Cecilie's - Cecilie's Herlev Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hørkær 1, 2730 Herlev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Hamburgereria
  4. Bar con musica dal vivo
  5. Pista da minigolf
  6. Bar sport

Scritti dall'azienda

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

920 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

God service og fine omgivelser

Vi havde booket bowling 1 time og der var ingen problemer.
Skøn oplevelse og mega god service fra medarbejderne.

9 febbraio 2026

Hej Julie
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Vi håber, at vi ses igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Minigolfbanen er rigtig god kvalitet og…

Minigolfbanen er rigtig god kvalitet og til en rimelig pris. Bar og restaurant er også ganske fornuftigt, så en god oplevelse. Glæder mig til også at prøve bowlingen ved lejlighed.

Hej Henrik
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang – måske til bowling 🎳

Valutata 3 stelle su 5

Systemet ved ankomst er forvirrende

Systemet ved ankomst er forvirrende. Det forventes at man “melder sin ankomst”, men medarbejderne tager ikke imod en. Det endte med at vi fik vores mad før vi betalte, men de “ventede” åbenbart stadig på vores ankomst selv om vi havde spist maden.

Der er så mange skilte, men det første man bliver mødt med er “aflever brugte golfkøller her”, eller noget i den dur. Tåbeligt!

Hej Michael
Tak fordi du deler din oplevelse 🙏
Vi er kede af, at ankomstsystemet har virket forvirrende. Det er selvfølgelig ikke meningen, at man som gæst skal være i tvivl om, hvor man skal henvende sig, eller opleve at tingene bliver usammenhængende omkring betaling, ankomst og servering. Det tager vi med i vores løbende evaluering, så vi kan blive endnu bedre. Vi er kede af, at din oplevelse ikke levede helt op til forventningerne, men vi håber, at du vil give os en ny chance en anden gang. Og tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God oplevelse.

God oplevelse.
imødekommende personale og god mad.

Hej Carsten
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄
Tak for de pæne ord om både personalet og maden – det sætter vi stor pris på, og den ros sender vi straks videre til teamet 👌

Valutata 4 stelle su 5

Det var en rigtig god oplevelse som det…

Det var en rigtig god oplevelse som det plejer. Vi spillede mini golf fine baner og venligt personale.

Hej Mia
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Skønt at høre, at det igen var en rigtig god oplevelse 😄⛳️
Og tak for de pæne ord om vores personale - den ros sender vi direkte videre til teamet 👌

Super fed minigolf bane

Super fed minigolf bane. Der dril med bowlingbanen, men det blev fikset hurtigt, god service. Og så deres signatur burger, super god.

Hej Bo
Fedt at høre, at I var vilde med minigolfbanen 😄⛳️
Tak også for forståelsen omkring bowlingen – dejligt at høre, at det hurtigt blev løst, og ikke mindst at servicen var i top 👌
Og ja… vores signaturburger er lidt af en favorit 🍔😉

Perfekt til prisen

Gode faciliteter, rimelige priser, mad af acceptabel kvalitet.

7 febbraio 2026

Hej Ole
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Dejligt at høre, at dit besøg levede op til forventningerne 👌
Og tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Vi håber at se dig igen snart ✨

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig arrangeret og profesionelle…

Virkelig arrangeret og profesionelle personale. Der var styre på alt trods travlheden.
Vi fik en rigtig god fødselsdagsfest 😊

7 febbraio 2026

Hej Hadia
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er det skønt at høre, at I havde en god oplevelse – også selvom der var travlt 👌
Og dejligt, at vi kunne være med til at skabe rammerne for en rigtig god fødselsdagsfest 😊
Vi håber at se jer igen en anden god gang ✨

God mad til prisen

God mad til prisen. Sød og venlig betjening. Fin bowling oplevelse.

3 febbraio 2026

Hej Malene
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være🤩
Vi håber, vi ses igen en anden gang🙌🏼

Fin modtagelse

Fin modtagelse
Dejlig hjælpsomt og smilende personalet
At der igen er fri parkering👍

2 febbraio 2026

Hej Birgitte
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord🙌🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I fik en god modtagelse – og at vores smilende personale gjorde en forskel 🙌 Den ros giver vi straks videre til teamet!

Og jaaa… fri parkering er tilbage 🚗👍 (den ved vi, mange har savnet 😉)

Jazzkoncert

Vi havde nogle dejlige timer med swingende jazzmusik og mange danseglade gæster.

Hej Brita
Hvor skønt at høre 💛
Tusind tak fordi I kiggede forbi – det er jo lige sådan, det skal være 🎷✨

Vi håber at se jer igen til næste jazzkoncert 🎶🎷

Valutata 5 stelle su 5

Super søndagsevent med swing i.

Super søndagsevent med god mad, venlig betjening, dejlig stemning og fantastisk musik leveret af Doghouse Cats.
En søndag med swing i. :-)

Hej Birgit
Det er vi så glade for at høre🤩 Tusind tak fordi I kiggede forbi – og for ros til vores medarbejdere - den giver vi straks videre til teamet 🎷✨ Vi håber at se jer igen til næste jazzkoncert 🎶🎷

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. Personalet var meget imødekommende og hele arrangementet forløb fint.

Hej Christiane
Tusind tak for din anmeldelse og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse 🙌 🎳 Den ros giver vi straks videre til teamet, og så håber vi, at vi kan byde jer velkommen hos os igen en anden gang 😊

Valutata 5 stelle su 5

Det var en dejlig eftermig

Det var en forrygende eftermiddag med dejlig svingjazz, fik en god buffet, alt smagte godt, vi fik også en svingom, kommer helt sikkert igen, har bestilt bord til d 12 april

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse 🙌 🎳 Hvor er det dejligt at høre, at i hyggede jer med live jazz og en svingom 💃🕺🎵
Vi håber, at vi kan byde jer velkommen hos os igen en anden gang 😊

Valutata 4 stelle su 5

Sjov ,godt mad og kunne danses til god…

Sjov ,godt mad og kunne danses til god live musik

Hej Anna
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 🎳 Hvor er det skønt at høre, at i hyggede jer med live jazz, god mad og en svingom 💃🕺🎵
Vi håber, at vi kan byde jer velkommen hos os igen en anden gang 😊

Valutata 1 stelle su 5

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Var i Herlev med min familie og der var åbenbart et arrangement med livemusik og dans. Musikken var så høj at ingen kunne holde ud at være der og vi kunne slet ikke snakke sammen. Så vi måtte køre før tid da min søn slet ikke kunne være i det. Rigtig ærgerlig oplevelse på hans 7. års fødselsdag. Måske burde man advare kunderne om det når man booker. Flere andre måtte også forlade centeret. Øv

Update: Jeg har efter denne review fået et gavekort på en tilsvarende oplevelse.

Hej Pernille
Tusind tak for din anmeldelse, og tak fordi du deler jeres oplevelse – og vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg i Herlev endte sådan, især når det var jeres søns 7-års fødselsdag 😕🎂
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give – og vi forstår godt, hvis musikken har været for voldsom, især for børn.
Arrangementet med live jazz har været meldt ud på vores hjemmeside 🎷🎶 – men vi er helt enige i, at det også bør kommunikeres tydeligere ved booking. Den feedback tager vi med videre 🙏
Vi vil meget gerne gøre det godt igen. Du er derfor meget velkommen til at skrive direkte til os på ditte@cecilies.dk, så sørger vi for et gavekort 🎁
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – og vi håber, I vil give os en chance igen under roligere rammer 🙌

Fed stemning

Fed stemning! Sjove aktiviteter. Gode priser på mad og drikke. Hygge i flere timer uanset om man er på date eller med hele familien 😍

31 gennaio 2026

Hej Qainaat
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er så glade for at høre, at der var go stemning, gode priser og en masse sjove aktiviteter🎳 Så kan det jo næsten ikke blive bedre! 💛
Vi håber, vi ses igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Vi benytter ofte deres minigolf…

Vi benytter ofte deres minigolf faciliteter. Venligt personale og dejlig roligt i hverdagene inden 15, hvor vi kunne nyde banerne uden at vente. Dejligt sted for børnefamilier!

29 gennaio 2026

Hej Simone
Tusind tak for din anmeldelse🙌
Hvor er det skønt at høre, at i havde en god oplevelse hos os. uden for meget ventetid, og at i er glade for at komme hos os 🎳🔥 Det er jo præcis, sådan det skal være. Og den ros giver vi videre til vores medarbejdere med det samme - det bliver de mega glade for at høre 🙌
Vi glæder os allerede til næste gang!

Fødselsdagsarranement

Efter et fødselsdagsarranement med minigolf og spisning var der enighed om det var meget vellykket.

God tid til minigolf, gode baner og en velsmagende servering.

Det er ikke sidste gang...

28 gennaio 2026

Hej Charley
Tusind tak for din anmeldelse🙌
Vi er så glade for at høre, at i havde en god fødselsdag hos os med en masse hygge 🎳🔥 Det er jo præcis, sådan det skal være.
Vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang.

Its fun and good experience

Its fun and good experience

29 gennaio 2026

Hi Virendra
Thank you so much for your review🙌
We are so happy to hear that you had fun with us 🎳🔥
We hope to see you again another time.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più