Cat Litter Prince of Qatar Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

De korrels klonteren stevig samen, waardoor uitscheppen heel makkelijk gaat en er weinig product verloren gaat en het dus ook lang meegaat. De actieve kool doet zijn werk uitstekend, geuren worden goe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige kattenbakvulling! Bijna geen uitloop. Vormt goede klonten daardoor makkelijk uit te scheppen. Veel minder stof dan met kattengrit. Wij wonen in Nederland dus bestelde ik meteen 4 zakken om... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden! Het vergt wat aanpassing voor de katten, maar als je de klonters goed oplost, kunnen ze door de wc, eindelijk een oplossing voor het probleem waar elke kattenliefhebber mee kampte. Zw... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Bij Cat Litter Prince of Qatar bieden we hoogwaardige biologisch afbreekbare kattenbakvulling. Onze duurzame formule zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving voor je kat, met uitstekende geurbestrijding en klontvorming. Onze kattenbakvulling is gemaakt van sojabonen, dus volledig biologisch afbreekbaar en combineert zorg voor je kat met milieubewuste keuzes. We hebben twee varianten van onze kattenbakvulling beschikbaar: lavendel en actieve kool.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

91 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Doen!

Al maanden geleden bij online zoeken op alternatieve kattenbakkorrels op dit merk gekomen. Ik heb 2 katten die van dezelfde (grote) kattenbak gebruikmaken. Deze vul ik met een hele zak. Ik schep regelmatig de klonters en poep eruit en kan dan met een volle zak zo’n 4 weken doen. Bijna nooit meer last van vervelende geuren. Daarnaast is deze 100% biologisch afbreekbaar. De variant Lavendel geeft een subtiele geur af.

28 luglio 2025

Super service en kattengrind

Super vriendelijk aan de telefoon, zij behandeld je vraag onmiddellijk. En een super snelle levering en altijd een leuk speeltje erbij waar mijn poezen zeer tevreden mee zijn.
Mijn poezen zijn super tevreden van de lavendel kattengrind en ik ook super klonterend en weinig afval.

25 agosto 2025

Top kattenbakvulling

Top kattenbakvulling, en een hele goede service van het bedrijf.. Makkelijk om mee in contact te komen en doet er alles aan om te zorgen dat het goed komt bij een bestelling ( bv als je met ideal wil betalen. )
Dus personeel en de 4 katten zijn super tevreden!

27 agosto 2025

Super snel geleverd

Super snel geleverd, fijn handgeschreven kaartje er bij en ook een speeltje.
Zeer tevreden van de tofu korrels. Klont goed samen en weinig stof. De lavendel ruikt ook zeer lekker. De kamer ruikt er ook door naar lavendel als je deze pas toevoegt, dus zeer aangenaam (tenzij je niet van lavendel houdt natuurlijk)

11 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Valt niet in de verwachting.

Valt niet in de verwachting.
We hebben een zelf reinigende kattenbak alles plakt aan elkaar en blijft in de bak liggen.
We krijgen ook een ammoniak reuk na 2 dagen.

5 agosto 2025

Risposta di Cat Litter Prince of Qatar

Hallo Gwendoline, jammer om te horen dat het niet aan je verwachtingen voldoet 🙁. Het klopt inderdaad dat onze Prince of Qatar kattenbakvulling niet bij alle automatische kattenbakken goed werkt. We proberen dit ook zo transparant mogelijk te communiceren, maar er zijn intussen zóveel merken en modellen dat het niet altijd makkelijk is om overal zicht op te hebben.

Goed nieuws: we zijn momenteel aan het experimenteren met een variant die wél specifiek geschikt is voor automatische kattenbakken 😺. Hopelijk kunnen we je in de toekomst opnieuw positief verrassen!

Valutata 4 stelle su 5

Het een beste kattenbakvulling tot nu…

Het is de beste kattenbakvulling tot nu toe. Minpunt dat de site zoveel verzendingkosten berekend en het toch al niet goedkoop is. Verder zeer tevreden.

9 luglio 2025

Risposta di Cat Litter Prince of Qatar

Hallo, dank je wel voor je fijne review! 😊
We begrijpen je helemaal: verzendkosten lijken vaak hoog. We nemen zelf telkens een deel van die kosten voor onze rekening, maar helaas bezorgen de pakjesdiensten niet gratis 🙈. Mocht Pakjesdienst ons ooit korting geven, dan rekenen we die natuurlijk meteen door aan onze klanten! Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de kattenbakvulling! 🐾

Top product

Geen stof, minder verbruik, makkelijk in gebruik en de poezen, die toch wel kieskeurig zijn, hebben geen probleem met de vernieuwing

30 giugno 2025

Risposta di Cat Litter Prince of Qatar

Nancy, leuk om te horen!

Geweldig!

Ik was sceptisch, want ik had al heel veel verschillende soorten kattenbakvulling geprobeerd. We waren op zich wel tevreden van de peeweekorrels die we al jaren gebruiken, maar de geur bij de grote boodschap was altijd even heftig en de overgebleven korrels raakten soms ook semi verzadigd met de tijd. Met Prince of Qatar cat litter wordt ook de geur van de grote boodschap goed opgenomen door de korrels. De korrels zelf zijn zachter voor de pootjes en ik doe er een eeuwigheid mee! Het klontert prima, alle vuiligheid schep je er dus makkelijk mee uit en alle korrels die overblijven zijn schoon en ruiken prima. Wij zijn hier echt zo blij mee! 😃 iets meer geuropties zou leuk zijn, al werken de 2 versies die er zijn prima genoeg 😊

23 giugno 2025

Risposta di Cat Litter Prince of Qatar

We onderzoeken verder welke mogelijkheden er zijn op het vlak van geuropties :D
Op dit moment experimenteren we alvast voor kattenbaasjes met een elektrische kattenbak :)

Valutata 5 stelle su 5

Geen enkele geur meer in huid

1 van de katten was er direct blij mee, de andere 2 hadden iets meer tijd nodig voor de overschakeling maar ook voor hen is het nu dik in orde.
Geen enkel geurtje meer in huis!
En de kleine attentie voor baasje en dier bij elke bestelling is super lief en hartverwarmend!

5 giugno 2025

Risposta di Cat Litter Prince of Qatar

Kan echt kloppen, katten zijn gewoonte dieren en houden niet zo van verandering :D
Maar blij dat ze alle 3 gebruik van maken!

Super

Voldoet aan de beschrijving

3 maggio 2025

Dank je wel Yasmin <3

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più