Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

szok!chciałam złozyc zamowienie i czego sie dowiaduje, ze zlikwidowali opcje darmowej dostawy od pewnej kwoty! teraz niewazne za ile zamówisz, płacisz za wysyłkę! za zwrot tez placisz ! jedynie do sal... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ze względu na problemy ze zwrotem nigdy więcej zakupów w tym sklepie nie zrobię. Zwrot możliwy tylko na kartę podarunkową. Katastrofa. Wolę swoje pieniądze przeznaczać na co ja chce i w którym sklepie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Opinia dotyczy pracownika sklepu CCC Poznań, Marcelin. Pani Sandra, która pomogła w wymianie towaru wykazała się dużą cierpliwością. Dziękuję bardzo za uśmiech, empatię, profesjonalizm i poświęcony cz... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Złożyłem reklamację obuwia z wadą fabryczną. Cały proces skonstruowany tak, żeby maksymalnie utrudnić kontakt — na zgłoszeniu reklamacyjnym zero danych kontaktowych, przy odbiorze wyniku tak samo. Rek... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di accessori di moda
  4. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Odkrywaj najnowsze trendy modowe, inspiruj się naszymi butami, torebkami i dodatkami. CCC jest zawsze w modzie!

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Buty w tym sklepie kupuję bardzo rzadko…

Buty w tym sklepie kupuję bardzo rzadko ze względu na obsługę i jakość samych butów. Za każdym razem są problemy, a buty firmy CCC są tragicznej jakości a o reklamacji można zapomnieć - za każdym razem taktycznie odrzucają reklamację. Zakupiłam balerinki Jenny Fairy, które po kilku założeniach makabrycznie się rozciągnęły z zniszczyły i doprowadziły do stanu zapalnego skóry. CCC nie uznało reklamacji.

20 maggio 2025

Masakra

Masakra, ten sklep to jakaś pomyłka!!! Zamówiłam buty na stronie internetowej 11 dni temu, niestety buty do dzisiaj nie przyszły. Nikt nie raczył mnie poinformować że ich nie otrzymam. Dodzwoniłam się na infolinię dopiero po kilku dniach i Pani poinformowała mnie że pieniądze otrzymam w ciągu 14 dni od czasu jak komuś w ich biurze będzie się chciało klepnąć zwrot (chociaż to z ich winy) i to jeszcze na kartę podarunkowa. A ja jak mam ochotę to mogę sobie zakupić ponownie te buty, jakby nie przyszły to zwrot będzie również na kartę podarunkowa. A na co mi te ich karty, ale nie chcą zwracać kasy.

15 maggio 2025

Panie obsługujące zajęte sobą

Panie obsługujące zajęte sobą, pomimo oczekiwania przez klienta przed kasą, po zwróceniu uwagi, opryskliwe i komentarz ją Panu tego nie muszę sprzedawać, nie polecam sklepu CCC w galeri Rondo w Bydgoszczy

8 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zamówiłam online buty z odbiorem w sklepie

Zamówiłam online buty z odbiorem w sklepie. Przesyłka szła 8 dni. Przy odbiorze okazało się, że wysłali inny rozmiar. Na sklepie nie można wymienić, bo nie ma w ogóle takiego modelu. Na stronie też już nie mogę zamówić, bo nie ma tego rozmiaru. Obok mnie zamówienie odbierała inna klientka. Sprawdziła co jest w pudełku, a tam dwa różne buty. To jest hit, jak można nie ogarnąć, że buty są kompletnie inne.

5 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kupiłam dla córki 2 pary butów z…

Kupiłam dla córki 2 pary butów z promocji "2 w 1" ( ten sam model, inne kolory). Trochę na siłę, żeby skorzystać z "promocji". Co to za 2 w 1 jak musiałam zapłacić za 2 pary i dostałam zwrot za jedną na kartę Modivo? Czyli 3 w cenie 2! Córka jednak rozmyśliła się i zwróciła jedną parę. Okazało się, że zgodnie z regulaminem, anulował się zwrot z promocji, a za zwrócona parę dostałam dalej zwrot na kartę. Czyli oddałam buty i nie dostałam nic bo na karcie dalej była równoważność ceny jednej pary butów!!! Zgodnie z regulaminem to oszustwo!!! To nie ten sam sklep co kiedyś, już nigdy tam nic nie kupię!

5 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Na koncie CCC nie ma historii zakupów

Zamówiłam buty w moim rozmiarze z innego sklepu CCC i wszystko przebiegło dość pomyslnie...gdyby nie fakt ,że nie miałam szansy przymierzyć a już musiałam zapłacić za nie. To pominę. Zakupy te nie zostały odnotowane w aplikacji ,na koncie. Nie ma nic. W sumie gdybym musiała zwrócić to byłby duży problem. Odbieram to jak oszustwo

20 marzo 2025

Zwroty na kartę podarunkową

Zwroty na kartę podarunkową! Co za idiotyzm... Znalazłam lepsze tańsze buty w innym sklepie i dosłownie po godzinie chciałam zwrócić byty kupione w CCC,otrzymałam kartę podarunkową którą muszę u nich wykorzystać co jest absurdalne!! Czytam mnóstwo komentarzy niezadowolonych klientów z jakości butów albo rozmiaru i też dostaną tylko kartę podarunkową z którą znowu muszą wrócić do tego chorego sklepu,a ta nazwą "cena czyni cuda" kompletnie do cen nie pasuje, nie polecam...

30 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kontakt ze sklepem to porażka

Kontakt ze sklepem to absolutna porażka. Na odpowiedź na reklamację złożoną drogą mailową czekam od półtora miesiąca, mimo regularnych przypomnień co dwa tygodnie. Infolinia to kompletne nieporozumienie — po 34 minutach oczekiwania zostajesz po prostu rozłączony

28 aprile 2025

Sklep tragedia !!!

Sklep tragedia !!!! Wystrzegać się. Ja i moja rodzina już noc tam nie kupimy. Problem z najprostszymi rzeczami które w innych sklepach są zautomatyzowane. Zwroty na kartę podarunkowa, co jest w tych czasach zupełnie zniechęcająca postawa !!! A karta podarunkowa po wpisaniu na stronie podczas zakupu nagle sama się wykorzystała i kolejny problem i brak kontaktu ze sklepem. No długo można by pisać i aż ciężko mi uwierzyć że ktoś tam jeszcze robi zakupy i otwierają kolejne sklepy.

23 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kupiłem buty w sklepie stacjonarnym ale…

Kupiłem buty w sklepie stacjonarnym ale po zwrocie nie dostaje sie pieniędzy tylko kartę podarunkowa. Dwa lata na wykorzystanie ale dlaczego jestem zmuszany do zakupu butów skoro żadne z butów mi się u nich nie podobają. Więcej nie dokonam u nich zakupów.

12 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nigdy nic nie kupię w CCC i…

Nigdy nic nie kupię w CCC i zdecydowanie odradzam. Przy zakupie butów, Pani sprzedająca zachęciła mnie do zakupu drugiej pary - będą duże rabaty. Razem po rabacie wyszło 680. Okazałe się że w jednym z butów jest wada - twarde zgrubienia wewnątrz uciskające stopę. Chciałem wymienić na inne ale okazało się ,że cała seria ma tą samą wadę i nie ma na co wymienić nawet w okolicznych sklepach. Wymieniłem na inny model tej samej firmy w tej samej cenie i okazało się , że tracę rabat ponieważ jest to zwrot i zakup nowych na jakąś kartę podarunkową. Zwrotu gotówki nie może być i nie ma takiej możliwości tylko karta podarunkowa ( jakaś nową waluta ). Dałem się wciągnąć w te ich gierki i dostałem lekcję uczciwości inaczej. Jak coś kupujesz pytaj o wszystko bo sami Ci nie powiedzą co wykombinowali.

18 aprile 2025

Świetna obsługa

Dzień dobry,
wczoraj robiłam zakupy w sklepie stacjonarnym CCC Ferio Warszawa Wawer spotkała mnie tam przemiła obsługa, fachowa dzięki Pani Justynie kierownikowi. Gratulacje!!!

15 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Buty ze sklepu online z security tagiem

Zamówiłem buty online które przyszły z security tagiem przypiętym do jednego z butów. Żart na sali. Żeby było śmieszniej muszę jechać do centrum do sklepu aby mieć to zdjęte. To po co macie sklep online skoro potem trzeba I tak jechać do sklepu stacjonarnego?

15 aprile 2025
Valutata 2 stelle su 5

Sklep ccc stacjonarny w Marino we…

Sklep ccc stacjonarny w Marino we Wrocławiu - halo marketing coś wam chyba nie pyknęło skoro przyszło wam do głowy zmuszać ekspedientki do zasłaniania wszystkich luster pudłami z butami, Po co lustra skoro są zasłonięte.Pani z obsługi wskazuje lustro jedyne odsłoniete po przeciwległej stronie sklepu - serio? mam zasuwać na jednej nodze przez cały sklep> Marketing coś wam chyba nie wskoczyło gdzie trzeba

11 aprile 2025

Zakupy online to porażka

Zamówiłam kilka par butów dla dziecka online. Celem było dobranie odpowiedniego rozmiaru i zwrot pozostałych. Kiedy poszłam do sklepu zaczęły się problemy. Otóż pan powiedział że pewnie była jakaś promocja, mimo że nie wie jaka i nie może sprawdzić. To jedynym sposobem jest żeby oddał mi pieniądze za całość zamówienia i on skasuje jeszcze raz te buty które zostawiłam. No większego absurdu nie znam, zatem kierownik sklepu nie wie jak wyliczyć należność zwrotu bo uważa że mogłabym tutaj na czymś zarobić a on broni sklepu. Sama nie wiem co chciał osiągnąć. Finalnie musiałam wysłać buty kurierem. Nigdy więcej! Nawet jakość butów jest conajmniej marna w większości przypadkow

8 aprile 2025

Avoid

Wish I had looked out more before buying as they don’t accept the returns. The shop wrote that you can return items within 30 days. But then it turned out it is not true unless it’s into a gift card which is useless to me as I’ll never be back in Poland again.

4 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Serdeczność, zaangażowanie, empatia to droga do sukcesów w każdej branży.

Witam serdecznie, byłam, kupiłam, jestem radosna.
Przy kasie, nie mogłam się zdecydować, ponieważ jeden ,,słoneczny rieker,, miał odbarwienie.
Pani Agnieszka, najpierw sprawdziła w zasobach, lecz 2 pary nie było, następnie środkiem Nubuk Clener, próbowała usunąć plamkę.
Widząc chęć pomocy i zaangażowanie, Pań dołączyła, RÓWNIEŻ koleżanka. Wiedziałam, że należy to docenić. Panie podjęły decyzję o obniżce ceny. jestem bardzo, bardzo zadowolona. Butki Moje. Serdecznie dziękuję. Z poważaniem, Bogumiła.

2 aprile 2025

Pani Aleksandra z CCC - Konin - Galeria nad Jeziorem

Chciałabym serdecznie podziękować Pani Aleksandrze z CCC w Galerii Nad Jeziorem w Koninie za absolutnie wzorową obsługę! Byłam w sklepie w tamtym tygodniu i dziś, kiedy zdecydowałam się na zakup butów. Za każdym razem Pani Aleksandra wykazywała się ogromnym profesjonalizmem i była niezwykle pomocna.

To pracownik, jakiego życzyłby sobie każdy klient i każdy pracodawca! Pani Aleksandra nie tylko uprzejmie doradza, ale też naprawdę angażuje się w swoją pracę – interesuje się klientem, rozmawia, stara się znaleźć najlepsze rozwiązanie. Jeśli czegoś nie była pewna, sprawdzała w systemie, zamiast zostawiać klienta z wątpliwościami. Co ważne, nie odesłała mnie z typowym „trzecia półka od góry”, tylko sama podeszła, wzięła buty i mi je pokazała.

Takie podejście powinno być doceniane nie tylko przez klientów, ale i przez pracodawcę! Moim zdaniem Pani Aleksandra zasługuje nie tylko na brawa, ale też na premię, bonusy, a nawet tytuł Pracownika Roku! To przykład obsługi na najwyższym poziomie – profesjonalnej, zaangażowanej i życzliwej.

Brawo dla tej Pani – młoda, pełna zaangażowania, z podejściem, które powinno być standardem w każdej obsłudze klienta. Wiem, że świat nie jest idealny, ale gdyby więcej ekspedientów miało taką postawę jak Pani Aleksandra, zakupy byłyby o wiele przyjemniejsze!

Jeszcze raz ogromne podziękowania i gratulacje dla Pani Aleksandry! Mam nadzieję, że jej wysiłek zostanie odpowiednio doceniony.

1 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zrobiłem zamówienie na buty i…

Zrobiłem zamówienie na buty i impregnat, impregnat przyszedłpo paru dniach, a na buty czekam już 3 tygodnie. Dzwonię do sklepu do którego miały przyjść, a pani mi nie chce odpowiedzieć czy są lub nie, tylko żebym dzwonił do BOK, niestety jest już po 18:00 a BOK jest do18:00 i czekaj człowieku do następnego dnia, albo fatyguj się specjalnie do sklepu...

28 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

coraz gorsza jakość butów

coraz gorsza jakość butów i przez nią zwracam je, a przy tym jest się obarczanym kosztem zwrotu 5zł kiedy nie zwracam ich przez moje widzimisię, tylko przez to, że nie dbają o klienta. plus kartony z butami zawsze są uszkodzone, mimo to są pakowane i wysyłane do klientów

24 marzo 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più