Nu har jag ännu inte rökt cigarrerna men kvaliteten på dom är ju tillverkarens huvudbry. Jag tror ändå ni skulle hjälpa till om cigarrerna visade sig dåliga. Min upplevelse av er baseras på enkel h... Leggi di più
Bra utbud och bra bemötande. Sist jag beställde så saknades några produkter men företaget bad såklart om ursäkt och bara efter några dagar fans resten i humidorren. Kan bara rekommendera till al... Leggi di più
Jag har i många år handlat cigarrer i fysiska butiker och var väldigt tveksam till nätbutiker ända tills jag provade Cigarrspecilisten första gången för ett par år sedan. Nu handlar jag bara hos dem!
Scritti dall'azienda
Cigarrspecialisten är en av Sveriges största cigarrbutiker, med över 500 olika sorters cigarrer. Men hos oss hittar du inte bara cigarrer utan även en djup kunskap om allt som har med denna passion att göra, en kunskap som vi givetvis gärna delar med oss av. Vi är både Habanos Specialister och Davidoff Specialister och vår personal har genomgått utbildningar så som exempelvis Davidoff Academy of Geneva. Våra cigarrer lagras i toppmodernt humidorlager som bevakas dygnet runt och hela leveranskedjan övervakas noggrant. Vi är dock framförallt nördar som älskar det vi håller på med, och hoppas att det ska smitta av sig på alla våra kunder. Alla är givetvis lika välkomna, både nybörjare och proffs.
Systratorpsvägen 6, 35246, Växjö, Svezia
- hej@cigarrspecialisten.se
- cigarrspecialisten.se
Le persone hanno visualizzato anche
Best webshop in the world.
Best webshop in general i have ever ordered from, super fast shipping, arrives at post office one or two days after ordering. Super well made packaging and a little chocolate gift. Hats off, will shop here for rest of my life. Restock cigars quicker is needed though!!
Gick inte att slutföra beställningen
Gick inte att slutföra beställningen. Icke fungerande QR kod när man skulle verifiera sin ålder med Bank ID. Gjorde flera försök. Helt värdelöst beställningssystem. UPPDATERING: Gjorde en ny beställning idag 29 dec via min mobil och det gick bra.

Risposta di Cigarrspecialisten
Very surprised
Yesterday I got my first order and was extremely impressed about how much they care about packaging. It was an extra level of pleasure to unwrap the package,as they really invested in the presentation and rook care of details with great care.
En gammal favorit och en nyupptäckt
En gammal favorit och en nyupptäckt - fantastiskt utbud!
Snabbt och smidigt
Snabb återkoppling på mailen, snabb och smidig leverans, bra produkter!
Snabb leverans och trevliga…
Snabb leverans och trevliga beskrivningar kring smak, rökupplevese och ursprung på hemsidan. Att lära sig om historian av en cigarr ger definitivt ett mervärde.
Hurtig og pålidelig service.
Snabb leverans och smidigt att kunna…
Snabb leverans och smidigt att kunna betala med Swish
Förstklassiga cigarrer oavsett pris och…
Förstklassiga cigarrer oavsett pris och alltid snabbt med personlig service. Också om du mejlar får du snabba svar.
Enkelt och bekvämt
Goda cigarrer Bra pris .
Gillar det skarpt
Gillar det skarpt, handlat i många år där och det har aldrig sviktat i något som helst
Supersnabb leverans och bra priser!!
Inget att klaga på!
Informativ och väldesignad hemsida. Alltid snabb leverans och väl paketerat. Smidigt betalsystem.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.