Limen slipper på stripsen og sidder til til gengæld tilbage på næsen og er svær at fjerne - stripsen er hård og laver trykmærker i næseryggen. Dårligt produkt og kundeservice er tilsyneladende ligeg... Leggi di più
Er faktisk lidt skuffet. Produktet virker lovende, men syntes ikke at de klæber ordentligt - Holder ikke igennem en hel nat på mig - Falder enten halvt eller helt af. Har for god ordens skyld bå... Leggi di più
Clearflow næsestrips er nemme at påfører og meget effektive. Jeg bruger stripsene om natten og til træning, hvor jeg med det samme har oplevet en mærkbar forandring ift. vejrtrækning. Det har øget... Leggi di più
Venlig og kompetent service fra stiftere med en tydelig vision. Deres produkt overraskede virkelig! Positivt. Næsestrippen løfter og udvider luftvejen gennem næsen og gør vejrtrækningen lettere og me... Leggi di più
Clearflow er et dansk sundhedsbrand, der tror på, at alle fortjener et sundt og velbalanceret liv. Vi tilbyder produkter, der hjælper dig med at skabe gode vaner og understøtte din krops naturlige egenskaber. Vores mål er at gøre det enkelt og tilgængeligt for alle at tage ansvar for deres velvære i hverdagen.
Danimarca
- kontakt@clearflow.dk
- clearflow.dk
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Næsestripsne klister og passer godt på…
Næsestripsne klister og passer godt på næsen. God oplevelse med hurtig levering!

Bedre vejrtrækning !
Jeg var skeptisk til at starte med, men jeg har haft mange problemer med ordentlig vejrtrækning under mine baskettræninger. Men ClearFlow har faktisk hjulpet mig med bedre vejrtrækning, hvilket øger mine evner på banen og giver en generelt bedre oplevelse i en aktiv hverdag.

Risposta di Clearflow
Jeg har tit oplevet problemer med…
Jeg har tit oplevet problemer med tilstoppet næse, især når jeg vågner om morgenen. Jeg prøvede at give det et forsøg med næsestrips. Det har har været en rigtig god beslutning. Har gjort det til en vane at bruge nu næsten hver dag.

Hjælper på snorken
Min mand sover nu uden at snorke! Endeligt er godt produkt, som hjælper 😊

Gode oplevelser
Bruger dem både om natten, så jeg ikke snorker og holder konen vågen, og til mine træninger.
De hjælper med vejrtrækningen og føles ikke ubehagelige. Man vænner sig hurtigt til at bruge dem 😊🏃

Super fine produkter
Super fine produkter, gør lige præcis det de skal.
Jeg bruger en når jeg sover, da jeg følte at jeg havde svært ved at trække vejret om natten. Føler at næsestripsene har gjort en okay forskel, så meget at jeg ihvertfald blive ved med at bruge dem 🤩

Risposta di Clearflow
Efter at have prøvet flere næsestrips…
Efter at have prøvet flere næsestrips uden effekt, har jeg endelig fundet en løsning der hjælper på min nattesøvn. Min kæreste snorker heller ikke mere.

Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra!
Produktet hjælper meget især hvis man i for vejen har problemer med vejrtrækning

Risposta di Clearflow
ClearFlow er blevet mit go-to brand
ClearFlow er blevet mit go-to brand, når det gælder næsestrips. De sidder perfekt og giver mig det boost, jeg har brug for, når jeg skal løbe langt. Jeg planlægger at bruge dem til sommer, når jeg skal løbe et halvmaraton.
Kan varmt anbefales! 😊

Risposta di Clearflow
Jeg har købt en pakke med næsestrips…
Jeg har købt en pakke med næsestrips til at forbedre min søvn. Det har haft en enormt postiv effekt de sidste 2 uger har hjulpet mig med at sove og trække vejret gennem næsen. Helt fair pris og god service

Risposta di Clearflow
I boksetræning er det vigtigt at kunne…
I boksetræning er det vigtigt at kunne trække vejret rigtigt, især gennem næsen. Med de her næsestrips føles det lettere at holde tempoet oppe, og jeg skal ikke bekymre mig om, at den falder af, når jeg sveder.

Risposta di Clearflow
Jeg har prøvet flere forskellige næsestrips
Jeg har prøvet flere forskellige næsestrips og Clearflows er helt klart min favorit. Den hjælper på min vejrtrækning og er samtidig hudvenlig. KÆMPE anbefaling.

Risposta di Clearflow
Jeg har prøvet ClearFlow på mine…
Jeg har prøvet ClearFlow på mine løbeture, og må sige jeg er positivt overrasket! Jeg kan trække vejret meget lettere, og den bliver siddende hele vejen – selv når jeg sveder. Plus den er næsten usynlig, så jeg glemmer helt, at jeg har den på!

Mere overskud på banen
Med Clearflow er min vejrtrækning blevet bedre, hvilket har betydet mere overskud på banen til at træffe bedre beslutninger.
Kan varmt anbefales