Banner for Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Bredegade 50, 4200 Slagelse, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

God mad og god service Vi holdt firmaarrangement for 30 personer og spillede minigolf og shuffleboard. Atmosfæren var afslappet og der var plads til merkøb af bowling osv. Det eneste minus er at... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Cecilie’s er et fint sted med mange gode aktiviteter. Vi kom for at bowle det var fine baner men det ville være fedt hvis der havde været større bowling kugler eks str 16, min mand og også andre mæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlækker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, så folk kunne få præcis hvad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mega god oplevelse hos Cecilies i Slagelse. Stemningen var afslappet. Servicen sad lige i skabet. Resultatet blev præcis som ønsket. • Smilende og imødekommende personale • Hurtig betjening u... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Hamburgereria
  4. Bar con musica dal vivo
  5. Pista da minigolf
  6. Bar sport

Scritti dall'azienda

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 12-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billiard, elektronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

Scritti dall'azienda

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1099 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

God mad og smilende personale

God mad og smilende personale. Aktiviteterne var hyggelige og var med til at skabe den gode stemning.

1 maggio 2026

Hej Camilla
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi så glade for at høre - det er jo lige sådan, som det skal være😊⛳🎳
Og tak for ros - den sender selvfølgelig direkte videre til teamet ☺️
Og så håber vi, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🍔✨

Valutata 3 stelle su 5

Det er et rigtig dejligt sted, men…

Det er et rigtig dejligt sted med masser af muligheder, og vi vil helt sikkert komme igen, men vi syntes det var meget kaotisk med rigtig mange mennesker og kamp om hvilke baner der var ledige til bowling.
Måske ville det hjælpe hvis man fik numrene på de baner man skulle bruge ved betalingen når man kommer.
Der var ikke sko til alle selvom vi havde betalt 19 Kr. pr par. De eneste sko der var tilbage var børnestørrelser op til str. 33 og så nogle enkelte herre skostørrelser i Str. 44 og 45.
Der skal nok være flere sko i størrelser 38 - 42 især.

2 maggio 2026

Hej Randi
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det glæder os virkelig at høre, at I synes, det er et dejligt sted, og at I vil komme igen – det betyder virkelig meget for os 😊
Vi er super kede af at høre, at jeres oplevelse blev præget af travlhed og forvirring omkring baner og sko. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.
Vi havde været i dialog med jer forud omkring både baner og børnebander, og vores personale står også altid klar til at hjælpe på dagen – men vi kan godt se, at det ikke har føltes tydeligt nok i situationen, og det tager vi med videre 🙏🏼

Tak fordi du deler både ros og feedback – det hjælper os med at blive bedre 😊

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til en endnu bedre oplevelse 🎳✨

Valutata 2 stelle su 5

Vi havde aftalt servering af maden kl 18.15

Vi havde aftalt servering af maden kl. 18.15, men maden ankom først kl. 18.30 – og endda i to omgange, hvor anden del først kom 15–20 minutter senere. Det gav en rodet start på aftenen, og det virkede tydeligt, at køkkenet ikke var bemandet til at håndtere en bestilling til 13 personer.

Det er særligt ærgerligt, fordi maden skulle bestilles dagen i forvejen, og jeg havde brugt tid på at indhente alle nødvendige oplysninger og få det hele planlagt. I sender ovenikøbet en bekræftelse og beder os tjekke, at alt er korrekt – og så må man forvente, at aftalen også bliver overholdt fra jeres side. Når det ikke sker, ender det desværre med en skidt oplevelse.

28 aprile 2026

Hej Grundejerforeningen Teglparken
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er virkelig kede af at høre, at jeres aften ikke startede som planlagt – og vi forstår godt, hvor frustrerende det må have været, når I havde gjort jer umage med at bestille og koordinere det hele på forhånd.
Når man har en aftalt serveringstid – især til et selskab – skal det selvfølgelig overholdes, og det er ikke godt nok, at maden både blev forsinket og serveret i flere omgange. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.
Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele det med os, så vi kan tage det med videre og sikre, at vi bliver bedre til at planlægge og afvikle større bestillinger fremadrettet 🙏🏼
Du må gerne sende os en mail på slagelse@cecilies.dk, så vi kan følge op på jeres oplevelse..
Vi håber, vi får mulighed for at give jer en bedre oplevelse en anden gang 🎳

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig God og smilene service, alt spille

24 aprile 2026

Hej Dennis
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er så glade for at høre, at du oplevede god og smilende service – og at alt spillede, som det skulle 😊
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🎳✨

Dejlig service

Dejlig service, gode burgere!! og maden kom noget før end vi havde håbet på. Så dejlig oplevelse både med minigolf og mad.

Hej Jonina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det gør os virkelig glade at høre, at både service, burgere og timing sad lige i skabet – og at I fik en god samlet oplevelse med både minigolf og mad ⛳🍔
Vi sender helt sikkert din ros videre til teamet ☺️
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳

Valutata 4 stelle su 5

En hyggelig eftermiddag i gode rammer.

En hyggelig eftermiddag i gode rammer.
Sødt personale og god betjening 😊

Hej Henrik
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for, at I fik en hyggelig eftermiddag hos os 🤩 Og den ros sender vi direkte videre til teamet ☺️ Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Sødt og venligt personale

Sødt og venligt personale, bowlingbanen virkede. God stemning.
Vi spiste også mad, fine store portioner.
Vi kommer gerne igen.

Hej Karina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er virkelig skønt at høre, at I havde en god oplevelse hele vejen rundt 🎳🍽️
Vi er glade for, at portionerne ramte plet, og at I har lyst til at komme igen – det betyder meget for os ☺️
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

5* som burde være 10*

5* som burde være 10*
Jeg har i aften 25/4-26 holdt min 70 års dag med min familie. Vi var alle 12 virkelig begejstrede for den oplevelse denne aften har været for alle aldre fra 15 til 70.
Bowling var super, Maden var virkelig god, Minigolf var total sjov. Vi afsluttede med en omgang pool.
Fin service og sød betjening. Jeres kupon-system er vildt GENIALT så drikkevarer er betalt på forhånd. OM det er vin, vand, kaffe, gin, eller øl er det bare en billet.
Vi kommer helt sikkert igen.

Hej Else
Tusind tak for din anmeldelse – og kæmpe tillykke med de 70 år 🥳
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I havde en så god aften, og at hele familien – på tværs af alder – kunne være med og få en god oplevelse 🎳⛳🎱☺️
Tusind tak fordi du valgte at fejre din store dag hos os – vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

God minigolf bane, lækkert aftensmad og god stemning

Jeg og min familie var på Cecilie's i Slagelse i påsken 2026.
Vi spillede minigolf og spiste aftensmad der.
Deres milkshake var virkelig gode (jeg fik den med kaffesmag, den kan jeg godt anbefale 🤩).
Perfekt at spille indendørs minigolf, når det danske vejr ikke altid er til udendørs minigolf.
Min ældste datter fik deres nyeste steak med pomfritter og bearnaisesauce (hun synes det er sååå godt). Vi andre fik deres burger og pomfritter, som sad lige i skabet (vi kunne dog ikke spise op), da det var store portioner 👍 Det hele til gode priser 😊
Der var god stemning både fra personalet og de andre gæster.
Det sted besøger vi gerne igen, så jeg kan få revanche i minigolf ✌️

6 aprile 2026

Hej Christina
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at I havde en dejlig tur hos os her i Slagelse med både minigolf og aftensmad ⛳️🍽️
Og vores milkshake med kaffesmag er også en af vores favoritter 😋🥤
Og hvor er det dejligt at høre, at både steak, burger og pomfritter sad lige i skabet😄🙌
Og en ekstra tak for de pæne ord om stemningen og personalet – det betyder virkelig meget for os 🙏🏼
Vi håber, du får din revanche i minigolf næste gang 😏⛳️
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Mega god oplevelse hos Cecilies i…

• Smilende og imødekommende personale
• Hurtig betjening uden ventetid
• Grundig rådgivning og ærlig feedback
• Høj kvalitet i både service og resultat
• Rent og hyggeligt sted

Man føler sig tryg fra start. Jeg går herfra hver gang med et flot resultat. Klar anbefaling.

8 aprile 2026

Hej Janna
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at du havde en mega god oplevelse hos os her i Slagelse 🙌
Og hvor er det dejligt at høre, at du følte dig tryg fra start og går herfra med en god oplevelse hver gang – det betyder virkelig meget for os!
Tusind tak for din anbefaling – vi glæder os til at byde dig velkommen igen ☺️

Sjovt

Det er bare så mega fedt man både kan spille minigolf, bowling og dart. Mega god service, flinke og søde.

Hej Jannick
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at du synes, det er mega sjovt med kombinationen af minigolf, bowling og dart – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe 🎳⛳️🎯
Og en stor tak for de pæne ord om vores service og personale – det betyder virkelig meget 🙏🏼
Vi håber at se dig igen snart til endnu en god oplevelse ☺️

Valutata 5 stelle su 5

God service og opmærksomme i baren

Hej
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at du oplevede god service og opmærksomhed i baren – det betyder virkelig meget for os 🙌🍹
Vi giver selvfølgelig rosen videre til holdet 🙏🏼

Super service.

Super service.
Vi nød virkelig de fine lokaler og et meget venligt og hjælpsomt personale.
Vi glæder os allerede til næste gang.

Hej Jens
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os– og at vores personale gjorde en forskel 🙌

Det betyder virkelig meget for os!

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang☺️

Super

Vi kiggede forbi for ag se centeret og endte med at bestille lidt mad, det var super lækkert det hele!

16 aprile 2026

Hej Dani
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩

Hvor er det fedt, at I kiggede forbi – og endnu bedre, at I endte med at spise hos os og fik en god oplevelse 😋🙌

Det er vi virkelig glade for at høre!

Vi håber at se jer igen snart ☺️

Super godt sted

Super godt sted - super personale

Hej Magnus
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩

Hvor er det fedt at høre, at du havde en god oplevelse – og en ekstra tak for de pæne ord om personalet 🙌

Det betyder virkelig meget for os!

Mega hyggeligt sted

Hej CB
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at du synes, det er et mega hyggeligt sted – det er præcis den stemning, vi gerne vil skabe 🙌

Virkelig god service

Vi var nede og bowle da vores datter taber sin slushice, vi beder baren om en klud til at tørre op med, de kommer og ordner gulvet for os og aflevere en ny slushice uden vi har bedt om det, så super god service

Hej Anette
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at I havde en god oplevelse hos os – og at vores personale lige tog den et ekstra skridt og hjalp med det hele 🙌
Det er præcis sådan en service, vi gerne vil levere, så det betyder virkelig meget at høre 🙏🏼
Vi giver selvfølgelig rosen videre til teamet 💙
Vi håber at se jer igen snart til endnu en god oplevelse ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Fedt center med massere af…

Fedt center med massere af forbedringer, personalet er super venligt og hjælpsomt, kommer gerne igen! Kan klart anbefales

Hej Kris
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at du har lagt mærke til forbedringerne – det betyder virkelig meget for os 🙌
Og en stor tak for de pæne ord om personalet, det giver vi selvfølgelig videre 🙏🏼
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen ☺️

Dejlige bowlingbaner

Dejlige bowlingbaner, med god olie, til de lidt mere erfarne bowlere, nedenunder. Samt god mad 😁

15 aprile 2026

Hej Kasper
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at banerne – og olien – lever op til forventningerne, også for de mere erfarne bowlere 🎳🙌
Og dejligt, at maden også faldt i god smag 😁

Valutata 5 stelle su 5

Super fedt bowlinghal altid god…

Super fedt bowlinghal altid god behandling

14 aprile 2026

Hej Henrik
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩

Hvor er det fedt at høre, at du oplever god behandling hver gang – det betyder virkelig meget for os 🎳🙌

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più