Er werd per ongeluk een verkeerd paar schoenen geleverd. De verkoper heeft werkelijk alles in het werk gezet om de juiste schoenen alsnog te leveren. Wat opmerkelijk is, is de vriendelijkheid waarmee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle levering en meneer Edwin is erg vriendelijk en doet erg zijn best voor je! Voor de trouwerij van mijn dochter zocht ik pumps met bijpassende clutch, helaas was de clutch niet meer leverbaar. N... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De afhandeling bij het ruilen van de schoenen naar een grotere maat verliep vlekkeloos. Ook prettig was de snelle en positieve reactie op mijn mail. Bovendien zijn de pumps de perfecte kleur bij mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goed uitgebreid assortiment. Ik wilde schoenen die ze niet in het assortiment hebben maar deze zijn speciaal besteld en 2 weken later werden ze thuisbezorgd. Laarzen die nog wat strak aan de voorkant... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Brossois Shoes. Daar vind je vele bekende en onbekende merken. Koop bij een echte lokale schoenwinkel gerund door een enthousiast team. Een unieke schoenenwinkel in het centrum van Zandvoort Gevestigd aan de Kerkstraat 30. Met onze persoonlijke aandacht en enthousiasme proberen wij anders te zijn dan de gemiddelde winkel. Tussen alle filiaalbedrijven zijn wij dan ook een welkome afwisseling in het straatbeeld. Alle schoenen in de collectie worden gekocht door beurzen te bezoeken in binnen- en buitenland. Hierbij maken wij een optimale mix tussen een aantal bekende merken en artikelen die door ons worden geselecteerd. Brossois Shoes heeft jonge, elegante en eigentijdse collecties waarbij wij ons onderscheiden ten opzichte van de filiaalbedrijven. Check brossoisshoes.nl voor meer info. Brossois Shoes in Zandvoort is 7 dagen per week geopend. Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.
Kerkstraat 30, 2042JG, Zandvoort, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Risposta di Brossois Shoes
Voor de trouwerij van mijn dochter zocht ik pumps met bijpassende clutch, helaas was de clutch niet meer leverbaar. Na enige tijd kreeg ik van meneer Edwin een mail dat de clutch toch weer binnen was gekomen of ik hem nog wilde hebben. Erg oplettend van hem!

Risposta di Brossois Shoes
ik vind de service niet volgens de standaarden van de huidige tijd. De levering duurde vrij lang, om een retourformulier te krijgen moet je eerst zelf een mailtje sturen en is niet bijgesloten, dan zelf printen en retourzending voor rekening van de klant. Retourneren moet binnen vijf werkdagen. Qua product zag de verpakking er goed uit, alleen ik pas altijd maat 40 maar deze schoenen waren veel te krap. ik zou aanraden ter verbetering: informatie bij producten (bv valt klein, we raden aan een maat groter te bestellen), snellere levering, retourformulier en instructies meegeleverd en retour mogelijk binnen minimaal 14 dagen zoals gangbaar, voor kosten van de leverancier.

Risposta di Brossois Shoes
Ik heb erg goede ervaring, Er word ook met je meegedacht, en kreeg ook snel antwoord op mij vragen,
En erg blij met mijn pumps en bijpassend tasje,
Ook prettig was de snelle en positieve reactie op mijn mail.
Bovendien zijn de pumps de perfecte kleur bij mijn jurk, dus ben ik er blij mee!

Risposta di Brossois Shoes
Snelle levering. Leuk het persoonlijke berichtje op de nota. Dat maakt het heel persoonlijk. Ben blij met de schoenen

Risposta di Brossois Shoes
Bestelling via internet gedaan, snelle levering en prachtige schoenen. Na mail contact ook snelle reactie.
Ik ben alleen maar positief over deze zaak.

Risposta di Brossois Shoes
Super leuke laarzen gekocht! Goede kwaliteit en prijs verhouding, en een super leuk persoonlijk berichtje erbij. Ik ben er helemaal blij mee!

Risposta di Brossois Shoes
Met een handgeschreven briefje om mij een leuke zomer met mijn nieuwe slippers te wensen, erg gewaardeerd!

Risposta di Brossois Shoes
Was al lange tijd op zoek naar deze skechers. Bij jullie gevonden en binnen 1 dag geleverd met een lief briefje erbij. Ben heel erg blij, ze zijn fantastisch en dragen heerlijk. Heel erg bedankt voor de snelle service.
Astrid

Risposta di Brossois Shoes
Een streling voor het oog en ze lopen zo verschrikkelijk zacht (alsof op wolkjes).
Stipte en correcte levering.
Zeker een aanrader.

Risposta di Brossois Shoes
Super snel geleverd en met een persoonlijke note op de factuur 😍
Snelle service en heel erg leuk een persoonlijke note op de factuur.
Super snel en hele mooie schoenen
Ik bestel hier zeker meer

Risposta di Brossois Shoes
Geweldige service zoals je nog maar weinig meemaakt! Wij weten waar we heen moeten voor schoenen in de toekomst.dikke pluim!

Risposta di Brossois Shoes
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.