Valutata 5 stelle su 5

Jag har nu handlat två gånger och båda gångerna har allt fungerat klockrent. Bemötandet är alltid trevligt och professionellt, och paketeringen sker tydligt och transparent i live – vilket ger en ext... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Grymt företag man kan lite på allt verkar ÄR ÄKTA! Handlat nu över 10 plagg o kommer ej sluta handla. Alltid bra service och tydligt beskrivning på vart skada finns på plagget. Ända företag jag kan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Väskan jag beställde var finare i verkligheten och levererades dagen efter beställningen🩷 Otroligt glad över att jag hittade detta just detta företag🩷 sååå nöjd!!

Valutata 5 stelle su 5

Purchased a BNWT Stone Island sweatshirt. Item was exactly as described and got it for a really good price! Postage was really fast considering I live in the UK and it was coming from Sweden. All-in-a... Leggi di più

1. Mercato dell'abbigliamento

Scritti dall'azienda

An independent online store stocking new and used designer clothes, shoes and accessories such as Moncler, Stone Island and Canada Goose.

4,8

Ärligt

Ärligt! Äkta! Och snabb leverans. Kläderna luktar gott😁Cirkular Fash on top🔥❤️

18 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Tröjan jag köpte var väldigt fin

Tröjan jag köpte var väldigt fin, det ända var att den va lite för liten för mig.

16 febbraio 2026

Hej Artin!

Glädjer oss att du blev nöjd med kvalitén på våra produkter.

Tänk på till nästa gång att vi erbjuder en 14 dagars ångerrätt, dvs blir du inte nöjd kan du skicka tillbaka produkten till oss.

Vänliga Hälsningar,
Oliver

Valutata 1 stelle su 5

14 dagarsångerätt även fast paketet är…

14 dagarsångerätt även fast paketet är försenat.

23 gennaio 2026

Hej Melvin!

Som vi förklarade i vårt DM på Instagram erbjuder vi 14 dagars ångerrätt. Ditt paket blev tyvärr försenat av PostNord, vilket är något vi inte kan kontrollera eller påverka.

Paketet levererades till dig den 30 januari, och du kontaktade oss angående en retur den 16 februari. Därför låg din förfrågan utanför vår ångerfrist, och vi kunde därav tyvärr inte ta emot returen.

Hoppas du har förståelse för detta. Har du fler frågor om returer eller vår policy kan du läsa mer på vår hemsida.

Oliver

Valutata 5 stelle su 5

Grymt företag man kan liksom på när det kommer till äkthet

Grymt företag man kan lite på allt verkar ÄR ÄKTA!
Handlat nu över 10 plagg o kommer ej sluta handla.
Alltid bra service och tydligt beskrivning på vart skada finns på plagget. Ända företag jag kan lite på när det kommer till äkhets kontroller av produkt

16 febbraio 2026

Risposta di Circularfash

Stort tack för din Tillit och ditt fina omdöme Oskar!!

10/10 rekomenderar!

Dunder service och helt galna priser! Kommer definitivt köpa igen!

19 febbraio 2026

Risposta di Circularfash

Stort Tack Harald. Glädjer oss att du blev så nöjd!!

Purchased 1 pair of Dsquared2 jeans

Purchased 1 pair of Dsquared2 jeans. Item was exactly as it described and very good quality. Fast delivery also and really nice product for good price. Can highly recommend. Thanks Oliver!

10 febbraio 2026

Risposta di Circularfash

Thank you for the great review Oscar and recommendation to others!!

Valutata 5 stelle su 5

Kan verkligen rekommendera denna…

Kan verkligen rekommendera denna hemsida snabbt levereras bra priser på märkas kläder den som söker de

31 gennaio 2026

Risposta di Circularfash

Stort tack för dina fina ord Lucas. Kul att du blev nöjd.

Honest business

Honest business. Outstanding and genuine products. Fast shipping. What else can you ask? Highly recommended experience.

9 gennaio 2026

Risposta di Circularfash

Thank for your the great review Miguel. We appreciate it more than you think!!!

Moncler polo sleeve

Moncler polo sleeve i perfekt skick!
Under 24h leverans hos Circular fash!
5e köpet här och produkterna är äkta vara till bra priser🚀

12 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più