Catcetera Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Spurrs speeltjes zijn om diverse, naar mijn mening niet valide redenen, niet breed in offline dierenwinkels verkrijgbaar. Het zijn speeltjes die meer dan andere speeltjes van belang zijn voor het welz... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

dagends niets ontvangen na 5 dagen later dat het bezorgd zou worden ontvangen de stinky.s die we hebben ontva ngen waren netjes verpakt onze poes Nicky is er heel blij mee ik adveer U als u een reac... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Had een vraag over de kleur van het door mij te bestellen product. Binnen enkele minuten perfect antwoord, waarna ik besteld heb. Levering ging super snel, wat je eigenlijk verwacht bij grote geautoma... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Binnenkort krijg ik een katertje in huis, en natuurlijk wil ik dat hij zich bij me thuis gaat voelen. Deze webshop biedt hele mooie selectie van katten benodigdheden en inspiratie qua mooie merken... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Catcetera is een webshop voor katten(eigenaren). We hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten én kennis van kattengedrag zodat we je goed kunnen adviseren.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

216 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

50 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Een fijne purrsonal service

Bij toeval kwam ik op de site terecht, alwaar ik de producten, 2 Yeowww's met catnip, vrij snel vond. Meteen besteld en het werd de volgende dag al verstuurd :) Het pakket was netjes verpakt, met een bedankje en een extra cadeautje voor de poezen, hetgeen meteen in gebruik werd genomen :D Heel attent allemaal. Bovendien ook een leuke site, waar je wijzer van wordt. Dank je wel!

17 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Het product was precies wat ik er van…

Het product was precies wat ik er van verwachtte en snel bezorgd.
Lief begeleidend kaartje, waar ik echter wél een opmerking over heb: 'mond-op-mond reclame' ga ik écht niet doen, ik ben meer van de 'mond-tot-mond reclame'! ;-)

8 novembre 2024
Logo di Catcetera

Risposta di Catcetera

Hahaha, ja die horen we vaker! We maken de kaartjes even op want weggooien vonden we te zonde. 😉

Vervangend arrikel

Had een artikel 6x besteld .
Ze hadden er maar 5.
Ik werd gebeld of ze er een soort gelijk artikel er ipv bij konden doen.
En de volgende dag al gelijk in huis.
Super snelle levering en heel vriendelijk aan de telefoon

27 ottobre 2024

De perfecte speelhengel.

Mijn eerste purr hengel kocht ik bij de kattenlkiniek, helaas waren ze uitverkocht toen ik nog een wilde kopen. De assistente was zo vriendelijk om me op jullie webshop te attenderen.
Ik bestelde hem die avond en de dag erna werd hij al geleverd. Ik zal jullie website graag verder aanbevelen en mijn kat was blij met het muisje dat er als cadeautje bij geleverd werd.😻😻

9 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Prettig en snel nieuwe speeltjes voor onze Milou

Graag wilde ik nieuwe speeltjes voor aan de speel hengel van onze poes Milou.
Ik belde Catcetera om te overleggen over het ophalen van de bestelling. Ik werd teruggebeld en kon de volgende dag de bestelling komen ophalen. Prettig en snel geregeld en onze Milou weer actief met haar nieuwe speelgoed.

10 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Slecht “bedrijf”

Er ging veel mis, werden dingen door elkaar gehaald, toen ik belde kreeg ik iemand die alleen haar voornaam zei, wist niet of het een bedrijf was
Kreeg later een mail dat ze werd gestalkt door iemand met ongeveer hetzelfde nummer
Hoef ik allemaal niet te weten, ik bel toch met een bedrijf !

23 agosto 2024
Logo di Catcetera

Risposta di Catcetera

Beste Marieke, je zegt dat er veel mis ging. Dat begon met een foutief adres dat was ingevoerd door de klant. Daar heb ik een voicemail voor achtergelaten om dit even te checken zodat ik het pakket niet naar het juiste adres zou sturen.

Vervolgens blijken onze systeemmails niet aangekomen te zijn. Heel vervelend natuurlijk want deze zijn in de spamfolder beland, maar ook dat is niet onze schuld.

Vervolgens belde je me inderdaad op niet één van mijn beste momenten en daarvoor heb ik mijn excuses aangeboden via de mail (en uitgelegd waarom ik zo opnam) waarop ik vervolgens een heel bot antwoord kreeg. Ik heb daar maar niet meer op gereageerd maar vervolgens deze 1-ster review voelt als nog een trap na die ik niet heb verdiend.

Deze review is gebaseerd op 1 telefoontje want de bestelling is nooit verstuurd...

Hele goede service

Ik heb 5 sterren gegeven omdat de service uitstekend is. Het door mij bestelde kattentuigje was niet op voorraad en ik ben hierover gebeld en gemaild. Het toegezegde klopte en het artikel kwam zoals gezegd ook door de brievenbus. Het tuigje ziet er goed uit dus heel tevreden.

3 agosto 2024

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più