CK Beauty Cosmetics & Academy Recensioni 47

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste service nogensinde altid tilfreds med det vare jeg har fået Jeres bryn jel er den bedste samt jeres nye læbestifter og det daglige naturligt wow farver føles så behagelig klister ikke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super gode produkter, især deres powerbond, sponge og browstyler. Helt klart nogle favoritter i min makeup taske. Derudover ydes der en topservice uanset hvad det skulle gælde. Mega sød ejer som gør d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg giver CK BEAUTY / Cagla 😍mine allerbedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super venlig og imødekommende service og søde beskeder. Cagla har mange gode oplysninger for at vejlede sine kunder, og jeg v... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Bestilte deres beauty sponge som er vildt god, både under øjnene og generelt i ansigtet. Deres brow gel var også god men blev flydende med tiden så måtte smide den ud til sidst.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Truccatore
  2. Centro estetico
  3. Negozio di prodotti di bellezza
  4. Lezione

Scritti dall'azienda

Hos CK Beauty Cosmetics & Academy brænder vi for skønhed med substans. Vi kombinerer professionel ekspertise med passion for kvalitet – både i vores egenudviklede kosmetikprodukter og i vores kurser. Vi tilbyder nøje formulerede, resultatorienterede skønhedsprodukter uden kompromis. Hver ingrediens er udvalgt med omtanke, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller æstetik. Vores academy er skabt til dig, der vil løfte dine færdigheder til næste niveau – uanset om du er ny i branchen eller en erfaren behandler, der ønsker at videreudvikle dig. Vi sætter en ære i nærværende kundeservice, ærlig vejledning og at skabe resultater, du kan stole på. ✨ CK Beauty – Skønhed med omtanke. Uddannelse med kvalitet. ✨

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Kan varmt anbefale

Kan varmt anbefale! 🔥
Jeg har bestilt en brow styler, fragten var gratis og den kom straks.
Jeg har brugt andre mærker før, men den kan ikke en gang sammenlignes med dem jeg har brugt. Du kan sagtens få makeup kvalitets makeup i mere end rimelig pris. Teorien er bevist her.

22 febbraio 2023

Tusind tak for din anmeldelse.
Der kommer endnu bedre formula som bliver lanceret snart.
Du kan følge med i vores instagram side eller på vores hjemmeside, hvornår den lanceres.

Har modtaget min vare i perfekt pakke

Har modtaget min vare i perfekt pakke
Og har brugt Beuty i 2 år og bruger den stadige den er så god elsker cagla kilic produkt

21 agosto 2023

Tusind tak for din anmeldelse.
Er glad for at du er glad for vores product Beauty Sponge

Fantastik til alt

20 agosto 2023

Hej Batool

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glad for, at du har været tilfreds med alt. Det sætter vi pris på 💖

Fantastisk god dag til dig!

Fantastiske produkter og service

Cagla er for det første utrolig sød og imødekommende. Hendes produkter er fantastiske og super holdbar.

Hendes make up talent taler for sig selv - hun er virkelig dygtig og vil til enhver tid anbefale hendes make up talent og hendes egne produkter.

19 agosto 2023

Tusind tak for din anmeldelse.
Tak for de søde ord. Vi bestræber for at give den høje kvalitet af kundeservice og produkt.

Utrolig dygtig makeup artist

Utrolig dygtig makeup artist. Mig og min lille søster har lagt makeup hos Cagla. Hun er mega dygtig jeg kan varm anbefalde hende. 100 stjerner herfra👍

26 luglio 2023

Hej Shekila,

Mange tak for din gode anmeldelse.
Det varmer vores hjerter at læse, både dig og søsteren har haft en rigtig god oplevelse. Det betyder meget for os.

På gensyn💖

Er vild med den sponge!

Er vild med den sponge!
Købte engang og var meget glad for den.
Så blød den er og den lille spids er så god til at ramme omkring øjenene uden at ødelægge øjenmakuppet.
Den er nem at rense så man kan bruge den i lang tid.

23 dicembre 2022

Hej Ebru,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utrolig glad for, at du er tilfreds med en af vores bestseller Beauty Sponge.

Du må ha en rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig gode produkter og god underviser. Elsker det!

18 agosto 2023

Hej Malak

Tak for din fine anmeldelse! Sætter stor pris på dette.
Vi er glad for at du er glad for vores service og produkter.

Ha en rigtgi god dag!

Virkelig en god underviser

Virkelig en god underviser. Jeg har lært en hel masse samt været godt tilpas under forløbet. Jeg har fulgt Cagla på sociale medier i mange år, og hun beviste endnu engang, at hun god til sit arbejde. Jeg kan anbefale alle at tage uddannelse hos hende. Tak for nogle lærerige og hyggelige dage❤️

11 luglio 2023

Hej Egzona,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glad for at høre at du har været glad for vores Makeup Uddannelse og at du har lært en hel masse.

Vi gør vores bedste for at lære fra os. Du har også vist at du havde talent indenfor dette.

Du må have en fantastisk dag!

Brow styler

Jeg har prøvet flere forskellige bror styler fra andre kendte mærker, dog uden held. Sidste chance fra CK brow styler. Wooow siger jeg bare, den kan virkelig noget.
Hurtig levering og bedste service.

3 aprile 2022

Brow game changer !

Jeg plejer aldrig at lave anmeldelse på produkter jeg afprøver. Men brow styler fra ckbeautycosmetics fortjener sådan en.
Jeg har prøvet alt fra de helt dyre til de helt billige bryn produkter, men aldrig har jeg prøvet noget som lækkert så denne.
Den er seriøst det bedste bryn produkt nogensinde, nem at arbejde med og drøj i brug.
Derudover er kundeservice helt i top og super behjælpelig.

3 aprile 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più