Jag har druckit coffee cero till o från i många år. jag tycker det är suveränt, mitt sötsug försvinner helt . + det smakar bra. dessvärre har jag inte råd att “ köra på” jämt. men, jag rekommende... Leggi di più
Jag tycler detta företag är så oseriös. Jag har sagt upp min prenumeration, meb enligt dom har jag fortfarande fakturoa som jag ska betala vilket inte ståmmer ,så min kund profil är tydligen låst?... Leggi di più
Har abonement på Cofee Zero i flere år. Grunnen er at jeg syns smaken er veldig god (beste pulverkaffen jeg har smakt) og det er for meg veldig praktisk at de er i poser og jeg kan ta de med på jobb (... Leggi di più
Informazioni su Coffee Zero
Et kvalitetsprodukt fra Norisma
🇩🇰 Coffee Zero er en norskudviklet kaffe med indhold af klorogensyre, udvundet fra friske, grønne kaffebønner. Dette aktivstof forsvinder under ristning af almindelig kaffe. Klorogensyre er et vigtigt aktivstof i Coffee Zero. Vores kaffe indeholder også krom, der bidrager til forbrænding af makronæringsstoffer som fedt og kulhydrater og proteiner.Siden Norisma blev grundlagt for knap 15 år siden, har vi arbejdet kontinuerligt på at udvikle og tilbyde innovative brands til det nordiske marked. Det skal være nemt og sikkert for vores kunder at købe et af vores produkter. Pakken leveres ved døren eller i postkassen, og du betaler altid efter modtagelse af varen. Ved hjælp af vores leveringstjenester sikrer vi, at du aldrig løber tør for det produkt, du abonnerer på, og via vores kundeservice kan du til enhver tid opsige eller ændre dine abonnementer. Send Mail
🇳🇴 Coffee Zero er en norskutviklet kaffe bestående av klorogensyre utvunnet fra ferske, grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe. Klorogensyre er et viktigt virkestoff i Coffee Zero. Vår kaffe inneholder også krom som bidrar til forbrenning av makronæringsstoffer som fett og karbohydrater og proteiner.
Siden Norisma ble stiftet for snart 15 år siden har vi jobbet kontinuerlig med å utvikle og tilby nyskapende varemerker til det nordiske markedet. Å handle et av våre produkter skal være enkelt og trygt for våre kunder. Pakken blir levert på døren eller i postkassen, og du betaler alltid etter mottak av varen. Ved hjelp av våre leveringstjenester sørger vi for at du aldri går tom for produktet du abonnerer på og via minside eller vår kundeservice kan du når som helst avslutte eller endre dine abonnementer. Mail oss
🇸🇪Coffee Zero är ett norskutvecklat kaffe som innehåller klorogensyra från orostade, gröna kaffebönor, ett ämne som går förlorat när kaffebönorna rostas. Klorogensyra är ett ämne som finns i Coffee Zero och som kan öka ämnesomsättningen. Vårt kaffe innehåller också krom som bidrar till förbränningen av makronäringsämnen som fett och kolhydrater.
Sedan Norisma grundades för snart 15 år sedan har vi arbetat kontinuerligt med att utveckla och erbjuda innovativa varumärken till den nordiska marknaden. Att handla en av våra produkter ska vara enkelt och säkert för våra kunder. Paketet levereras i dörren eller i brevlådan och du betalar alltid efter att du mottagit varan. Med hjälp av våra leveranstjänster ser vi till att du aldrig får slut på produkten du prenumererar på och via min sida eller vår kundtjänst kan du när som helst säga upp eller ändra dina prenumerationer. Mail oss
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Kaffet passar min smak.
Kaffet passar min smak. Jag njuter av, att ta en kopp kaffe då och då under dagen. Snabbt och enkelt att få en god kopp kaffe.
Bestilt 2 prøvepakke
Bestilt 2 prøvepakke. Ventet i 1 måned fikk ikke varer. Fikk en faktura, så må betales eller blir gebyr. Måtte betale denne uten å få varer. Ringte butikken og spurte etter produktet. Fikk svar at det var posten sin feil og ikke leveret varer. De skulle sende 1 pakke på nytt. Fikk ny pakke, men denne var åpen og hadde bare 20 stk. og kom med en faktura til. Snakka med butikken igjen, men de vil jeg skrive denne på e-post. Sendt mail og fikk svar etter 2 dager at må uansett betale denne faktura. Det er en svindel og dritt butikk som lurer kunde. Anbefales ikke denne butikken.
För dyrt och inte någon viktminskning
För dyrt och inte någon viktminskning. Missade uppsägning 1 eller 2 dagar och jag har inga pengar att betala en ny leverans. Känns inte bra
Annika Berger
Jag har druckit cooffi Zero nu i 2…
Jag har druckit cooffi Zero nu i 2 veckor och har inte gått ner 1 hg, men det är gott kaffe. Hade redan innan minskat min frukost till 1 macka, lunch 1 ägg med en bit matjessill och en minimal middag.
Very bad experience
Very bad experience. How can ask about my experience meanwhile am still didn’t get my order?
Lar barn bestille diett-produkter
Useriøst opplegg når de promoterer diett-produkter på alt av sosiale medier hvor det florerer av usikre tenåringer, også lar de hvem som helst bestille med faktura uten noe form for identifikasjon e.l.. Jenta på 12 år la bare inn navn, adresse og telefonnummer og nå fikk hun plutselig en faktura på 1400kr(!) for kaffe..
Vet inte om denna verkligen hjälper men…
Vet inte om denna verkligen hjälper men det klart reklam är överdrivet samt dem skickade ett paket till i kort tid med fakrura av 1240kr ren bluff
Jag har betalat 3000 kr för att gå
Jag har betalat 3000 kr för att gå
ner mer än 10 kg! Detta är den största bluffen och ett bedrägeri!! Jag har anmält företaget till Konsumentverket
Då jag började i november 2024
hade jag 96,7 kg och idag den 5
april 2025 har jag 93,5 kg!
I have been drinking for a week and I…
I have been drinking for a week and I have terrible dizziness and I am stopping drinking.
Dårlig kundeservice
Siste henvendelse til dere fortjener ikke top score. For å bestille ny Cz måtte jeg gå på nettet! Påpekte at dette har jeg ikke gjort før, har vært kunde i mange år og bestilt og gjort endringer over telefon! Samtalen avsluttes! Etter noen dager får jeg tilsendt en måned forbruk av CZ???!
I gave 1 because there aren´t 0 (zero…
I gave 1 because there aren´t 0 (zero stars).
I don´t find this company serious and I don´t like the taste of the coffee. I tried to sign up for "Tea Zero" instead to find out if that has a better taste for me. But the price isn´t correct. It says 149,- but when I click the buy button the price is 199,-.
It took 11 days to get the coffee for 99,- and the week after the cost is 0,- plus 49,- for delivery.
No, I don´t like this kind of dishonest companies.
So, zero from me!
Indtil nu synes jeg det virker rigtig…
Indtil nu synes jeg det virker rigtig godt jeg er rigtig tilfreds jeg Jeg har tænkt mig at fortsætte med det
Lureri hele greia
Lureri hele greia, jeg prøvde en mnd og synes ikke magen min tålte det. Jeg gikk inn for å endre, av en eller annen grunn var det blitt utsatt som jeg tror det er av dere lureri. Etter 3 mnd fikk jeg pakke uten forvarsel på forbruk av 3 mnd. Og når prøver å returnere så nekter de. Hvorfor i alle dager skulle jeg utsette noe jeg ikke var fornøyd med! Dårlig kundeservice, ikke behjelpelig i det hele tatt, prøvd å forklarer og returnere. Men de nekter og gjenger seg om at det ikke er liv å returnere, det er ikke akkurat undertøy som jeg har prøvd å vil returnere! Det er «dårlig» kaffe i eske som ikke er åpnet. Håper de fikser oppi dette, for jeg betaler ikke noe jeg ikke ønsker, har bruk for.
Dont try
Dont try, they subscribe you with no authorization and later you need to pay 1.400 sek a month!! You receive no confirmation from the subscription to cancel it.
If you complain, they dont care. I presented a case to Konsumetverket, I suggest you do the same. I also suggest you put one extra at the European Consumer Center
Not trustworthy at all
Kjempe god smak på kaffen,ble litt for…
Kjempe god smak på kaffen,ble litt for glad i søtt det siste året og små snacket igjennom heile dagen haha,har gått på denne en mnd nå og gått ned 10,5kg! Men såklart det hjelper ikke bare å sitte i ro å drikke den,men en tur om dagen og drikker denne 3-4 ganger om dagen! Funker flott for meg! Skal fortsatt abonnere 😍
ville gi den 0 stjerne om jeg kunne
ville gi den 0 stjerne om jeg kunne, jeg hadde bestilt en prøve pakke. som jeg er grei med å betale, jeg var på ferie i en lang stund pga familien og det var en hastighet. man trenger sitt kundenummer for å logge seg inni *min side* men prøve pakken og kundenummeret ligget hjemme i Norge med fakturaen på. så derfor kunne jeg ikke logge meg inn for å gi opp min abonnement og jeg kunne heller ikke ringe for å snakke med de om det for jeg kunne ikke ringe derifra. jeg kommer til norge forrige uke så ser jeg at jeg må betale 1949 kroner for en andre pakke som er på vei, og det skjønner jeg, det er fordi jeg måtte gi opp mitt abonnement. mind you, jeg har ikke fått den pakken. så jeg ringer dem, sender e-post flere ganger at jeg hadde absloutt ikke mulighet til å gi opp mitt abonnemnent. men de bryr seg ikke. jeg MÅ betale for den. jeg har ikke fått den pakken og jeg sender den tilbake om det er det som er greia, men det går ikke å returnere det. selvom jeg har sagt flere ganger at jeg ikke mulighet til å gjøre det for jeg var i utlandet. og en av mine venner ringte dem og sa dette var greit så lenge jeg ringte dem når jeg var tilbake og forklarte mitt situasjon. dette har pågått i 3 dager nesten og de bare sier at må ta ansvar for det og de må holde seg til reglene hvor jeg har godatt det. ja, det gjorde jeg. men jeg kommer ikke til å betale for noe jeg ikke hat fått og jeg vil returnere den pakken som er på vei. men det nekter de. og jeg sier det var ingen mulighet for meg til å gå gjennom den og gi opp abonnement. jeg hadde gjort det om jeg kunne. men jeg hadde INGEN mulighet til det. og jeg må betale 1949 kroner for det? nei takk, håper dere fikser opp i dette. for dette er deres business og butikk så det må være noe dere kan gjøre for dette. for jeg ikkr kan, og det var ute av mine hender til å gjøre.
takk.