Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kupiłem dostęp, login i hasło dostałem w 2min na email. Chyba komuś wadzi ten sprzedający że takie opinie się tu widzi, z mojej strony pełen profesjonalizm i zadowolenie. Konto ważne rok.

Valutata 1 stelle su 5

Oszustwo! Zostałem oszukany, towar nigdy do mnie nie dotarł, chłop kręci na kilku stronach wałki, a potem zwala winę z jednej na drugą W komentarzach pisze że nie widzi zamówienia, jedna i ta sama r... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Ważna informacja dla odwiedzających ten profil: Profil firmy w serwisie Trustpilot został pierwotnie utworzony przez osobę trzecią, która podszywa się pod naszą markę w internecie i publikuje nieprawdziwe informacje na temat naszej działalności. Osoba ta stworzyła również stronę internetową pod adresem centrumobd.com, która nie ma żadnego związku z naszą firmą ani z prowadzonym przez nas sklepem. Prosimy nie mylić naszej działalności z tamtą stroną ani z osobami, które się pod nią podszywają. Dzięki pomocy zespołu Trustpilot udało nam się uzyskać dostęp do tego profilu, aby móc oficjalnie reprezentować naszą firmę oraz odpowiadać na pojawiające się opinie. Negatywne opinie znajdujące się na tym profilu są fałszywe lub nie dotyczą naszej firmy ani naszych klientów. W szczególności pojawiają się tam informacje sugerujące, że klienci nie otrzymują loginów i haseł do zakupionych usług. Informacje te są niezgodne z rzeczywistością i nie odzwierciedlają doświadczeń większości naszych klientów. Centrum OBD to sklep internetowy specjalizujący się przede wszystkim w sprzedaży sprzętu diagnostycznego do samochodów w bardzo konkurencyjnych cenach. W ofercie znajdują się interfejsy diagnostyczne, skanery OBD oraz inne urządzenia wykorzystywane w warsztatach samochodowych oraz przez osoby zajmujące się diagnostyką pojazdów. Dodatkowo firma oferuje dostęp do wybranych zasobów technicznych, katalogów części oraz materiałów informacyjnych pomocnych podczas diagnostyki i napraw pojazdów. Naszym celem jest zapewnienie klientom łatwego dostępu do sprawdzonego sprzętu diagnostycznego, rzetelnych informacji technicznych oraz przejrzystych zasad zakupu. Stawiamy na jasne opisy produktów, uczciwe ceny oraz szybką realizację zamówień.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Oszustwo

Oszustwo. Najpierw dostałem towar nie zgodny z opisem a jak odesłałem to nie dostałem zwrotu pieniędzy

15 marzo 2026

Risposta di Centrum OBD

Dziękujemy za pozostawienie opinii.

Po weryfikacji nie jesteśmy w stanie powiązać tej opinii z żadnym rzeczywistym zamówieniem w naszym systemie. Nie odnotowaliśmy również sytuacji, w której klient odesłał towar i nie otrzymał zwrotu środków. Każda taka sprawa jest u nas realizowana zgodnie z obowiązującymi procedurami i przepisami.

W związku z brakiem możliwości identyfikacji transakcji, opinia ta budzi poważne wątpliwości co do jej autentyczności.

Mimo to dziękujemy za tę – delikatnie mówiąc – mało wiarygodną opinię. Jeśli jest Pan w stanie przedstawić numer zamówienia lub jakiekolwiek dane pozwalające zweryfikować sprawę, prosimy o kontakt – chętnie ją wyjaśnimy.

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm
Zamówiony dostęp do schematów dostałem na email kilka minut po zakupie, klarowna instrukcja, wszystko działa. Cena super. Nic dodać nic ująć - 100% zadowolenia z zakupu.

18 marzo 2026

Pewny sprzedawca.

Jak na razie dwukrotnie dokonałem zakupów. Raz omyłkowo - ale dzięki temu przekonałem się że po drugiej stronie siedzi człowiek a nie robot :) super kontakt i znakomite załatwienie sprawy. Będę jeszcze wydawał pieniądze pod tym adresem :) Polecam i pozdrawiam. Gdańsk

18 marzo 2026

Kupiłem dostęp

15 marzo 2026

Dziękujemy ! :)

Oszustwo

W komentarzach pisze że nie widzi zamówienia, jedna i ta sama regułka! Oszustwo Piotr Józefiak centrumobd.com.pl

1 marzo 2026

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zgłoszenia ani zamówienia przypisanego do danych widocznych przy tej opinii. Prosimy o kontakt mailowy wraz z numerem zamówienia oraz datą płatności, abyśmy mogli niezwłocznie zweryfikować sprawę.

Każda płatność w naszym sklepie jest ewidencjonowana, a klienci otrzymują potwierdzenie oraz dokument sprzedaży. W przypadku jakichkolwiek problemów środki są rozliczane zgodnie z regulaminem i obowiązującymi przepisami prawa.

Używanie określeń takich jak „oszustwo” czy „oszust” jest bardzo poważnym zarzutem. Jeżeli doszło do jakiejkolwiek niejasności, jesteśmy gotowi ją wyjaśnić w sposób merytoryczny po otrzymaniu konkretnych danych do weryfikacji.

Valutata 1 stelle su 5

Uważajcie, też dałem się nabrać

Wszystkie filmy oraz reklamy na stronach typu facebook to jedna wielka ściema! Pare ogolnodostepnych linków i oczywiscie brak mozliwosci zwrotu, zgłaszajcie tą patologię gdzie się da, uokik, prokuratura i policja, ja również to uczynię. Jednym slowem po prostu żal, żal mi właściciela że takim sposobem uczynił sobie źródło zarobku, mam nadzieje ze w koncu trafi na kogos w 4 oczy z niezadowolonych klientów. Po prostu nie dajcie się złapać na to OSZUSTWO

23 febbraio 2026

OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!

OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!! NIE POLECAM!!!

20 febbraio 2026

Oszustwo

Dalej. Zero kontaktu pieniądze nie oddane. Sprzedawca czuje się bezkarny. Sprawa zgłoszona. Ostrzegam sprzedawca to oszust.

5 febbraio 2026

Szanowny Panie,

Pozostajemy do dyspozycji w bezpośrednim kontakcie.

Dane naprawcze

Jedno wielkie oszustko. Zgłaszam sprawę na policje przy tej skali powinna się policja zainteresować. Do skarbówki też napiszę bo nie wystawia rachunków.

9 gennaio 2026

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zamówienia powiązanego z danymi widocznymi przy tej opinii. Prosimy o przesłanie numeru zamówienia oraz daty zakupu na nasz adres e-mail w celu weryfikacji sprawy.

Każda transakcja w naszym sklepie jest ewidencjonowana, a do zamówień wystawiane są dokumenty sprzedaży zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Dokument wysyłany jest w formie elektronicznej na adres podany przy składaniu zamówienia.

Jeżeli twierdzi Pan, że nie otrzymał dokumentu, prosimy o bezpośredni kontakt – ponownie prześlemy go niezwłocznie.

W przypadku zgłoszenia sprawy do jakiejkolwiek instytucji deklarujemy pełną współpracę i udostępnienie kompletnej dokumentacji księgowej oraz potwierdzeń realizacji zamówień.

Używanie określeń takich jak „oszustwo” bez wskazania konkretnej transakcji nie pozwala na merytoryczne odniesienie się do zarzutów. Jesteśmy otwarci na rzeczowe wyjaśnienie sprawy po otrzymaniu danych umożliwiających identyfikację zamówienia.

Pozostajemy do dyspozycji w bezpośrednim kontakcie.

Valutata 1 stelle su 5

Widzę ze jest więcej osób oszukanych na…

Widzę ze jest więcej osób oszukanych na oprogramowanie ale tutaj są pod innym adresem również zostałem oszukany a pozytywne komentarze to są chyba wystawiane na fikcyjne konta bo mój negatyw jest nie widoczny zauwazylem również ze działają i reklamują sie na Tiktoku więc w końcu zrobię reportaż i powiem co myślę

9 gennaio 2026

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zamówienia, które moglibyśmy powiązać z danymi widocznymi przy tej opinii. Prosimy o przesłanie numeru zamówienia oraz daty zakupu na nasz adres e-mail w celu weryfikacji sprawy.

Sugestie dotyczące „fikcyjnych kont” czy manipulowania opiniami są nieprawdziwe. Nie mamy wpływu na sposób moderowania opinii przez zewnętrzne platformy ani na widoczność poszczególnych komentarzy. Każda opinia podlega zasadom serwisu, na którym została opublikowana.

Nasza działalność jest jawna, prowadzona w formie zarejestrowanej firmy, a każda transakcja jest dokumentowana. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości jesteśmy gotowi udostępnić odpowiednim instytucjom pełną dokumentację potwierdzającą prawidłową realizację zamówień.

Jeżeli posiada Pan konkretne zastrzeżenia dotyczące produktu lub realizacji zamówienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu – każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie i merytorycznie.

Bezpodstawne oskarżenia o „oszustwo” są bardzo poważnym zarzutem i nie znajdują potwierdzenia w faktach.

Valutata 1 stelle su 5

Oszustwo sprzedają plik tekstowy z…

Oszustwo sprzedają plik tekstowy z linkami do ogólnodostępnych stron. Brak paragonu po upomnieniu zero odzewu. Odstąpiłem od umowy bo na zamówieniu miałem napisane, że mogę z ciągu 14dni to mi odpisali że nie dotyczy nośników cyfrowych.

8 gennaio 2026

Szanowny Panie,

Zakupiony produkt jest treścią cyfrową w formie opracowania informacyjno-instruktażowego, co zostało jasno wskazane w opisie oferty przed dokonaniem zakupu. Nie jest to „losowy plik z linkami”, lecz uporządkowane zestawienie źródeł i materiałów technicznych w jednej strukturze, przygotowane w celu ułatwienia dostępu do informacji.

W kwestii dokumentu sprzedaży – każda transakcja w naszym sklepie jest ewidencjonowana, a dokument wystawiany i przesyłany drogą elektroniczną na adres podany przy zamówieniu. Jeżeli nie dotarł, prosimy o kontakt z numerem zamówienia – ponownie prześlemy go niezwłocznie.

Odnośnie prawa odstąpienia od umowy: zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi treści cyfrowych dostarczanych drogą elektroniczną, po ich udostępnieniu i rozpoczęciu korzystania prawo odstąpienia nie przysługuje. Informacja ta znajduje się w regulaminie oraz jest przekazywana przed finalizacją zamówienia.

Jeżeli posiada Pan konkretne zastrzeżenia dotyczące realizacji zamówienia, prosimy o bezpośredni kontakt wraz z numerem zamówienia – każdą sprawę weryfikujemy indywidualnie na podstawie dokumentacji.

Używanie określenia „oszustwo” jest bardzo poważnym zarzutem, który nie znajduje potwierdzenia w treści oferty ani w sposobie realizacji sprzedaży.

Oszust

Potwierdzam komentarze innych. Koleś sprzedaje linki do stron które są ogólnodostępne. Jedyne linki gdzie się trzeba zalogować to do jakichś stron z katalogami części. Sprawa zostanie zgłoszona.

29 novembre 2025

Szanowny Panie,

Nie znajdujemy w systemie zamówienia, które moglibyśmy jednoznacznie powiązać z danymi widocznymi przy tej opinii. Prosimy o przesłanie numeru zamówienia oraz daty zakupu na adres mailowy w celu weryfikacji sprawy.

Oferowany produkt jest opracowaniem informacyjno-instruktażowym w formie cyfrowej, którego zakres został szczegółowo opisany przed zakupem. Nie sprzedajemy „losowych linków”, lecz uporządkowane zestawienie źródeł, wskazówek i narzędzi wykorzystywanych w pracy z dokumentacją techniczną. Charakter produktu jest jasno określony w opisie oferty.

Nasza działalność jest prowadzona w formie zarejestrowanej firmy, każda transakcja jest ewidencjonowana, a dokument sprzedaży wystawiany zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Jeżeli posiada Pan konkretne zastrzeżenia dotyczące realizacji zamówienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Każdą sprawę wyjaśniamy indywidualnie w oparciu o dokumentację.

Używanie określeń obraźliwych oraz zarzutów o „oszustwo” jest bardzo poważne i nie znajduje potwierdzenia w faktach. W przypadku zgłoszenia sprawy do jakiejkolwiek instytucji deklarujemy pełną współpracę oraz udostępnienie kompletnej dokumentacji.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più