Charlottsdiamonds Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg var glad for at have fundet Charlotts Diamonds, hvor det blev muligt for mig at købe netop sådan en ( meget smuk) Edison-perle, som jeg havde ønsket mig, til en overkommelig pris. I det hele taget... Leggi di più

Charlottsdiamonds har givet god sparring når jeg har henvendt mig. God service. Beskrivelsen og billederne af det guldarmbånd jeg endte med at købe har svaret fint til det armbånd jeg fik tilsendt.... Leggi di più

En handel lige efter bogen. God kontakt til sælger og et produkt der var præcist som forventet. Eneste minus er forkert valg firma til levering af produktet. PostNord er mega langsomme.

1. Gioielleria
  2. Perito di gioielli

charlottsdiamonds.dk er en webshop med unikke nye og secondhand smykker som for de flestes vedkommende er opkøbt i restpartier, hvilket sikre et smykke man sjældent ser andre med. Da der som regel kun er et smykke af hver, er det desværre ikke muligt at bestille i andre str. men de fleste ringe kan omforandres i str. Beskrivelse af Secondhandsmykker. Secondhand smykker til salg Hos Charlotts Diamonds finder du et stort udvalg af secondhand smykker i 10 Karat, 14 Karat og 18 Karat guld og hvidguld, både med og uden diamanter. Vi har altid fokus på, at vores secondhand smykker er i ægte materialer og god stand, så du får et smykker i allerbedste kvalitet. Vores secondhand smykker stammer bl.a. fra restpartier, udstillingsmodeller, arvestykker samt private, der sælger deres smykker. På den måde har vi muligheden for at holde prisen nede, så du kan købe et smukt og unikt smykke til gode priser. Da smykkerne netop er opkøbt fra private eller restpartier rundt om i verden, har vi desværre ikke mulighed for at bestille smykkerne i andre størrelser, variationer o.l., men du er med stor sikkerhed garanteret et unikt og personligt smykke, som ikke kan findes på enhver anden. Har du lyst til at vide mere om, hvordan vi har opkøbt netop det smykke, som du er interesseret i, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er bevidste om, at et smykkes historie kan have en stor betydning for ejeren.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God kommunikation

God kommunikation, vare som beskrevet, kunne sagtens finde på at handle der igen.

3 agosto 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej JM Tusind tak for de flotte stjerner :) Så dejligt at høre at du er glad for ringen, den ER også smuk :) Vh. Charlotte

Hurtig og troværdig netbutik

God og hurtig dialog med indehaveren omkring specifikke detaljer på de varer jeg havde i overvejelse.
Hurtig levering og en vare der fuldt ud svarede til forventningerne.

25 luglio 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Lars Tusind tak for din flotte anmeldelse :) Så dejligt at ankelkæden kom hurtigt og sikkert frem, og svarer til forventning, jeg synes også selv den er utrolig smuk. Tak for handlen :) Vh. Charlotte

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Smykket levede fuldt ud op til beskrivelse og billeder det er faktisk flottere i virkeligheden. Jeg er meget glad for smykket , det er mit første køb hos Charlottsdiamonds men bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Kan varmt anbefale at handle her.

4 luglio 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Marianne tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse :) Og så dejligt at høre at smykket fuldt ud levede op til forventning, jeg håber vi kan handle igen :) Vh. Charlotte

Charlottsdiamonds har givet god…

Jeg har følt mig tryg ved at handle med hende på nettet, og min pakke blev sendt helt anonymt. Jeg vil fremover abbonere på nyhedsbrevet.

28 giugno 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Lisbeth Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjermer :) Så dejligt at høre at armlænken svarer til forventning :) Jeg synes selv det er en utroligt smukt og specielt armlænke :) Tak for handlen. Vh. Charlotte

Jeg købte en smuk ring af Charlotte

Jeg købte en smuk ring af Charlotte. Jeg anbefaler hendes butik. Fantastisk service. Tusinde tak!

22 giugno 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Olga Tusind tak for de flotte stjerner, dem sætter jeg pris på :) Og dejligt at høre at du er glad for ringen, den passer jo perfekt til øreringene :) Tusind tak for handlen :) Vh. Charlotte

Super god service og hurtig levering er…

Super god service og hurtig levering er sååååå glad for mine nye øreringe tak Charlotte 🥰

31 maggio 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Betina Tusind tak for den flotte anmeldelse :) Så dejligt at høre at du er glad for øreringene, de ER også super smukke !! Tak for handlen :) Vh. Charlotte

Har købt 2 gange hos Charlotte

Har købt 2 gange hos Charlotte, og skal jeg købe diamantsmykker igen, så bliver det også hos hende! Fantastisk service, gode varer og gode priser!

27 aprile 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Michael Tak for den flotte anmeldelse, og så dejligt at høre at du havde fundet den perfekte ring til hende :) Vh. Charlotte

Top service,

Top service,

10 aprile 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Bo Tak for de flotte stjerner, Jeg håber vi kan handle igen :) Vh. Charlotte

Super service

Super service. Fik en ring tilsendt, den var desværre for lille. Pengene kom retur lige efter returnering 😊

9 marzo 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Hanne Tak for at du tog dig tid til at sende en anmeldelse, det betyder meget for mig :) Ærgeligt at ringen var for lille, jeg håber vi kan handle en anden gang :) Vh. Charlotte

God service og meget hurtig levering.

God service og meget hurtig levering.
Følte mig godt behandlet.

29 gennaio 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Kim Tusind tak for de mange stjerner, og så dejligt at høre at halskæden nåede frem til tiden :) Jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

Levede op til forventningerne

Levede op til forventningerne
Fint smykke, der var som beskrevet. God pris og hurtig levering.

23 gennaio 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Tina Tusind tak for de flotte stjerner :) Så dejligt at høre at du er glad for øreringene, jeg synes selv de er virkelig smukke :) Endnu engang, tak for handlen :) Vh. Charlotte

Flot smykke

Flot smykke, god kvalitet og fin pris 👍

16 gennaio 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Pia Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er jeg glad for :) Og så dejligt at høre at du er glad for dit store perlevedhæng, jeg synes selv det er virkelig smukt :) Vh. Charlotte

God service

13 gennaio 2024

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Merete Tusind tak for de flotte stjerner :) Jeg håber du er rigtig glad for øreringene, og håber vi kan handle igen en andn gang :) Vh. Charlotte

Produktet var som beskrevet og…

Produktet var som beskrevet og ekspeditionen hurtigt klare.t

16 dicembre 2023

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Klaus tusind tak for de flotte stjerner :) Dejligt at høre at perlekæden og perlearmlænken svarer til forventning, jeg synes selv at det er nogle fantastisk flotte smykker :) Tak for handlen og rigtig godt nytår :) Vh. Charlotte

Lugter af røg

Produktet er okay, men det hele lugtede af røg så det måtte stå til udluftning inden det kunne anvendes.

Super hurtig levering

18 dicembre 2023

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Camilla Det forstår jeg ikke, og det beklager jeg virkelig meget. Jeg havde godt nok holdt julefrokost, og nogle røg, men det gjorde de udenfor, og smykkeæskerne lå i kasser, så det havde jeg slet ikke forestillet mig skulle betyde noget, men igen, det beklager jeg meget. Jeg håber at du alligevel bliver glad for smykkeskrinet. Vh. Charlotte

Hurtig ekspedition, flotte smykker.

Hurtig ekspedition. Altid flotte smykker til en god pris.

11 dicembre 2023

Risposta di Charlottsdiamonds

Tak for den flotte anmeldelse :) Dejligt at høre at øreringene nåede hurtigt og sikkert frem, og svarer til forventning:) Vh. Charlotte

Produktet som forventet

Enkelt at bestille, fin levering, og produktet som forventet

24 novembre 2023

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Carsten Tak for de flotte stjerner :) Dejligt at høre at armbåndet er nået godt frem og svarer til forventning, jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

fremragende kundeservice

Kundeservice i topklasse

19 novembre 2023

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Lilit Tak for den flotte anmeldelse, den sætter jeg meget pris på :) og en super smuk ring du har købt, jeg helt sikker på at den kommer til at sidde fast på din finger :) Vh. Charlotte

Hurtig

Hurtig. Kvalitetsvarer.

14 novembre 2023

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Kristina Tusind tak for handlen og de flotte stjerner :) Jeg håber vi kan handle igen :) Vh. Charlotte

Superfin service og hjælp

Bestilte øreringe fredag. Skrev mandag aften omkring levering. Fik besked at det ville blive leveret dagen efter og det gjorde det med Post Nord. Superfin service

10 novembre 2023

Risposta di Charlottsdiamonds

Hej Lars Tak for tilbagemeldingen og de flotte stjerner, og så dejligt at høre at de nåede frem til tiden :) Jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte