kunder på deras bekostnad

20 maggio 2025

Vilket skämt

Vilket skämt, naturligtvis norskt. Beställde en provperiod på en månad, sedan fick jag en leverans på 6 månader. Jag godkände och betalade, fast blev besviken att inte kunna betala månadsvis. När de 6 månaderna närmade sig försökte jag säga upp prenumationen, då hände följande en nytt uc och en ny försändelse. När villkoren granskades upptäckte jag att det inte går att säga upp första året. Vilken bluff och lurendrejighet.

10 aprile 2025

varning
beställ aldrig prov Collagen Vital
det kommer faktura på 1974 kr så fort du beställer
prov du blir automatisk abonnerad 1 år
och fakturan går till kronofogden om du inte betalar .

19 marzo 2025

Sofistikerat bondfångeri

Sofistikerat bondfångeri. Hela upplägget handlar om att skapa missförstånf. 2021 etablerades företaget i Sverige. Sen dess har dom ca 260-70 anmälningar till konsumentverket. På samma period som H&M drog på sig 4 anmälningar (januari - augusti 2024) drog NL på sig 66. Arn har har försökt få kontakt i flera ärenden, en gång svarade dom och då inte i sak. Om inte företaget möter ARN är det inte mycket hjälp man kan få.

13 marzo 2025

Oseriöst

Obs. Erbjudande 99 kr.
Missar du att skicka in uppsägningsblanket i tid vilket kan vara svårt att hinna får du en räkning på 1974 kr och tabl för 6 månader.
Oseriöst!!!!

28 febbraio 2025

Bedragare!
Jag kollade deras hemsida för att beställa, det kom upp att jag skulle skriva mitt personnummer för att det skulle visa om jag är över 18 år. Jag skriver mitt personnummer och nästa meddelande jag får är att att jag redan beställt och att jag kommer få varan varje månad. Sedan skickar de hem ett paket med faktura och en massa info på hur jag inte kan returnera med öppet paket, och att jag bara kan returnera första gången jag får varan och inte andra gånger framöver som de redan bestämt att jag ska få. Det står att det är 30 tabletter i den. Men det är 28. Bedragare!!!!!

16 novembre 2024

This company is a scam

This company is a scam. They lure you in with claims of free products, then bombard you with invoices and shipments for months. If the product doesn't suit your health or fails to deliver any improvement, they refuse to accept returns.

3 giugno 2024

Bedragare

Bedragare, annonsera gratis, skicka sedan en faktura och försändelse för de närmaste månaderna, och om det inte passar din hälsa och det inte blir någon förbättring accepterar de ingen retur.

22 aprile 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più