Celestdk Recensioni 22

TrustScore 1.5 su 5

1,6

Absolut nul stjerner til denne hjemmeside ! Fup og svindel ! Jeg bestilte 2 julegaver d.5/12-25 på denne side og jeg ville ønske jeg havde tjekket trustpilot først. Pengene er trukket og varen... Leggi di più

Bestilte skohorn 5/12. Penge blev trukket 9/12. Jeg har stadig ikke set skyggen af det skohorn - og trackingnummer giver intet. De svarer heller ikke på henvendelser. HOLD JER LANGT VÆK!!!!! Ville... Leggi di più

Normalt tjekker jeg Trustpilot, men ikke denne gang grundet beløbet – dette er ren bedrageri. Hold jer væk.

Bestilte skohorn 7/12.25pengene trukket 9/12.Rykkede dem flere gange, tilbagesvar at det nok skulle komme.Bedt om penge retur omgående ,så kom der en mail på engelsk. Svindelfirma😡

1,6

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

bedrageri

14 gennaio 2026

Nul stjerner!

Nul stjerner!
Bestilte skohorn 2. dec 25 til en julegave. Beløbet blev trukket dagen efter. Jeg har IKKE modtaget min pakke (julegaven) endnu.
Jeg anbefaler IKKE at købe på deres hjemmeside!

2 dicembre 2025

Absolut nul stjerner til denne…

Absolut nul stjerner til denne hjemmeside ! Fup og svindel !
Pengene er trukket og varen er aldrig kommet.
Efter flere henvendelser forsikrede de mig at varen var på vej, første svar var på dansk, næste svar var på engelsk. Track nummer virker ikke. Jeg bad om penge retur, men da stoppede de med at svare.

Hold jer langt væk fra denne side.

5 dicembre 2025

SCAM af værste skuffe

HOLD JER LANGT VÆK!!!!!
Ville ønske, jeg havde tjekket trustpilot selv inden køb.

23 dicembre 2025

Svindel

Svindel firma. Bestilte en varer derfra 7/12, som ikke er kommet. Har ikke engang modtaget en ordre bekræftelse.
Og de svarer ikke på henvendelser. Hold jer væk!

22 dicembre 2025

Nul stjerner

Nul stjerner
Har bestilt buddylight for en måned siden, men har ikke modtaget nogen vare og heller ikke fået pengene retur. De skriver at de svarer på alt, men når man rykker for varen, holder alt skriveri op.
Fupfirma

1 dicembre 2025

Absolut fupfirma

Absolut fupfirma. De bør ha 0 stjerner. Sender forkerte varer, men er fuldstændig ligeglade.
Kan kun på det kraftigste fraråde at bruge dem.
Og de har mange sider med næsten samme navn. Hold jer fra alt med celest

20 dicembre 2025

Øv øv

Øv øv, dette firma ser fint ud på overfladen, men min pakke er ikke dukket op efter 11 dage og har intet hørt. Jeg kan ikke se noget ordrer nummer nogen steder så jeg kan ikke spore pakken. Ærgerligt da det var en julegave til min søn.

18 dicembre 2025

5-9 hverdages lev. fra Kina?

Er så ked af at jeg ikke gik ind på Trustpilot først. Sprang, desperat som jeg var, i med begge ben.. Kan se at varen, efter 9 hverdage, stadig ligger i Kina. Det kan godt være de laver skandinavisk design i Kina, men det skal eddermame godt gøres at levere en vare fra Kina på 5-9 hverdage. Mon ikke de har et rigtig god samarbejde med Temu.. ØV. Der gik den julegave op i røg... Hold jer væk!!

18 dicembre 2025

DETTE ER ET FUP-FIRMA

DETTE ER ET FUP-FIRMA, ØV ... Gik desværre i fælden... Har ikke fået min ordre som jeg bestilte den 30. november 25... pengene er trukket.... De reagerer ikke på deres kontakt.... ØV

15 dicembre 2025

SVINDEL

Gik i fælden igen. Glemte at tjekke trust pilot
Købte 3. Dec. Forventer ikke længere at varen kommer øv

14 dicembre 2025

avoid

It's a drop-shipping business off of temu. I ordered an item and got a shipping link from a random business in china. Items were extremely delayed, and cheap. Avoid this scam.

19 novembre 2025

Advarsel – vildledende returpolitik og varer fra Temu solgt til overpris

Jeg vil kraftigt advare andre mod at handle hos Celest Nordic.

Den vare jeg modtog, viste sig at være en billig Temu-vare til ca. 50 kr, som Celest sælger til næsten 250 kr. Da jeg fortrød købet, blev det næsten umuligt at få lov til at returnere varen på normale vilkår.

Selv om deres returpolitik på hjemmesiden siger, at retur koster et fast gebyr på 6 EUR, nægtede de at følge det og krævede, at jeg selv skulle betale over 200 kr i returfragt. I stedet forsøgte de flere gange at presse mig til at acceptere delvise refunderinger på 30–40 %, selv efter jeg gentagne gange bad om at få lov til at returnere varen.

Det virker som en bevidst taktik for at undgå lovpligtig returret. Jeg har indgivet en indsigelse via banken og meldt sagen til myndigheder.

Gør dig selv en tjeneste og hold dig laaaangt fra den her virksomhed.

26 novembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito