Goede Service
Erg goede service! heb nog nooit downtime gehad, ze hebben ook een fijne discord voor extra vragen/info.

Risposta di Cobalthosting
Step into a world of seamless hosting with CobaltHosting. Whether you're launching a game server, deploying a bot, or building a website, our high-performance infrastructure has your back. Say goodbye to downtime and lag — our stable, lightning-fast servers are built to keep you online and in control. Crafted with passion, trusted by creators — at CobaltHosting, your success is our mission. Ready to level up? Choose CobaltHosting.

Risposta di Cobalthosting
Goede Service ik heb nog nooit last gehad van downtime van mijn minecraft server ik raad deze host ook aan andere mensen aan het is een goede host met uptime die je bijna niet beter kan krijgen

99,95% uptime, fijne support, snelle reacties en mooi portaal

Risposta di Cobalthosting
Zeer positief, Kwaliteit is top en geen flop. Is zeker een aanrader. Ze zijn niet duur