Allt från beställning, återkoppling och kontakt med installatören var mycket bra. Mycket bra information om hur jag skulle förbereda mig inför installation. Installatören (Jacob i detta fall) v... Leggi di più
Mycket snabb och bra service, både vid beställning och av den rappa och trevliga installatören. Vi är mycket nöjda och imponerade att de kom och utförde installationen redan nästa dag. Installatören J... Leggi di più
Installerade en Zaptec Go och det fungerade bra. Installatören var kanon. Några veckor efter jag hade fått den installerad så hade jag frågor vilket chargefy vägrat återkomma om. Har både ringt oc... Leggi di più
Laddboxen installerades snabbt och effektivt efter mitt första köp av elbil. Jag behövde inte vara hemma utan kunde ha snabb kontakt via telefon med installatör.
Ha risposto al 7% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Dålig planering, dålig information, dåligt bemötande.
Två veckor efter det ursprungliga installationsdatumet har vi fortfarande inte fått någon laddbox installerad. Redan från start har informationen varit dålig – vi fick till exempel inte veta att laddboxen skulle skickas direkt till oss via Postnord, och dessutom anlände den först efter tiden för den inbokade installationen (som fick avbokas för att vi inte hade någon laddbox).
Därefter har vi bokats om gång på gång under två veckors tid med alla möjliga förklaringar om sjukdomar och barnafödslar. Att saker kan ske förstår vi såklart, men när man stannar hemma från jobbet för en bokad tid som gång på gång skjuts upp rör till det mycket, framförallt när man är bilberoende i sin vardag med hämtning och lämning av barn osv. Niels är inte alls tillmötesgående utan istället otrevlig och avbryter konstant.
Vi ville gå vidare med en annan firma som föreslog att Chargefy kunde fakturera dem för laddboxen så att vi kunde få en snabb lösning, men det går såklart inte för sig enligt Niels. Nu har de dagen på sig att slutföra installationen, annars får vi börja om från 0 med en annan firma och ny laddbox.
Snabb installation och bra support
Beställde på söndagen, installerat och klart på onsdagen. Snabbt och smidigt.
Hade lite strul med laddning och fick engagerad och tydlig hjälp av Niels på kontoret. Felet visade sig sedan ligga hos bilen, så inget fel på boxen.
Rekommenderar!
professionell montör
Jag hade en riktigt bra upplevelse med Chargefy och deras montör! Installationen gick smidigt och professionellt, och montören var både trevlig och tillmötesgående. Han var dessutom väldigt proaktiv och påpekade att jag skulle kunna få problem med att ladda bilen, särskilt under vintern när både luft/luftvärmepumpen och bilen drar mycket ström samtidigt. Han rekommenderade därför en uppgradering med säkring för att undvika framtida bekymmer – något som verkligen visar omtanke och yrkesskicklighet. Suverän service från början till slut – kan varmt rekommenderas!
Leo kom hit o väldigt Service inriktad…
Leo kom hit o väldigt Service inriktad visste vad han gjorde o pratade om snabbt o kanon jobb o lite till.tack Leo o chefen.
Rekommenderar inte detta företag
Rekommenderar inte detta företag
Fått offert och beställt laddbox + jordfelsbrytare i vårat hus
Vid installationen hade de glömt att ta med jordfelsbrytare till huset
Efter flera påminnelser kom en elektriker och satte in jordfelsbrytare
Efter det började problemen med elen i vårt hus där vi inte kunde använda ex. Bastu, ugn mm som direkt löste ut jordfelsbrytare
Vi ringde Niels som var mycket otrevlig Han skulle titta på detta och återkomma Men han hörde aldrig av sig
Vi har anlitat en annan elektriker som konstaterat att installationen var helt felaktig Vilket har kostat oss 1500 kr extra
Väntar på fakturan och förutsätter att den håller sig inom offerten
Rekommenderas!!
Kände mig oehört trygg med Niels på Chargefy. Han svara på alla mina frågor och fixade så de kom och fixade allt supersnabbt. Bästa pris på marknaden samt ett otroligt bra bemötande. Rekomenderas starkt. De åkte ut till mig i Örebro och ett par tim senare var det bara att plugga in bilen. Tack hörrni!!
Jerker
Installation av laddbox i Nordvästra…
Installation av laddbox i Nordvästra skåne. Tog in 3 offerter. Chargefy hade bäst pris. Bokade installation. Installatör var punktlig på överenskommen dag. Installation gick supersmidigt och slutligt pris överensstämde 100% med offererat pris! Supernöjd, bra pris och supersmidig installation!
Högsta betyg
Nu är vår Charhe Amps Luna installerad och klar.
Ville bara ge beröm till er och killen, Oskar, som var här.
Fantastiskt tillmötesgående och serviceinriktad.
Samtidigt som han installerade laddboxen, så hörde jag att han instruerade flera av era medarbetare hur de skulle gå tillväga.
Supersnygg kabeldragning också !
Dubbla hans lön : )
Vänliga hälsningar
Acke S
Bra installation till ett vettigt pris!
Efter några missförstånd och otydligheter så har kontaktpersonen på Chargefy varit lösningsfokuserad och hjälpsam. Elektrikern gjorde ett kanonbra jobb och priset var ju verkligen bra!
Rekommenderas varmt
Super super nöjda är vi. Chargefy rekommenderas varmt. Inga konstigheter, snabbt och smidigt gick hela processen.
Ringer du till chargefy så svarar Niels. Han är en otrolig snäll och trevlig kille 😊 Han hjälpte mig mycket, gav mig mycket information som hjälpte mig med köpbeslut 👍
Det dök inga andra dolda avgifter efter installationen för mig. Totalsumman blev det som jag hade beställt via hemsidan.
Det var tryggt och säkert! Helt otroligt!
Beställde 2 st.Ctek lastbalanserare
Beställde 2 st.Ctek lastbalanserare. Efter fjorton dagar så skrev jag ett mail o frågade när dom skulle levereras då jag inte hört något mer. Fick då svar att efter installationen så var det leverans Jag hade bara beställt balanserarna o då var det inte det priset som gällde på 700:-. Jag kunde få köpa dom för 1000:- istället. Stod ingenstans att man använder 2 olika prissättningar. Skickar man ett ordererkännande så ska man stå för priset.

Risposta di Chargefy
Laddbox
Grymt snabbt och enkelt👍👍 Beställde laddbox den 2 dec och den va installerad och klar 5 dec och då bor jag i norrland 😁. Enkelt att betala det är bara välja om man vill betala med swish eller bankgiro när man fått fakturan.
Installtören missade ändra huvudampere…
Installtören missade ändra huvudampere till 25. Var satt på 16A. Trots tydlig info innan att jag har 25A. Haft elände med mycket långsam laddning i ett halvår. Flera kontakter som resulterade i ingenting. Till slut kunde tillverkaren lösa problemet, till synes mycket enkel lösning.
Snabbt, enkelt och tydligt
Snabba, trevligt och tydliga svar för en som inte var så insatt från början. De höll vad de lovade genom hela processen. Svarade kvällstid vilket var oväntat men en positiv upplevelse då jag inte hinner med att ordna med privata saker på arbetstid.
Fick en tydlig "to do list" innan leverans skulle ske.
När han som skulle installera boxen kom hade han bra input gällande var boxen skulle placeras.
5/5
Kom på utlovad tid och fick laddboxen…
Kom på utlovad tid och fick laddboxen installerad, snabbt och effektivt
Bra service
Trevlig bemötande av säljaren Nils och smidig installation. Installatören visade hur apparna funkade och svarade på alla mina frågor
Snabbt, smidigt och enkelt!
Tog första kontakt söndag kväll runt 22.00 på kvällen och blev förvånad över att få svar direkt i chatten.
Läste på några dagar om vad som passar oss då vi har en solcellsanläggning hemma.
Hörde av mig igen under onsdag eftermiddag med ett par följdfrågor om Easee.
Ett dygn senare runt 13.30, var de två Easee Lite laddare och Easee Equaliser på plats och monterat.
Det funkar även fint att ladda med enbart solenergi om vi skulle önska detta, precis som utlovat!
Kunniga, med snabba besked om förväntad leveranstid, montering och till ett kanonpris.
Trevligt bemötande från start till slut, även efter installation med mina följdfrågor :)
Snabb och bra service för ett bra pris
Fick väldigt bra första intryck då jag mitt i natten (01:00) startade en chatt och fick svar nästan omgående.
När de sedan kom för att montera laddaren så var dem supertrevliga, de lyckades ta sig till mig även fast deras servicebil gått sönder (se bild).
Kan verkligen rekommendera dem till alla som skall installera en laddare. Kanonbra service och även bra pris.
Inte nöjd
Har fått en laddbox installerad av företaget. En månad senare får jag fakturan där de också undrar om jag är nöjd med installationen. Jag hade en del synpunkter på det som jag inte tyckte var bra. Detta meddelades till dem när jag fick fakturan. 10 minuter senare ringer en representant för företaget och i princip skäller ut mig för att jag hade synpunkter på installationen. De tyckte att dessa skulle levererats direkt efter installationen och inte väntat till fakturan levererats.
Mycket märkligt beteende att kritisera kunden när den har synpunkter. Vi har kommit överens om att gå vidare så saken är utagerad men nej, jag kan verkligen inte rekommendera denna leverantör.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.