CasaMomo Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mooie prettige studio met prachtig licht, waar alles klaar staat voor gebruik tot lekkere verse thee aan toe.

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Studio fotografico

Scritti dall'azienda

Casa Momo is een stijlvolle daglicht studio gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem. De locatie leent zich perfect voor foto shoots, videografie en organiseren van workshops of events.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

42 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige studio, goed meedenken!

Het is een prachtige studio en het contact is heel fijn! Denise en Britt zijn beide erg enthousiast en denken goed mee over kosten, tijdsindelingen en hielpen zelfs bij de shoots zelf. Ze zijn goed bereikbaar en zijn zelfs bereid speciaal voor eigen shoots achtergronden te maken en muren in zelfgekozen kleuren te verven. Een hele fijne ervaring!

25 agosto 2026
Valutata 4 stelle su 5

Een hele fijne studio

Een hele fijne studio, licht en koel. Nu al meerdere keren gehuurd en elke keer weer verrast met het mooie resultaat. Dat het uit 2 etages bestaat is ook super fijn wat nog meer leuke afwisselingen geeft. De nieuwe wandkleuren vind ik zelf echt mega lekker werken op beeld en zijn mijn klanten ook direct verliefd op. Waardoor het nog leuker maakt om in te werken. Zeker een aanrader om te huren!

26 maggio 2026

Wat een fijne ruimte

Wat een fijne ruimte! Aan alles is gedacht. We hebben een zeer geslaagde "klankschalen-reis" hier gehad. Grote aanrader!

13 maggio 2026

Top fotostudio Casa Momo

Laatst fotostudio Casa Momo gehuurd in Haarlem. Mooie locatie, vlakbij Amsterdam en goed geregeld! Een echte aanrader!

17 gennaio 2026

Valutata 5 stelle su 5

CasaMomo is een hele fijne…

CasaMomo is een hele fijne shootlocatie, door de vele wandopties, stoelen en banken. De twee verdiepingen maken dat je alle ruimte hebt, om te shooten. Het is erg prettig dat je je eigen muziek kunt bepalen en ook het contact met de dames verliep heel soepel.

9 marzo 2026

Risposta di CasaMomo

Bedankt voor de mooie review!

Fijne daglichtstudio

Casa Momo is een fijne daglichtstudio in het centrum van Haarlem. De fotostudio is goed bereikbaar en je kunt er zelfs gratis parkeren.
De studio is voorzien van alle gemakken, zoals bijzondere meubelstukken, achtergrondrollen en zelfs fotografie lampen. Wij komen zeker terug!

9 marzo 2026

Prachtige studio

Wij hebben geshoot voor ons bedrijf bij Casa Momo in Haarlem. Een prachtige fotostudio met perfect daglicht. Ook de locatie was perfect en er was makkelijk te parkeren.

Een echt aanrader voor zowel bedrijven als particulieren shoots.

3 marzo 2026

Super fijne ruimte

Super fijne ruimte. We mochten alles neerzetten zoals we wilden, waardoor je makkelijk verschillende “hoekjes” kunt creëren. De iPad om alles te bedienen werkte heel prettig en de service en uitleg vooraf waren ook top geregeld.

13 febbraio 2026

Een hele fijne ruimte

Een hele fijne ruimte waar ik mijn Qigong lessen kon geven. Ook de eigenaressen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een mooie ruimte voor je workshop!
Groet, Bertin (Puremindful)

3 febbraio 2026

Risposta di CasaMomo

Bedankt voor de mooie review!

Echt een geweldige studio

Echt een geweldige studio. Warme tinten, maar ook mogelijk om clean wit te schieten. Onwijs veel props en meubels om uit te kiezen waardoor je eindeloos kan door shooten! Daarnaast zijn de meiden die de studio verhuren onwijs lief en behulpzaam en denken graag mee. Echt #1 mijn lievelings studio in Nederland!

10 gennaio 2026

Risposta di CasaMomo

Bedankt voor deze mooie review!!

Top!

Hele fijne ervaring! Prachtige ruimte, met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde shoot. Ondanks het slechte weer zijn de foto's prachtig geworden. Ook heel fijn dat we last minute van datum konden wisselen omdat de fotograaf ziek was op de originele datum. Ik kom graag terug!

2 gennaio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij CasaMomo

Ik voelde me helemaal thuis en op mijn gemak bij de dames van CasaMomo. Ten eerste was de visagiste (Talitha) heel leuk en heeft ze super mooi werk geleverd. Ik voelde me mega knap. Zij gaf me ook de nodige stylingsadvies, waardoor ik in totaal drie verschillende outfits aan kon voor mijn shoot.

Daarna mocht ik voor de camera bij Bo en voelde dat heel relaxed. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld, waardoor het een hele leuk shoot was en ik uiteindelijk mega mooie foto's heb mogen ontvangen.

Super blij mee en zeker een aanrader voor iedere zzp'er die een eigen bedrijf heeft en foto's wilt laten maken!

3 novembre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Wat een prachtige studio!

Wat een prachtige studio!
Het was een fijne ervaring, dit mede dankzij de 2 zussen.

De set keuzes zijn oneindig en echt multi inzetbaar✨

20 novembre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Superfijne shootdag gehad bij Casa…

Superfijne shootdag gehad bij Casa Momo. Het is een prachtige studio met veel mogelijkheden- beneden en boven verschillende look & feel wat heel fijn is als je wat diversere beelden nodig hebt. Faciliteiten ook top, er is zelfs een kledingstomer aanwezig. We zijn heel warm ontvangen door de lieve zussen die de studio runnen, alles goed verzorgd inclusief een heerlijke versgemaakte lunch. Aanrader! 🤍

17 novembre 2025

Bedankt voor deze mooie review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più