Juiste artikelen eenvoudig gevonden. Binnen twee dagen bezorgd. De kledingkleur is niet helemaal zoals op de afbeelding(en). Maat is goed.
Laatst snoeihard op mn plaat gegaan tijdens werk met mn nieuwe jas aan van chasin’ (1 dag oud) hele elleboog licht open maar mn jas is nog heel! Top kwaliteit 😍
Hatte eine winterjacke gekauft die nach knapp einem Jahr kaputt gegangen ist. Hab mein Problem dem Kundenservice geschildert und konnte meine Jacke problemlos zurück schicken. Das Geld wurde mir nach... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di abbigliamento uomo
- Negozio di abbigliamento streetwear
- Negozio di abbigliamento donna
Scritti dall'azienda
CHASIN’ is een modern performance jeanswear merk voor mannen, geworteld in een actieve city lifestyle. Wij brengen authenticiteit en technologie samen in een moderne jeanscollectie. Wij streven ernaar om hoogwaardige kleding te creëren die onze merkwaarden onderstreept: Denim, Active en Technologie.
Paesi Bassi
- 085-7990891
- info@chasin.com
- chasin.nl
Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Goede kwaliteit
Kleur niet exact als de foto
Snel en prettig geholpen
Ik kreeg snel antwoord op m'n vraag en ben daardoor ook snel geholpen. Daarnaast was de toon van communiceren prettig.
Nooit meer!
Heb een jeans die na 1x dragen al gescheurd is, slechte kwaliteit alsook slechte dienst naverkoop. Kunnen niets voor me betekenen… Triestig dat dit de dag van vandaag nog bestaat.
Slechte kwaliteit!
Kwaliteit zeer sterk achteruit gegaan afgelopen jaren
Tot 3 jaar terug waren de broeken en kleding fantastisch: goede kwaliteit en zaten heerlijk. Mijn standaard kledingmerk waar ik bijna al mijn inkopen deed. Helaas is de kwaliteit sterk achteruit gegaan sinds het faillissement van Score, wat erg jammer is.
Sinds aankopen 2-3 jaar terug is de kwaliteit om te huilen. Gaten in kleding en broeken binnen een half jaar en amper 10 keer dragen, terwijl kleding van 4+ jaar geleden nog helemaal gaaf is. Dit verschil is ook te zien in dezelfde kledingstukken, maar dan met een andere aankoopdatum. De timing lijkt redelijk overeen te komen met het faillissement en overname van Chasin’ medio 2023.
Top site!
De site is overzichtelijk en prettig in gebruik. Daarnaast ook top kleding!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, goede klantenservice, snelle verzending en ook alles in een goede stevige verpakking verzonden. Daarnaast alles voor een goede prijs.
Je krijgt precies wat je besteld
Je krijgt precies wat je besteld, en een zeer korte levertijd. Toppie
Nog niet ontvangen na 9 dagen
Ik heb 9 dagen geleden besteld en krijg vandaag pas de helft binnen en de andere helft nog helemaal niks over gehoord ondanks dat het binnen 1-3 dagen geleverd zou worden.
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit jeans!
Zeer nette en snelle levering, TOP!
Snelle en nette levering , dit merk is perfect in kwaliteit en prijsstelling
Professioneler aan het worden, was al fan maar steeds meer
Toppers zijn hun jassen!
Nee, heb geen aandelen, nog niet? 😜
Miese Qualiät
Die Kleidung von Chasin sieht wirklich top aus aber die Qualiät ist leider extrem schlecht. Ich habe zwei Pullover bestellt und beide sind mir nach der ersten (!) Wäsche (30c) locker um eine Nummer eingelaufen. Das ist natürlich extrem ärgerlich, wenn man pro Pullover 80 Euro bezahlt hat :'(
Duidelijk, snel en correct
Duidelijke overzichtelijke site. Het product was precies zoals beschreven en getoond en ook nog eens snel geleverd.
Mooie kwaliteit!
Juiste omschrijving en mooi product 👍
Foutje netjes hersteld. Goede service.
Ik had 2 pakjes van 6 onderbroeken besteld. In een van de pakjes zaten maar 4 onderbroeken. Daarna heeft Chasin netjes 2 extra onderbroeken opgestuurd. Super snelle reactie van de Chasin klantenservice. Iedere mail werd binnen enkele uren beantwoord.
Great quality and fair price
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.