Cecilie's - Cecilie's Herlev Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hørkær 1, 2730 Herlev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Stedet er ok, dog slidt og på varme dage er luften tæt derinde. Konceptet er godt og personalet er venlige.

Valutata 5 stelle su 5

Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os. Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer. Bestemt ikke sidste... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Hamburgereria
  4. Bar con musica dal vivo
  5. Pista da minigolf
  6. Bar sport

Scritti dall'azienda

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

916 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Hyggeligt sted god mad og fine…

Hyggeligt sted god mad og fine minigolfbaner i Herlev. God betjening

6 aprile 2026

Hej Lisbeth
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en hyggelig oplevelse hos os i Herlev 🤩

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang ☺️

Great deal for families

Excellent food, drinks could be improved : no oatmilk and soda from a machine. Also the bowling lanes had many disruptions but we got a compensation

Hi Vanessa
Thank you so much for your review🙏🏼 We are happy to hear that you had a good time with us and We Will take your feedback with us in our internal evaluation 🎳☺️
We hope to see you again🤗

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse, fed atmosfære og fede aktiviteter
Dog lidt træls at der var så mange ødelagte sæder i bowling området

Hej Christian
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre 🤩 Og vi tager din feedback omkring sæderne med videre ✅ Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

God minigolf bane

God minigolf bane. Lidt slidt nogle steder, men stadig den bedste vi har spillet på Sjælland 😊
Fin burger bagefter og god betjening

Hej Nina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os 🤩🏌️‍♂️🍔 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ⛳️

Valutata 4 stelle su 5

Gode bowlingbaner og rar stemning

Gode bowlingbaner og rar stemning. Burgerne var også gode.

Hej Rie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at burgerne var et hit 🤩🍔 Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Kan klart anbefale Cecilie’s

Kan klart anbefale Cecilie’s, sødt og utrolig professionelt personale. Dejlige rammer og har haft en fantastisk oplevelse hver gang vi har været der. Vil til hver en tid vælge Cecilie’s 🥳

8 marzo 2026

Hej Katrine
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre - det betyder rigtig meget for os 🤩🫶 Vi glæder os til at se dig igen en anden gang ☺️

Maden var god

Maden var god

Hej Kenni
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre, at maden var et hit🍽️🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Rigtig hyggelig og godt

Hej AA
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Super hyggeligt sted.

Super hyggeligt sted.
Dejlig med et sted hvor man ikke bliver flået for sine penge....
Vi kommer igen

Hej Karen
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for, at i havde en god oplevelse hos hos, og hvor er det dejligt at høre 🤩 Det vil vi glæde os til☺️

Meget sød ekspedient!

2 aprile 2026

Hej Emma
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre - den ros sender vi straks videre 🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️

Sød betjening

Dejligt stort sted. Sød betjening. Gode til at holde stedet pænt.
Lidt for høj musik, svært at tale sammen ved spise bordene, men ellers super god oplevelse.

Hej Kathrine
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os 🤩 Og vi tager din feedback med musikken med videre🎶

Valutata 4 stelle su 5

God hyggelig og oplevelse med familien

God hyggelig oplevelse sammen med familien, dejligt at kunne lave en aktivitet sammen inden man skal samles hjemme senere

Hej Tina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at I hyggede jer hos os 🤩 Det er jo lige sådan, det skal være☺️ Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt at der er plads og tid til børn

Hej Jan
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Hvor er det dejligt at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og selvfølgelig- der er plads til alle hos os ☺️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Valutata 4 stelle su 5

Godt koncept med kombinationer af…

Godt koncept med kombinationer af minigolf, bowling og spise-muligheder.
Inventaret er slidt og det trækker ned; stole-sodaen helt gået i stykker.
Køkkenet havde glemt min ene søns mad, men den kom hurtigt.

Hej Pia
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at i kan lide vores koncept 🤩 Godt, at vi fik løst det hurtigt med den manglende mad - og vi tager din feedback omkring stolene med videre ✅

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig oplevelse og mangelfuld service

Jeg vil gerne gøre opmærksom på en meget utilfredsstillende oplevelse hos jer Ved ankomst var der lang kø og kun én meget ung medarbejder til at håndtere alle gæster, mens en anden medarbejder valgte at prioritere andre opgaver frem for at hjælpe. Dette skabte unødvendig ventetid allerede fra start. Efter betaling og køb af sodavand måtte vi tilbage i køen, da der ikke var sko i de rette størrelser. Først efter yderligere ventetid fik vi hjælp. Da vi endelig nåede til banen, var vi allerede forsinkede. Kort efter opstart viste det sig, at den ene sodavand var stærkt fortyndet og udrikkelig, hvilket igen sendte os tilbage i køen. Resultatet var, at vi først kunne begynde at spille efter ca. 12–13 minutter. Under spillet opstod der desuden tekniske problemer med banen, hvor en kegle gentagende gange væltede af sig selv, det valgte vi at ignorre grundet tiden, men da de pludselig også stod forkert efter opstilling. Endnu en gang måtte vi afbryde spillet og gå tilbage i køen for at få hjælp. Samlet set brugte vi omkring 20 minutter på ventetid og fejlretning i stedet for at spille. Det ødelagde fuldstændigt oplevelsen. Vi betalte 385 kr., men fik på ingen måde det, vi havde betalt for. Den tilbudte kompensation på 15 minutters ekstra spilletid var ikke tilstrækkelig, da selve oplevelsen allerede var ødelagt. Vi valgte derfor at afslutte før tid og forlod stedet uden at benytte vores planlagte spisning.

26 marzo 2026

Hej Jonas
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er kede af at høre, at i havde en dårlig oplevelse hos os 😕 Vi er også kede af at høre, at der var kø, og at det gik udover spilletiden. Kan jeg få dig til at sende en mail ind til os på ditte@cecilies.dk, så vi kan finde en løsning?
Tak fordi du delte din oplevelse med os 🙏🏼

Valutata 3 stelle su 5

FOR LANGE VENTETIDER👎!

I går fungerede starttiderne ikke og der blev meget lange ventetider, der hindrede vores selskab (7 personer fordelt på 2 hold) i at nå alle huller, da vi skulle videre til frokost😂. Det er faktisk første gang vi oplever det.

2 aprile 2026

Hej Ninna
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er kede af at høre, at I ikke nåede hele banen igennem pga ventetider 🏌️‍♂️ Det sker desværre nogle gange, men man er altid velkommen til at tage fat i vores medarbejdere og rykke spisetidspunktet lidt, eller tage resten af banen bagefter - vi gør altid, hvad vi kan for at finde en løsning. Tusind tak fordi du delte jeres oplevelse med os - vi er kede af, at det ikke gik, som det skulle. Men vi håber, at i har lyst til at besøge os igen en anden gang 🙏🏼

Services minded personale

Hej Karl
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med god service - den ros sender vi straks videre til teamet 🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Nogle rigtige fede minigolf baner.

Nogle rigtige fede minigolf baner.
Hyggeligt stemning.

Hej Bodil
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Hvor er det dejligt at høre, at minigolfbanen var et hit 🤩🏌️‍♂️

Hurtig service, gode minigolfbaner

Super oplevelse

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre 🤩🏌️‍♂️ Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️

God oplevelse

Vi blev mødt af en sød og serviceminded fyr, som sørgede for en god velkomst.
Tiden startede præcist og der var ingen problemer med banen.

31 marzo 2026

Hej Cecilie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os og blev taget godt imod🤩🎳
Vi håber, at vi ses igen en anden gang☺️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più