Ja det gør skoene rene, men snavset ligger tilbage i poserne og noget sidder tilbage på skoene men ikke fast, så regn med en skylning efterfølgende.

Jeg bestilte vasketøjsposer til at få mine sko og mine børns sko rene og havde set og hørt meget om Cleanbags. De blev hurtig leveret og de gør opgaven fuldt ud. Har aldrig haft så rene sko før... Leggi di più

Fantastisk måde at vaske ens sko på, super nemt, enkelt, og giver et vildt resultat, UANSET hvilke sko man har og hvor beskidte de er. Kan virkelig anbefale det hvis man gerne vil spare tiden på... Leggi di più

1. Servizio di pulizie

Dansk webshop 🇩🇰 Cleanbags gør det muligt for dig at vaske alle slags sko nemt og skånsomt i vaskemaskinen. Vores specieludviklede Cleanbags beskytter og skåner både dine sko under vask, men også selve vaskemaskinen for snavs og grus, som ellers normalt ville havne i vaskemaskinen og være til skade over tid. Du slipper dermed for besværlig og tidskrævende manuel skorens og lader Cleanbags klare arbejdet, når dine sko trænger til en kærlig hånd.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Ja det gør skoene rene, næsten

31 gennaio 2026
Logo di Cleanbags

Risposta di Cleanbags

Hej Jette,
Tak for din anmeldelse.

Vores Cleanbags er netop designet og beregnet til at opfange alt det snavs fra dine sko, som ellers ville lande din vaskemaskines filter.
Når du vasker dine sko i Cleanbags, skåner du dermed også din vaskemaskine for grus og snavs i filteret, som er med til at forlænge dens levetid.
Den lille mængde fnuller som kan sidde på skoene, kan nemt bankes af, hvis ikke det selv falder af automatisk.

God fornøjelse.

Mvh. Amalie
Kundeserviceansvarlig

Super produkt - hvide sneaks igen🤩

Troede måske ikke for alvor på at cleaningbags kunne gøre mine sneakers fine igen, MEN hold nu op hvor er de fantastiske - mine grå og kedelige hvide sneaks blev næsten som nye, er blæst helt bagover af dette produkt. Jeg er SUPER tilfreds 🤩

29 gennaio 2026

Jeg har kun gode ord

Jeg har kun gode ord, at sige om Clean bags jeg har to styks derhjemme og det er hurtigt og nemt at bruge lækker tool.
Jeg har varmt anbefale det til folk der har travlt i hverdagen 💪😀

5 febbraio 2026

Spild af penge !

Jeg har prøvet mine cleanbags tre gange og hver gang åbner lynlåsen sig relativt hurtigt, og skoene ryger ud og bliver vasket på almindeligvis i vaskemaskinen.
Totalt spild af penge🤷‍♀️

3 febbraio 2026
Logo di Cleanbags

Risposta di Cleanbags

Hej Sanne

Hvis du oplever, at din lynlås ikke sidder helt fast under vasken, har vi lavet en lille "lynlåslomme" på vores Cleanbags, som en ekstra sikring, så den netop ikke går op under vask.

Prøv dette ved næste vask og god fornøjelse.

Mvh. Amalie
Kundeserviceansvarlig

Jeg bestilte vasketøjsposer til at få…

De blev hurtig leveret og de gør opgaven fuldt ud. Har aldrig haft så rene sko før og Mine sko er ikke ødelagte og deforme som de plejer at være når jeg har vasket dem i vaskemaskinen, men de er så fine og helt normale når de er blevet vasket i vaskeposerne.

Jeg kan helt klart anbefale Cleanbags og har allerede anbefalet dem til mange.

1 ottobre 2025

Ødelagte sko af posen i gul.

Jeg købte 3 bags i farven gul, bestillingen og levering gik super fint. Men herefter gik det galt, jeg vaskede et par helt nye hvide sneaks som jeg havde haft på 1 gang. De blev vasket på skåne program og selve poserne var vasket inden brug. Da skoene kom ud af poserne var de gule overalt da poserne smittede af med noget fnuller.

Jeg skrev til kundeservice som straks tilbød, at sende nogle nye i grå da de kendte til problemet med de gule poser. Det var faktisk fint, men de ville ikke dække de nye sko, da som de skrev kun kunne se fnuller. Men efter 2 timer med en fnugrulle er der stadig gul afsmitning på de hvide sko og de vil stadig ikke dække skoene, selvom de har set billederne.

12 settembre 2025

Den nemmeste måde at gøre dine sko rene på.

Cleanbags er nok den nemmeste og hurtigste måde at gøre dine sko rene på – bare i med skoene og så i maskinen. Samt slipper man for at vaskemaskinen er fyldt med snavs.

Jeg synes især den er smart til sneakers, hvor man ellers tit står og skrubber i hånden - 5 stjerner
herfra.

2 settembre 2025

Køb, køb, køb

Købte første hos dem og wow en fed process og kundeservice. Produktet virker, som de reklamere for og de var klar til at hjælpe med det samme. Varm anbefaling herfra.

25 agosto 2025

Cleanbags er virkelig et godt produkt

Cleanbags er virkelig et godt produkt, jeg har haft stor gavn af dem til alle mine sko, fra mine daglige sko jeg har på hver dag til klamme klistrede sko fra studentervognen til beskidte sko fra mit arbejde på et plejehjem. Cleanbags klare det hele.

24 luglio 2025