VARNING!!! Företaget verkar inte existera längre. Går inte att ringa och mail svarar dom inte på. Står att dom är uppköpta. Företaget som köpt går initialt inte att nå via telefonnummer som anges, n... Leggi di più
Som flera andra så har jag försökt få tag på företaget. Det är helt omöjligt. Har haft problem tidigare och då har det funkat super. Nu är det en katastrof !! Vi har försökt i en månad men inget s... Leggi di più
Jag valde att köpa min Zaptec Go från Chargehome och är extremt nöjd med mitt val. Deras support är verkligen i toppklass – de svarade alltid snabbt på telefonen och var oerhört hjälpsamma genom hela... Leggi di più
Efter mkt om och men kom äntligen Chargehome och installerade min bokade produkt. Mkt proffsigt förfarande när det väl var igång. Snabbt och snyggt! Teknikern instruerade även under tiden mig som anl... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Chargehome AB är en oberoende aktör specialiserad på elbilsladdning för privata hem och publik laddinfrastruktur. Vi är experter på elbilsladdning och installation med anställda elkonsulter, tekniker och elektriker. Företaget är auktoriserat av Elsäkerhetsverket och samtliga våra installatörer är ECY certifierade. Chargehome är medlem i IN Installatörsföretagen och Svenskt Näringsliv och följer kollektivavtal. Vi erbjuder laddningslösning, laddboxar, smarta energilösningar och betallösningar för elbilar och hybridbilar. Vi är specialiserade på elbilsladdning inom hela Sverige. Chargehome erbjuder en rikstäckande helhetslösning för privatkunder, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och publika miljöer. Tesla är approved partner och preferred partner för Tesla Commercial i Sverige.
Söderby Gårds Väg 69 , 14451, Rönninge, Svezia
- 010-202 34 44
- info@chargehome.se
- chargehome.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
VARNING!!!
VARNING!!!
Företaget verkar inte existera längre. Går inte att ringa och mail svarar dom inte på. Står att dom är uppköpta. Företaget som köpt går initialt inte att nå via telefonnummer som anges, numret används inte längre. Allt luktar surt !!!
Väntar efter 10 månader fortfarande på…
Väntar efter 10 månader fortfarande på min laddbox. Kundtjänst svarar inte.
Köpt en teslaladdare och installation …
Köpt en teslaladdare och installation i maj. Företaget vägrar installera trots att de har fått betalt. Anmält till allmänna reklamationsnämnden eftersom det inte längre går att nå företaget. Avråder starkt från att köpa något från detta företag.
Väl utförd installation.
Sonnen-batteri och Reduxi fungerar alldeles utmärkt. Bra och proffsig installation. Tydlig information om anläggningens funktion och bra rådgivning.
När man inte vill ha med kunder att göra…
Vi har försökt i en månad men inget svar. Ringer och får info om telefontid… Ringer på telefontid och får info om att det är mail som gäller. Mailar men inget svar…
Helt dött. Helt tyst.
Fy skäms på er ChargeHome !!! Riktigt dåligt
Kalle Anka företag
Kalle Anka företag! Svarar inte på mejl, kundtjänsten som är ”öppet” mellan 11-13 är telefonsvarare som säger att man ska mejla! 4 veckor nu och ingen box eller svar! Anmäld!
Chargehome finns inte längre
Likt flera här skriver så är Chargehome inte kontaktbara, vare sig på mail eller telefon. De har installerat laddbox hos oss och "råkat" registerat sig själva som ägare så det går inte att skapa ett abonnemang hos elleverantör. Ser detta företag som ickeexisterande.
Chargehome har levererat en grym…
Chargehome har levererat en grym batterianläggning med off grid funktion! Chargehome har gjort installationen med engagemang, kompetens och att det skall bli snyggt och funktionellt!
Leverans inom en vecka av Reduxi…
Leverans inom en vecka av Reduxi paketet, helt i linje med informationen på hemsida
Går inte att nå företaget!
Går inte att nå företaget!
Har försökt få tag i chargehome för ett garantiärende av en laddbox. De svarar inte på varken telefon, email, chat eller Facebook.
Efter kontakt har jag nu väntat ytterligare en månad på att en elektriker ska komma hem och byta laddbox.
Bra kontakt med Daniel och Ronald
Bra kontakt med Daniel och Ronald. Som uppdaterade om de olika stegen i installationen.
Jag köpte ett Sonnen batteri och…
Jag köpte ett Sonnen batteri och installationen blev mycket lyckad.
Daniel som installerade batteriet var professionell och hade ett bra bemötande.
Jag och min man är väldigt nöjda.
Ordern är nog 2 veckor försenad och jag…
Ordern är nog 2 veckor försenad och jag har inte fått den än.
Sen har jag knappt fått någon återkoppling utan har själv fått fråga flera gånger om vad som händer.
Hoppas det blir bättre !
Mvh Martin
Undvik!!
Jag har försökt att få kontakt med Chargehome ca 30 gånger i över en månads tid. Ingen hjälp eller återkoppling alls. Får man ta på dem säger de att de ska ringa tillbaka men återkommer aldrig. Det enda de har lyckats med är att skicka en ospecificerad faktura utan förklaring vad jag ska betala för. Fruktansvärt oseriöst och oprofessionellt företag. Undvik!
Varning
Varning, beställ ej. Oseriösa går inte få tag på eller återkommer inte. Beställde 4 v sedan, jag har jagat flertal ggr, ingen återkoppling. Beställ ej här ifrån.
Nej, Nej, Nej - SE UPP
Avrådes starkt! Noll stjärnor om möjligt!
Jag beställde paket med en Tesla wallconnector med lastbalansering i september -24 och efter många mail och samtal fick jag äntligen leverans av wallconnector och installation en månad senare.
Jag har vid ett tiotal tillfällen bett om kvitto på köpet och papper på el-installationen som jag inte har fått trots många kontaktförsök.
Dessutom har lastbalanseringen inte dykt upp trots att det gått snart 5 månader och inte ett svar från detta bolag på mina frågor. Pinsamt och usel kundservice trots att de tagit fullt betalt för hela leveransen.
Anmält till Tesla för dessa skojare ska inte få utge sig för att vara Tesla certifierade installatörer - vänd er till annan firma hur bra dealen än låter.
ARN blir det också hoppas fler som råkat ut för detta pajasbolag anmäler så kanske framtida elbox-kunder slipper råka ut för det här.
Omöjliga att få hjälp av
Så gott som omöjliga att få tag i när något går fel. Svarar inte på e-post. Svarar om man ringer, men ber om att få ringa tillbaka och gör inte det. Det tog 3 månader från beställning tills allt var levererat och installerat. Nu är det fel på fakturan och ingen svarar på mina frågor om den.
Anlita ett annat företag!
Allt funkade jättebra med köp, kontaker om montage och med installationen. Efter ett par månader visade det sig att lastbalanseraren inte fungerar som den ska.
Det har inte varit lätt att ens komma fram till Chargehome, men vid tre tillfällen har de lovat först att återkomma och sedan att åtgärda problemen. Nu 6 månader efter det första klagomålet har Chargehome ännu inte åtgärdat felet.
Trasig tesladdare, ingen hjälp - undvik detta företag
Köpte installation av teslaladdare, köpte laddaren från chargehome. Efter några månader slutade laddaren fungera, ingen återkoppling eller åtgärd från chargehome. Vid kontakt utlovades åtgärd men inget hände. Jag fick själv hantera ärendet mot tesla även om det inte var jag som köpt laddaren från dem. De kunnde såklart inte lösa problemet utan hänvisade tillbaka till chargehome som la locket på och slutade svara på kontaktförsök. Laddaren fungerar fortfarande inte och chargehome har inte svarat på mail sedan juli 2024. Tar vidare ärendet via ARN men rekommenderar ingen att anlita detta företag.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.