Cassianosrentacar Recensioni 3

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Everything went well

The car was very clean but had a lot of body damage; however, there were no issues or discussions upon its return. It would have been impossible to even spot if any new scratches had been added. The staff were very friendly and helpful. The shuttle transfer went smoothly, and there was no line at the counter. The paperwork was processed quickly. Everything worked out perfectly.

28 marzo 2026

vente forcée

Ils font de la vente forcée en imposant leurs assurances et refusent les cartes de débit.
Ils sont malhonnêtes. J'ai posé réclamation.

7 aprile 2026

Det eneste gode var bilen

Det eneste gode var bilen.
Bilen er booket gennem Discovery car portalen.
Ved ankomst til Madeira kontakter vi kontoret pr. Tlf og de oplyses at vi bliver hentet inden for 5 minutter - vi ventede mindst en halv time og ingen undskyldning blev givet.
Vi bliver spurgt om vi ønsker at købe forsikring - og siger nej tak - den kvindelige medarbejders attitude bliver straks meget uvenlig.
Deres terminal kan ikke aflæse vores Master-cart -de siger det har virket hele formiddagen- vi ringer til banken der oplyser at de ikke kan se afviste anmodninger og at alt er fint.
Den eneste mulighed for at få bilen er at betale den dyre forsikringer hvilket vi er tvunget til.

Problemer:

*De er overhoved ikke indstillet på at hjælpe med løsninger- f. eks bankoverførsel eller ligende.
*Vi har mistanke om at, Cassiano car reelt ikke laven anmodningen på kortet(fake) - dette kan vi selvfølgelig ikke føre bevis for- men vi kan uden problemer betale med kortet på en anden terminal.
*Straks vi oplyser at vi så er nødsaget til at betale forsikring hos den bliver kvinden straks meget hjælpsom.
*Hun oplyser at vi skal betale for en fuld tank selv om der i betingelser er oplyst at ordningen er at bilen skal afleveres med fuld tank. (Fuld til fuld)
*de trækker betalingen i dkr med ekstra tillæg på 5% der gør alt væsentlig dyrere.(en bil vi kunne leje for 700 dkr kom til at koste 2700 dkr)
Vi har lejet biler mange gange i et utal af lande dette sted overgår i uhæderlighed alt vi har prøvet tidligere.
Afleveringen gik godt.
Hold dig langt væk fra dette firma.

9 dicembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito