1,9

Scarso

TrustScore 2 su 5

Havde bestilt et TV hos CDON

Havde bestilt et TV hos CDON, fik en ordrebekræftelse hvor der stod min adresse som leveringsadresse.
Når det står på en ordre plejer det at betyde at det bliver leveret på adressen.
Men nej så dækker CDON sig ind under at det er en underleverandør som har andre måder at gøre det på, og man ender med at skulle hente i mit tilfælde et TV et eller andet sted.
Jeg har ikke mulighed for at få det hentet så nu bliver jeg også straffet med at skulle betale tilbagesendelsen.
Først bagefter tjekkede jeg “Trustpilot” og det har jeg i den grad fortrudt. Den AI generede anmeldelse er heller ikke for køn.
Anne-Marie C

5 marzo 2026

Sløset

Venter stadig på vare bestilt for 6 uger siden de har trukket penge og er enig med dao at pakken er tabt .så de sender en ny for 14 dage siden stadig ikke kommet

2 dicembre 2025

Lang leveringstid, defekt vare og dårlig kundeservice

Lang leveringstid, defekt vare og dårlig kundeservice

Jeg købte 2 varer hos cdon.dk midt i november. Den sidste vare ankom først for et par dage siden, hvilket er en uacceptabel lang leveringstid.

Da jeg klagede, modtog jeg et svar på svensk med en meget dårlig undskyldning om, at CDON blot er en markedsplads med selvstændige forhandlere, og at det derfor ikke er CDON, der sælger varen. Jeg købte dog varen via CDON, og som forbruger er det ikke mit problem, hvem deres underleverandører er – ansvaret bør være CDONs. Jeg taler desuden ikke svensk.

Den ene vare var 12 stk. genopladelige LED-fyrfadslys med fjernbetjening og timer. Varen var defekt:
Fjernbetjeningen virkede ikke, og dermed fungerede timeren heller ikke, da den kun kan indstilles via fjernbetjeningen.

Svaret på min reklamation var, at jeg skulle lave en video som dokumentation. Det er ganske enkelt absurd – hvordan laver man en video, der viser, at noget ikke reagerer? Skal jeg filme, at jeg trykker på fjernbetjeningen uden resultat?

Alt i alt en meget frustrerende oplevelse med dårlig kommunikation, manglende ansvar og ringe kundeservice. Jeg handler ikke hos CDON igen.

11 dicembre 2025

Jeg købte en Bissell STURDY SWEEP en…

Jeg købte en Bissell STURDY SWEEP en som er så ringe at de ikke burde have lov til at sælge denne vare ! Da jeg samlede skaftet som var i 3 dele og med gevind som aldrig kom til at virke da skaftet var så ledeløst at jeg måtte sætte skaftet sammen med gaffatape og den gummiliste der sad fladt af flere gange i mens den blev brug så egentlig skal det have være 0 stjerner !!
Prisen var 290 kr som den fejemaskine aldrig har været værd men måske 30 kr .
Jeg har nu handlet et andet sted og fået en kvalitets fejemaskine til hele 300 kr som lever op det man kan forvent.

14 ottobre 2025

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales
Jeg har ikke modtaget min vare og når jeg har sendt en mail til dem her er svar
(Vi oplever lige nu et meget højt pres på kundeservice, hvilket desværre medfører længere svartider end normalt.)

6 settembre 2024

Ubrugelig

Ubrugelig. CDON/bengans har lavet en fejl, men vil ikke anerkende den. Jeg har sendt billeder, dokumentation, og mange mail frem og tilbage. Men de er ligeglade. Fik aldrig min pakke. Så jeg har tabt mine penge

11 aprile 2024

Jeg afbestilte det produkt jeg havde…

Jeg afbestilte det produkt jeg havde bestilt hos CDON 23/3 fordi jeg fik en leveringsdato i maj. Jeg afbestilte skriftligt. Jeg har nu modtaget en rykker for betaling for et produkt jeg aldrig har modtaget og heller ikke ønsker længere. CDON kan man ikke ringe til og heller ikke QLIRO som sender rykkere.

Jeg er nok enig med de andre her. Handl et andet sted, det her virker som fup.

14 aprile 2021

Jeg købte et airpod cover

Jeg købte et airpod cover, og der er nu gået 2 måneder, og det er stadigvæk ikke kommet. Jeg har skrevet til dem at det ikke er kommet, og de har sagt at de har sendt en til. Det var en måned siden.

26 luglio 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito