CH Bilpleje & Detailing Recensioni 37

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Claus er yderst kompetent og gør altid lige lidt ekstra. Claus er ikke tilfreds før mindste detalje er i orden. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af coating af vores bil. Det var ikke en nem opg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ultra dygtig og kompetent detailler, med en overudviklet sans for detaljen🧐 Claus er den type menneske, der ikke kan lave noget, uden at gøre det til perfektion. Det vildeste er, at hans priser... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Autolavaggio
  2. Officina di prodotti chimici e vernici per auto
  3. Servizio di restauro e pulizia auto

Scritti dall'azienda

Bilpleje af alle køretøjer, beskyttelse af lak, plast, glas, fælge, læder og tekstiler. Alt kan beskyttes med keramisk coating, med op til 7 års garanti på beskyttelsen. Polering og renholdelse af både nye og brugte køretøjer. Indvendig rengøring af alle køretøjer.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Kan meget varmt anbefale CH Bilpleje

Kan meget varmt anbefale CH Bilpleje. Er yderst professionelt arbejde som er blevet udført på min bil. Da bilen var helt ny ville han gerne have at forhandleren IKKE havde behandlet den med noget som helst, så han selv kunne styre hvad bilen blev behandlet med og det er naturligvis udelukkende kvalitet.
Er yderst tilfreds og skal helt klart have min bil derhen igen når den trænger.

11 luglio 2024

Risposta di CH Bilpleje & Detailing

Tak for den flotte anmeldelse. Den er jeg glad for.
Og ja, det er skønnest hvis bilen kun lige ankommer til forhandleren, så smider de nummerplader på den og kører den ud til detaileren uden at pille mere ved den. 👌🙂

Flot arbejde

Flot arbejde. Meget professionel og til en rimelig pris. Er rejsen fra Sjælland til
Nord-Jylland værd.

18 luglio 2024

Tak for de flotte ord.
Ja jeg har efterhånden haft nogle stykker, af kunder der kommer langt fra, og det gør mig stolt at i vil køre så langt for mit arbejde. 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Hos CH Bilpleje & Detailing får du…

Hos CH Bilpleje & Detailing får du fremragende service, samt en imødekommende ejer, som har dit behov i fokus!

Jeg har fået rengjort, coated m.m., og jeg er mere end tilfreds. Har du din bil kær, så overvej en snak om hvad CH Bilpleje & Detailing kan gøre for dig.

25 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Har haft CH bilpleje til at coate tre…

Har haft CH bilpleje til at coate tre biler, alle med super godt resultat og holdbarhed - Claus er dygtig og engageret og kan klart anbefales!

14 febbraio 2024

Risposta di CH Bilpleje & Detailing

Tusind tak for de rosende ord.
Det er skønt med tilbagevendende kunder, for så gør man noget rigtigt.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più