Caspars Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte en sandwich hvor der skulle have været pulled pork i. Det var der sparsomt. Salaten var alt andet end frisk, men sovset ind en dressing, der fik maden til at smage af noget man gir små b... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg fik en fin sandwich med kylling og kalkunbacon, som var dejlig ristet, den smagte godt og havde en fornuftig pris. Det var også vældigt hyggeligt at kigge ud på omgivelserne. Dog lignede det en... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi bestilte tit fra caspars førhen, men må nu erkende, at vi aldrig bestiller derfra igen.. I en af mine risruller lå der et tørret, stort egetræsblad med jord på. Derudover har jeg fået en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di asporto

Scritti dall'azienda

Caspars passion er sund fastfood lavet af gode råvarer. Vores "Proper Street Food" bringer smilene frem hos de sultne og tørstige med en aktiv livsstil. Gør det nemt at leve sundt, selvom det går hurtigt.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Manglende vare i min ordre som jeg…

Manglende vare i min ordre som jeg betalte ekstra for. Desværre vil de ikke tilbage betale for de ting der manglede.
Jeg havde også betalt ekstra for at får ekstra advocado hvilket jeg ikke fik, men det jeg fik som var med i ordren fra dens oprindelse var helt hård og slet ikke moden. Jeg FRARÅDER folk at handle dette sted

11 novembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Alle som har fået forkert bestilling af…

Alle som har fået forkert bestilling af jer og i har lovet refundering er der ingen som har set skyggen af! I lyver bare hvergang og siger send en mail så sender vi det tilbage.

Hvorfor ikke bare give folk en ny bowl med den rigtige bestilling istedet for at love dem de får p pengene tilbage også aldrig sende dem??

20 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Køb din mad et andet sted. Her er personalet uhøfligt, og serviceniveauet er ikke-eksisterende.

Nedenstånde tekst er en henvendelse til Caspars i Aalborg, som jeg har sendt via email og Messenger, der er de to kontaktmuligheder, som stilles til rådighed. Der er omgående sendt automatiske standardbeskeder tilbage til mig uden at give mig et rigtigt svar på mine henvendelser. Det virker let og belejligt, at henvendelser besvares med en standardtekst, uanset hvad henvendelsen drejer sig om.
Jeg ser derfor ikke andre muligheder end at få Caspars opmærksomhed gennem denne anmeldelse.

"Hej Caspars

I dag fik min kæreste og jeg lyst til at købe to af jeres lækre bowls, så vi kunne få noget godt at spise til frokost.
Vi gik en tur på nettet for at være sikre på åbningstiderne, som er 10 - 21 alle ugens dage. Så vi kørte hjemmefra og gik hen og tog i dørgrebet. Men døren var låst. Klokken var 10:38, hvilket var i åbningstiden, men det var umuligt at komme ind. Det var mærkeligt, for skilte, borde og stole stod ellers udenfor, og lyset var tændt indenfor. Og skiltet på døren viste, at der holdes åbent alle ugens dage 10 - 21. Da den værste forvirring over den låste dør midt i åbningstiden havde lagt sig, opdagede vi et andet skilt på døren, hvor der stod "Closed". Ingen yderligere forklaring på den låste dør end "Closed".
Helt ærligt, Caspars. Hvad er det, der foregår? Hvorfor er døren låst i åbningstiden, og hvorfor er der ingen forklaring? Akut opståede udfordringer kan man sjældent undgå, men måske kunne I, for kundernes skyld og i sidste ende jeres egen skyld, lige være lidt informative. Jeres eksistens er trods alt afhængig af glade og tilfredse kunder, som får lyst til at komme tilbage en anden dag og købe noget af jer igen.
Dagens oplevelse er dråben, for vi har desværre også haft andre oplevelser hos jer, som har ledt os til den konklusion, at vi ikke længere har lyst til at købe vores frokost hos Caspars.
Vi har flere gange oplevet at komme ind ad døren, uden at nogen har gidet hilse på os, selvom vi smilende er kommet hen for at sige "Hej".
Personalet har altid så travlt, at de nærmest ikke kan overskue ens tilstedeværelse. Generelt set kommer der hverken smil eller høflighedsfraser fra personalet.
Vi har engang oplevet, at det første og eneste der blev sagt til os var "Hvis I skal have noget at spise, så går der mindst en time".
Ingen "Hej".
Ingen "Hvad kan jeg hjælpe med?".
Ingen "Farvel".
Intet...
Det virker meget lidt imødekommende, og man kan godt mærke, at det er ubelejligt, at man er kommet ind ad døren.
Hvis vi skal fremhæve noget positivt, har maden altid været både lækker og frisk og har aldrig smagt dårligt. Men på den negative side, har vi 8 ud af 10 gange oplevet fejl i bestillingen. Trods de dårlige oplevelser, har vi aldrig selv været uhøflige overfor personalet, og vi har aldrig brokket os over noget som helst. Ikke før nu.
Nu har vi simpelthen fået nok. Vi gider ikke mere. Vi vil ikke komme ind på Caspars, hilse pænt og høfligt, blive ignoreret, blive tiltalt uhøfligt, opleve fejl i bestillingen, føle at vi er forstyrrende og til besvær for personalet, og nu også blive mødt af en låst dør i åbningstiden.
Vi har derfor kort og godt konkluderet, at hvis vi på nogen måde er til besvær for dem og helst ikke skal forstyrre dem i deres arbejde, så er det nok bedst, at vi fremover holder os væk. Vi føler os ikke velkomne hos Caspars, så vores frokost vil blive købt andre steder i byen.
Tak for mad..."

Efter at have læst andre anmeldelser her på Trustpilot, har jeg ingen forventninger til positive forandringer i serviceniveauet hos Caspars, og jeg forventer heller ingen undskyldning eller godtgørelse for de mange dårlige oplevelser.
Jeg er kun glad for, at min kæreste og jeg ikke har været uheldige at få madforgiftning ligesom nogle af de andre anmeldere.
Vi er færdige med Caspars og kommer aldrig tilbage.

1 settembre 2022

Pas på! (Madforgiftning)

Pas på! (Madforgiftning)
Da min kæreste og jeg spiste mad fra jer, fik vi begge madforgiftning! Der var heller ikke god service, så jeg vil ikke anbefale at få mad herfra. Håber der bliver gjort noget ved det, så andre ikke får madforgiftning!!!

11 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

ALDRIG SPIS HER!!!! FOR DIN EGEN SKYLD!

Min kæreste og jeg tog på en lille roadtrip til Jylland fra Sjælland. Vi valgte så at spise en Poke Bowl med kylling og laks hos Caspers Street Food i Ålborg (Algade 55) lørdag aften.
Dagen efter om morgnen får min kæreste og jeg de voldsomste mave smerter vi aldrig har oplevet før. Jeg får tilsendt en ambulance og kommer direkte på sygehus da mine mavesmerter er så voldsomme. Vi havde fået voldsom dirraré som vi ikke ønsker for nogen andre. Vores lille roadtrip blev til et mareridt og vi vil opfordre andre til IKKE at spise her!
De havde fået 0 stjerne hvis man kunne give det! Vi kommer ALDRIG nogensinde igen her…

11 luglio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vi bestilte to bowls fra Caspars

Vi bestilte to bowls fra Caspars, fra Wolt og fik at vide at det ville blive leveret 19.22, men fik så en besked om at maden allerede blev leveret 19.02!
Super lækkert, og hurtig og god levering!
Bestiller gerne fra Caspars igen.

5 luglio 2022
Valutata 2 stelle su 5

Manglende overblik i ordre med flere…

Manglende overblik i ordre med flere vare i samme bestilling. Vi har bestilt tre gange via nettet, hvor vi hver gang har manglet en eller flere varer. Der er ingen undskyldning eller lignende. Første gang ventede vi over en måned på at få pengene retur trods mange henvendelser.

16 giugno 2022

Madforgiftning

Min kæreste og jeg har tit fået mad fra Caspars og har altid været tilfredse.

Jeg har dog haft en forfærdelig madforgiftning i nat. Jeg fik en nuddelbowl med rejer. Min kæreste fik pokebowl med kylling og han har haft det fint.

Jeg ringede ind her til morgen for at fortælle, at de skulle få smidt de rejer ud. Jeg talte med en ung pige, som vil prøve at snakke med sin chef og jeg insisterede på, at de skulle få dem fjernet, så andre ikke ville få det samme. Jeg oplevede ikke, at det blev taget seriøst og normalt vil man måske også tilbyde pengene igen, men hun skyndte sig lægge på.

14 giugno 2022
Valutata 1 stelle su 5

Har sjældent fået så dårlig service

Har sjældent fået så dårlig service.
Mega uhøflig, 6 ansatte, kun én kunde foruden mig. Ingen ser mig, ingen hilser eller smiler - det er så dårlig service.
At de så samtidig glemte en del af den bestilt mad, gør oplevelse så ringe.

29 maggio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Manglende ingredienser i retter, mug og dårlig kundeservice

Jeg var så glad dengang Caspars åbnede i Aalborg, for det var endelig et nyt og sundt koncept. Dog har vi oplevet så mange ringe oplevelser hos dem.
1) Mug retter i to forskellige ordre (altså på forskellige dage). Vi brokkede os kun over dette den sidste gang det skete. Vi skrev en mail og vedhæftede tre billeder + kvittering, hvortil vi fik svaret fra Caspars om, at vi kunne få 10 % på vores næste ordre. Jeg har aldrig oplevet en service så ringe, hvor de faktisk er naive nok til at tro, at det er ok.
2) Manglende avocado to gange i retter der skal indeholde avocado
3) Penge lovet retur i marts pga. manglende indhold i vietnamesiske forholdsruller. Jeg har rykket Caspars tre gange, og pengene er fortsat ikke returneret, og nu er det maj måned??

De har slet ikke styr på deres forretning, og jeg har hørt flere sige, at deres håndtering af madvarer er helt forfærdigelig, hvorfor en af mine veninder også har haft madforgiftning efter at have spist take away fra Caspars.

5 maggio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Tidligere glad kunde mistet til madforgiftning

I en af mine risruller lå der et tørret, stort egetræsblad med jord på.

Derudover har jeg fået en meget slem omgang madforgiftning efter at have spist en noodlebowl med rejer.

Jeg håber virkelig at de får styr på deres fødevarehåndtering; man skulle tro, at de havde rettet op på deres fejl siden fødevarestyrelsens kontrol. Jeg vil aldrig risikere at blive så syg igen..

11 febbraio 2022

Vi bestilte 3 forskellige salater

Vi bestilte 3 forskellige salater.
Salaten var ikke frisk. Kyllingen var tør og smagte ikke af noget.
Der var bestilt brød med til salaterne de var ikke med. Plus der var ikke alt i de forskellige salater som der skulle være.
Dårlig oplevelse.

17 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Uhmm mums

Poke bowl med kylling fra Caspars er en VILDT lækker, mættede og nem aftensmad. Bowlen er fuld af smag og er lavet med skønne råvarer. Ikke at forglemme deres juice friskpresset juice. De er så lækre og velsmagende.
Så komplet et måltid - og ovenikøbet super sundt.

14 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Købte en gavekort, som ikke kan bruges....

Købte en gavekort over caspars hjemmeside. Da jeg så kom ned for at buge det, havde de aldrig hørt om gavekort før, så de vidste ikke hvad de skulle gøre og sagde jeg skulle bruge gavekortet på hjemmesiden, hvilket ikke er muligt. Jeg brugte så mine egne penge på maden og blev lovet at få refunderet pengene og at de så blev trukket fra gavekortet. Det eneste der er sket er at jeg har brugt egne penge på maden nu, OG de har trukket penge på gavekortet. Så nu står jeg her og har betalt dobbelt og har 200kr på et gavekort, som de ikke kan finde ud af at bruge...

12 dicembre 2021

Vi bestilte 4x vietnamesiske forårsruller

Vi bestilte 4x vietnamesiske forårsruller klokken halv seks. De ringede efter en halv time og sagde de ikke havde mere tilbage af noget af det vi havde bestilt. Vi skulle derfor vælge noget andet fyld. Der gik 1.5 time og maden var stadigvæk ikke kommet frem. Ringede derind og fik afvide de havde travlt. Vores mad var først fremme kvart over otte om aftenen. Rigtig træls, især når man har gæster på besøg. Ingen undskyldning, ingen rabat eller noget som helst. Virkelig dårlig stil.

9 agosto 2021

Forsinket

Vi bestilte maden kl 17.40 og fik oplyst at udbringning vil ankomme indenfor 90 minutter. Men fik modtog først ordren kl.19.35. Derfor er de over tid. Vi fik af vide at sende en klage ind, så vi kunne få pengene refunderet. Håber på at blive kontaktet igen

6 agosto 2021
Valutata 3 stelle su 5

Manglende chili og laks

Bestilte en pokebowl med chili og laks.
Modtog en portion helt uden chili, og mængden af laks var nærmest forsvindende.
Maden smagte fint, men levede bestemt ikke op til forventningerne.

23 maggio 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più