Hétvégén találtuk meg az utat, ekkor írtuk meg a kérdéseinket és szinte azonnal választ kaptunk. Dorina nagyon gyorsan és pontosan tájékoztatott bennünket az utazás részleteiről.
Scopri cosa dicono le persone
Nagyon elégedettek vagyunk a CLICKnCRUISE szolgáltatásával. Már többször választottuk őket, és mindig kedvesen, segítőkészen álltak hozzánk. Minden kérdésben gyorsan és érthetően segítettek, ezért te... Leggi di più
Mivel 3 kisgyermekkel készültünk első hajóutunkra sok "nem átlagos" kérdés fogalmazódott meg bennünk. Ők voltak egyedül akik a nehezen megválaszolható kérdésekre is tudták a választ - adott esetben a... Leggi di più
Nagyon régóta hajóútra készültünk, így alaposan körüljártam az útvonalak, hajótársaságok és utazásszervezőket. Az útvonal választásában sok segítséget kaptam az utazásszervezőtől. Több szervezőtől is... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Online hajóút foglalás pár kattintással! Azért alkottuk meg a CLICKnCRUISE-t, hogy eljuttassuk hozzátok a hajóutak élményét. Nálunk online le is tudod foglalni a hajóutad, ha már profi hajós vagy, ha pedig segítségre van szükséged a döntésben, szakértő csapatunk áll rendelkezésedre, esténként és hétvégén is!
Informazioni di contatto
2. B. ép., 9141, Ikrény, Hungary, Ungheria
- +36 20 492 9523
- ahoy@clickncruise.hu
- clickncruise.hu
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Great office
Kitűnő szolgáltatás!!! Nagyon kedvesek, segítőkészek. Minden tökéletes volt! Máskor is őket választjuk :)
CLICKnCRUISE team was professionel
CLICKnCRUISE team could answer all of our questions and the booking process was very easy and quick, we enjoyed the cruise very much, I can recommend CLICKnCRUISE and the MSC cruise services, it was a great experience :)
Nagyon segítőkészek voltak
Nagyon segítőkészek voltak, mindig órákon belül válaszoltak. Csak ajánlani tudom őket. Nagyon sok kérdést tettem fel az utam előtt, mert még sosem utaztam tenger járón, de minden kérdésemre választ kaptam.
Azt hittem, hogy ezért a szolgáltatásért jóval drágább lesz az utam, de később megnéztem, és akkor se lett volna olcsóbb az út, hogy ha közvetlenül a Costa honlapján foglalok.
Perfect first cruise ship experience
As it was our very first cruise ship trip, we had many ( but really many) questions about everything. The ladies answered all our questions quickly and in a friendly, patient manner. Thank you, we will repeat the trip with less questions this time ;) and definitely with CLICKnCRUISE!
Minden tökéletes volt
Minden tökéletes volt. Kedvesek voltak és minden felmerülő kérdésünkre azonnal válaszoltak.
The team is excelent
The team is excelent, they are very helofull .
Unfortunatelly i had to distrub them sunday with my proplem but they hep me :-)
magasan a legjobbak
Nem az első hajó utunk volt, amikor a CLICKnCRUISE csapatát választottuk következő nyaralásunkhoz. Sok irodával utaztunk már, de magasan a legjobbak voltak. Figyelmesek, segítőkészek és precízen elmondanak minden részletet, ami tudni kell egy felhőtlen nyaraláshoz. Sőt hazatértünk után segítettek lekérni aktuális pontjainkat az MSC-nél. Szuper csapat, szuper szervezés, csak így tovább.
World Europa
Először kerültünk kapcsolatba a céggel, de nagyon pozitív benyomásaink vannak. Ágnes végtelenül kedves, segítőkész, minden kérdésünkre részletes, kielégítő válaszokat adott, saját tapasztalataiból is merítve, így tényleg hiteles volt. És ne feledkezzünk meg a többi hasonló céghez képest kiemelkedően jó árképzésről sem! Köszönjük a segítséget!
Nagyon segítőkészek
Nagyon segítőkészek, rugalmasak voltak. Első hajóút miatt rengeteg kérdésünk volt, de mindenre gyorsan, teljeskörűen, korrekt választ kaptunk. Mindenkinek ajánlom őket.
Egyszerű foglalás, nagyszerű áron
Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a CLICKnCRUISE-t. Nekünk egy MSC hajóút foglalásában segítettek. Emailben nagyon gördülékenyül ment a kommunikáció és a foglalás is. Több oldallal összevetve a legjobb árakat náluk találtam.
Mindig elérhetők
Mindig elérhetők, rendkívül türelmesek, kedvesek, segítőkészek. Mintha egy ismerős segítene eligazodni.
ClicknCruise a legszuperebb iroda
ClicknCruise nagyon segítőkész, mindenben remekül helytálló cég.
Csak jót tudok róluk írni. Minden aggodalmunkra és kérésünkre maximálisan segítőkészek voltak.
Örülök hogy velük utazhattunk!
Remélem nemsokára ismét velük léphetünk kapcsolatba 😘
Legjobbak
Fantasztikus csapat!Ági nagyon segítőkész, rengeteg hasznos tanácsot kaptunk!Csak velük utazunk!
Az első perctől kezdve fogták a kezem
Az első perctől kezdve fogták a kezem, minden kérdésemre profi, segítőkész választ kaptam. Nagyon élveztem az első hajó utamat ezáltal, nem volt aggodalom bennem. Visszatérő ügyfél leszek! Minden ismerősömnek ajánlom őket!
Profi csapat
Gyors,pontos profi csapat.A kapcsolatfelvétel egyszerű,minden a megbeszéltek szerint történt.A legközelebbi hajóutat is tőlük fogom megrendelni.
Great organizations
Nagyon kedvesek és segítőkészek az…
Nagyon kedvesek és segítőkészek az ügyintéző hölgyek! Minden rendben volt az utazással!:)))
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.