Slechte kwaliteit. Heb 3 kettingen en een paar oorbellen gekocht. Oorbellen zijn hele slechte kwaliteit, gebogen en ongelijke steentjes. Bij 1 ketting viel de letter bij eerste keer dragen er al af.... Leggi di più
Wat leuk dat je een handgeschreven kaartje bij je bestelling krijgt!! Maakt t extra bijzonder. Verder snelle bezorging. En producten precies zoals je verwachtte.
Super snelle en klantvriendelijke service! Eerste bestelling was iets verkeerd gegaan maar werd super goed geholpen en kreeg zelfs nog een mooi extra paar oorbellen! Tweede bestelling ging super sne... Leggi di più
Een prachtige website,mooie aparte verzendenvelop,schattig cadeauzakje voor de ketting.Echt een prima prijs/kwaliteit verhouding! Heb je al vaak gezien in de winkel als je de pakjes komt brengen,en... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Heb 3 kettingen en een paar oorbellen gekocht.
Oorbellen zijn hele slechte kwaliteit, gebogen en ongelijke steentjes. Bij 1 ketting viel de letter bij eerste keer dragen er al af. Bij 1 ketting hapert het slotje en 1 ketting is wel zonder mankementen.
Met een handgeschreven kaart bezorgd
Prachtige oorbellen
Altijd prachtige oorbellen die lang mee gaan. Snelle verzending en een super service! :-)
Mooie levering
goeie service!
In eerste instantie was het product helaas niet aangekomen. Na contact met ClubManhattan hebben ze het heel snel en netjes opgelost. Hartstikke goeie service!

Risposta di Club Manhattan
100% voor Club Manhattan
Goede service en de bestellingen worden heel snel geleverd. Heel blij met Club Manhattan en hun mooie spullen!
Geweldige service met persoonlijke noot!
Geweldige service, mooie kwaliteit en heel lief persoonlijk kaartje en extraatje! Echt top 🙏
Supersnel verzonden
Supersnel verzonden, mooi verpakt met zelfs nog een leuk extraatje erbij! Helemaal tevreden :)
Keurige levering mooi op tijd prachtige…
Keurige levering mooi op tijd prachtige oor bellen heel blij mee,bedankt
Snelle verzending.
Snelle verzending.
Mooie oorbellen, met een lief presentje, zo attent!
Super kwaliteit
Super snelle levering, goede prijs en hele mooie kwaliteit. Ben altijd blij met deze sieraden!
1 opmerking.
Hele ervaring was goed, enige nadeel vond ik dat ik niet met mijn Nederlandse betaal kaart kon afrekenen (iDeal). Misschien kon dit wel maar mijn bestelling kon ik alleen afronden met Mastercard of Apple Pay. Dit is misschien wel een goede aanpassing voor jullie website.
Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd, goed verpakt en zeer persoonlijk. Prachtige sieraden van goede kwaliteit en niet duur.
Oorbellen
Mijn bestelling is vlot en goed afgeleverd. Ik ben eeg blij met mijn oorbellen.
i’m obsessed and addicted…
I’m a customer for many years and every time she amazes me with the new collection but yet timeless. Love it, get many compliments when wearing the jewelry.