Goedemiddag, Ik kwam na wat speuren op internet hier terecht, ik stuurde een mailtje met mijn vraag en binnen nog geen uur had ik al antwoord, wat bijzonder dat dit nog bestaat, ik heb mij ingelez... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stephen en Marieke zijn lieve deskundige warme mensen. Mijn vragen over advies werden dezelfde dag nog beantwoord. Wat een service.kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Waar vind je dit nog. Dank ju... Leggi di più
Deskundig , accuraat , snelle en eerlijke , zeer vriendelijke advisering en overleg over hoe en wat te doen , in te nemen in een zeer , zeer moeilijke psychisch - emotionele persoonlijke situatie.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al jaren bestellen wij de CBD druppels en zijn zeer tevreden hierover De laatste keer de hooikoorts pleisters besteld en deze werken wonderbaarlijk goed Zelfs al gedeeld met een hooikoorts vriend
L'azienda ha risposto
CBD-producten is een klein familiebedrijf dat staat voor persoonlijke aandacht en oprechte zorg. Bij ons vind je geen massaproducten, maar zorgvuldig geselecteerde natuurlijke supplementen, CBD-producten, medicinale paddenstoelen, natuurlijke supplementen en kruiden van de hoogste kwaliteit. We luisteren, denken met je mee en helpen je met advies dat écht bij jou past. Alles 100% natuurlijk, uitvoerig getest en met liefde geleverd. Voel je welkom bij onze familie en ontdek de kracht van de natuur.
Noorddijk 11, 1463PJ, Noordbeemster, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Mijn apparaat gaf tot tweemaal toe aan dat de bestelling en de betaling mislukt waren, terwijl ik wel betaald had.
Ik schrok erg want aan wie had ik dan betaald?
Uitgebreide mail geschreven en veel vragen gesteld.
Kort daarna kwam de geruststelling over de bestelling en de betaling en antwoord op al mijn vragen. Super beantwoord!!!

Risposta di Cbd Producten
In mijn vorige ervaring vertelde ik dat het pakketje niet was afgeleverd. CBD producten beloofde mij om het op te lossen en dat hebben ze naar mijn ZEER tevreden opgelost. Ze sturen mij de producten opnieuw op en gaan met post.nl overleggen. Dat betekent dat het niet mijn probleem geworden is. Ik blijf zeker producten bestellen.
Dit is een bedrijf dat weet waar ze voor staan en klanten belangrijk vinden.
(Althans dat zijn bevestigingen)

Risposta di Cbd Producten
Het pakketje werd maar niet geleverd. Ik kreeg gratis een tweede toegestuurd en hoefde deze niet te retourneren. Wat een service! Daarnaast is de kwaliteit prima. Bedankt!

Risposta di Cbd Producten
Een prettig begin van meer, het liefst koop ik in een fysieke winkel, maar dat is lastig als je in midden-Portugal woont. Fijn kontakt, vlotte en duidelijke vragen en antwoorden, en in de eerste mails meteen het gevoel dat ik Marieke en Stephan al langer ken. Online en het voelt warm aan. Goede kwaliteit producten, heel degelijk en met aandacht verpakt en dan ook nog een extraatje er bij, helemaal ok.

Risposta di Cbd Producten
Na wat gedoe met PostNL bleek al snel: aan de service van Stephan en Marieke lag het zeker niet. Fantastisch geholpen, snel contact en alles met zorg geregeld. Echt topservice, bedankt!

Risposta di Cbd Producten
Al jaren bestel ik mijn supplementen bij cbd producten, altijd goed en eerlijk advies, snelle reactie als ik een vraag heb, zeer lieve mensen, die altijd mee denken en je een hart onder de riem steken wanneer het persoonlijk tegen zit. Goede service!!! Echt een aanrader om bij cbd producten je supplementen te bestellen!!!

Risposta di Cbd Producten
Na het niet ontvangen van een pakketje, (normaal nóóit een probleem) heb ik met CBD producten kontakt opgenomen. Snelle reactie terug. Ze zijn van goede wil om dit zo goed mogelijk op te lossen.
En het is opgelost. Alle lof voor deze vriendelijke mensen.

Risposta di Cbd Producten
Direct verzonden betekent bij deze webwinkel ook direct verzonden. Met zorg ingepakt met een leuk handgeschreven kaartje en bloemenzaden voor de bijtjes. :)
Een aanrader!

Risposta di Cbd Producten
Bestel al jaren mijn producten en de verzending naar Spanje gaat altijd perfect.
Bedankt voor jullie goede service.

Risposta di Cbd Producten
Ik bestel al heel wat jaren hier mijn cbd producten voor mijn migraine en voor mij werkt het super. Geweldig lieve mensen. Stephan en Marieke denken echt met je mee. De mail wordt ook snel en lief beantwoord. Ik zeg een echte aanrader. 👍🏻💋

Risposta di Cbd Producten
Ik ben blij met de producten van CBD. Het zijn natuurlijke producten en aan een ok prijs.

Risposta di Cbd Producten
Pas net begonnen met de cbd pasta dus kan hier helaas nog niets over zeggen. Wel ben ik zeer positief over de zeer vriendelijke mensen van het bedrijf. Ze nemen echt de moeite om je vragen te beantwoorden, reageren snel, zijn zeer servicegericht, denken mee en geven in mijn optiek eerlijke informatie. Bedankt! Dit is tegenwoordig helaas niet altijd meer vanzelfsprekend

Risposta di Cbd Producten
M&S hebben op verzoek van ons Koemis Koetjing tinctuur gekocht en geleverd zonder hiervoor kosten in rekening te brengen. Onze hartelijk dank. Mijn vrouw is er erg blij mee want het helpt haar weer goed te kunnen slapen. Nogmaals bedankt voor alles, meedenken adviseren en nog veel meer!! Super! Anton

Risposta di Cbd Producten
Al sinds eind 2016 een zeer tevreden klant.
Gelijk geen pijn meer in mijn gewrichten door reuma, de AP variant.
Na een maand gebruik van cbd-olie kunnen stoppen met roken (waar ik achteraf achter kwam, omdat cbd trek in roken stopt!).
Met alle vragen kun je terecht en wordt er snel gereageerd door Stephan.

Risposta di Cbd Producten
Passie, kwaliteit en hart samen lopen met een verbazend flexibiliteit in deze lieve bedrijf. Ik ben altijd tevreden!

Risposta di Cbd Producten
Gewoon de beste! Bestel hier al jaren verschillende producten. Mijn favoriet: de lippenbalsem met kruidnagel!
En super goede kwaliteit cbd.
Altijd behulpzaam en goed advies.
Al veel mensen naar deze site doorverwezen.

Echt een top bedrijf …
Snelle verzending en overzichtelijke website..
Voor vragen kan ik altijd bij hen terecht en ze hebben mega veel kennis!
Ik bestel hier al heel lang mijn CBD cbn en meer en zou geen ander bedrijf willen …

Risposta di Cbd Producten
super tevreden goede service vriendelijke behulpzame mensen ze zijn er altijd als je advies nodig hebt.
ik bestel hier al jaren de supplementen helpen mij heel goed

Risposta di Cbd Producten
Goede communicatie. Eerlijk en vriendelijk. En goede producten.
En snelle leveringen.

Risposta di Cbd Producten
Mijn bestelling zou afgeleverd zijn volgens Post NL.
Helaas niets ontvangen.
Contact met CBD gezocht en werd gelijk voor me uitgezocht. Met de toezegging, dat als het pakket niet geleverd zou worden, ik van hen gratis een nieuwe zending zou krijgen!
Wat een empathie en uitstekende service. Complimenten en uitstende kwaliteit producten.

Risposta di Cbd Producten
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.