Jeg har brugt Cityadresse i snart 2 år
Jeg har brugt Cityadresse i snart 2 år, kundeservicen er i top og mega flinke gutter. De er altid hjælpsomme og nemme at få fat i. Kan klart anbefale dem.
CITYADDRESS giver dig professionel firmaadresse i KBH K for en lav pris på 249 kr/md. Vores vision er at få din virksomhed til at fremstå attraktiv udadtil - og samtidigt slipper du for de tunge udgifter ved at have et dyrt kontorlokale.
Rådhusstræde 15, 1466, København K, Danimarca
God service, Vil bruge dem igen, Jeg anbefaler deres service. Tak for god samarbejde!
long-term cooperation without any problems. I recommend!!
Vi har brugt Cityaddress i 2-3 år og altid været meget glade for både service og deres venlige kommunikation. Prisen for deres service er spot on. I skal ikke være i tvivl om at jeres post/pakker er i gode hænder hos Cityaddress.
Professionel service og super behandling. Svarer hurtigt er flexible og overhovedet ingen problemer med noget. Da der kom et brev foreslog de at videresende det, helt perfekt.
Min oplevelse med Cityaddress var førsteklassesoplevelse. Jeg blev mødt af hurtig, venlig og personlig betjening, der gjorde opsætningen af min virtuelle adresse let. En varm anbefaling herfra :)
Jeg har brugt Cityaddress som kontorhotel siden sensommeren 2022. Udover at være konkurrencedygtig på prisen, så har jeg oplevet en enestående god service. Altid hurtige svar og hurtig hjælp. Virksomheden kan varmt anbefales.
Bruger Cityadress til firmaadresse og håndtering af pakker.
Jeg driver en webshop, og reklamationer er en naturlig del af dette, og heraf bruger jeg cityadress til returneringer.
Cityadress har været super gode og let tilgængelig via tlf, til når der kræves specielle aftaler om afhentning, eller ved hastesager af breve og/eller pakker.
Kæmpe anbefaling herfra!
Cityadress er nemt og enkelt. Service niveauet er i top, og de er gode til at svare på spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale cityadress.
Genialt koncept. Jeg arbejder som freelance konsulent. Og det er super, at jeg kan vise en prof adresse på mit website.
Cityaddress kan anbefales. Billigere end alternativerne og bekvemt. Modtager posten helt som beskrevet på hjemmesiden.
Billigt og super service. Cityadress.dk lever helt igennem op til forventningerne, og jeg kan varmt anbefale at bruge denne service.
Jeg kan kun anbefale CITYADDRESS. Der er tjek på tingene og jeg modtager min post på mail. Plus de er gode til at svare på spørgsmål