De har suttit oskyldigt häktade i en månad, därav ingen leverans för oss som väntat, så det var inte deras fel. Beställningar innan dess har fungerat snabbt och felfritt! (Hade lämnat en dålig recens... Leggi di più
Fick redan från första kontakten en väldigt bra känsla av kunnighet och kunden i fokus! Snabbast leverans i Sverige. Har beställt vid 2 olika tillfällen och är supernöjd. Rekommenderas varmt!
L'azienda ha risposto
Jag blev lurad. Efter att ha betalat för beställningen finns det ingen information om frakt av produkten. Ingen kontakt via mail. Jag rekommenderar det inte.
Scritti dall'azienda
Vapes online. THCPO, THCH, THCJD och CBD vapes. Samt CBD Hampa. Bra priser. Sverige. Engångsvape. Snabba leveranser. Premium Cannabinoider. Join the Club - Clubc.se
Nytorgsgatan 33-39 , 694 34 , Hallsberg , Svezia
- Info@clubc.se
- casacaris.com
Le persone hanno visualizzato anche
Diddys Lotion 10/10!
(Hade lämnat en dålig recension innan jag fick den infon så jag uppdaterar nu!)
Jag blev lurad
Super bra produkter och tillgänglighet
Super bra produkter och tillgänglighet! Men vore bra med snabbare leverans och inte bara med PostNord, typ instabpx eller så vore toppen!!
Snabb, smidigt, enkelt
Inga konstigheter. Fick varorna snabbt utan bekymmer. Kommer handla igen.
Jag är mycket nöjd!
Jag är mycket nöjd!
CBD produkter som jag provat har
definitivt påverkat min kropp positivt.
Jag märkte det efter 3-4 veckor.
Jätte bra grejer passar perfekt som…
Jätte bra grejer passar perfekt som rökelse eller vid maten.
Bra kvalite bra pris bra service
Snabba svar tydliga svar fantastisk kvalitet och konkurrenskraftiga priser
Testa moonrocks
Testa moonrocks. Väldigt bra allt va bara perfekt. Rekommenderar alla produkter.
Gillar THCa produkterna
5/5 super snabb och super trevliga kund…
5/5 super snabb och super trevlig kund support! Jag e så jobbig i mina mail men dom hanterade det fantastiskt, super bra tålamod och trevlighet //Erik Nyström<3
Oförväntat bra
Smidig fort leverans. Oförväntat resultat. Bättre än man tror. Cola flaskorna är 👍🏼🎀♥️
Riktigt bra thch godis tog alla på en…
Riktigt bra thch godis tog alla på en och samma gång och ja ångra mig rätt snabbt efter de va drag i dom👍👍
Riktigt snabb leverans
Riktigt snabb leverans. Riktigt grymma varor. Rekommenderas starkt!
Tyckte om den genuina service som…
Tyckte om den genuina service som erbjuds då jag önskade en xpressleverans då det var Fredag..självklart erbjöd jag att betala men får till svar att det löser sig..(förstagångskund :-) ) OCH det gjorde det! Har haft problem med sömnen och både Vape och Cola-flaskor i geléform löste den biten..och ja, jag har inget mer att önska då produkterna erbjuder det man önskar och stämmer bra med utbudet på sidan!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.