Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce

Scritti dall'azienda

Cartouche is dé boetiek voor vrouwen die houden van stijl en persoonlijkheid. Met een unieke mix van kleding en accessoires, zorgvuldig geselecteerd om jouw garderobe compleet te maken, staan we bekend om onze warme, persoonlijke aanpak. Naast onze drie fysieke winkels brengen we mode tot leven met het eigen label Cartouche by Suus en onze populaire liveshows. Tijdens deze interactieve shows op Instagram ontdek je de nieuwste collecties, stylingtips en combinaties die perfect bij jouw stijl passen. Gemist? Alles is eenvoudig terug te vinden en te shoppen via onze webshop. Cartouche is meer dan een winkel; het is een beleving, waar jouw stijl centraal staat.

3,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Cartouche Bodegraven zeer on…

Cartouche Bodegraven zeer on vriendelijk personeel. Bij binnenkomst word je straal genegeerd. Heel anders als de andere filialen. Het is omdat mijn dochter een bepaalde broek nodig had. Wat alleen dit filiaal had, ik wilde nog rondkijken maar ben er meteen uitgelopen. Scheelt weer grote uitgaven😉

15 maggio 2026
Logo di Cartouche Fashion

Risposta di Cartouche Fashion

Hi Birgit, Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren in onze winkel in Bodegraven. Dat is absoluut niet de sfeer die wij willen uitstralen.

Fijn dat je dochter alsnog de broek heeft kunnen vinden waar ze naar zocht, maar we vinden het erg vervelend dat jij je niet welkom voelde en daardoor meteen bent vertrokken. Juist omdat je blijkbaar vaker bij ons komt, vinden we het extra jammer om dit te lezen.

Hopelijk mogen we je in de toekomst toch nog eens laten ervaren hoe een bezoek aan Cartouche óók kan zijn. Liefs, Team Cartouche 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Mooie Linnen kleding gekocht van de webshop.

Leuke TikTok advertenties. En zo op hun website gekomen…. Wel eerst de reviews gecheckt van hun winkel in Woerden. En van Trust Pilot… toen besloten om te kopen…. Ik heb alle kleding 100 💯 procent linnen besteld…. Ik was lang op zoek naar Linnen Kleding….. dus was super blij dat ik het gevonden had…. Alles is hoge kwaliteit en paste mij goed…. Ik heb 6 kleding stukken besteld allemaal Linnen…. Ik ben helemaal tevreden….. 😊. Wel jammer dat ze weinig reviews hadden op Trust Pilot en Google Maps…. Maar ik hoop dat mijn review daar nu aan bij draagt dat dat meer wordt. Altijd lastig iets kopen van een nieuwe website….. altijd goed checken de reviews is belangrijk. Maar leuke webshop ik beveel het aan. Bedankt 🙏🏽. Deze kleding kan ik lekker gaan dragen in het midden oosten. Linnen kleding is fijn voor 40 graden. Groetjes GAB.

4 maggio 2026

Helemaal geweldig 🤩

Helemaal geweldig! Zeer goede kwaliteit kleding ( in dit geval zijn de prijzen “te mooi om waar te zijn “ ECHT WAAR ). Goede communicatie en zeer vriendelijk ook als er iets is, snelle en vriendelijke reactie en altijd een zéér klantvriendelijke oplossing. Zeer snelle levering, fijne website , geen moeilijk gedoe als iets retour komt of geruild voor bv. een andere maat. Als ik 10 sterren ⭐️ kon geven had ik het gedaan. Een waarschuwing eenmaal op de website bent geweest, blijft het waarschijnlijk niet bij 1 bestelling 😅🤣🤣🤣. Volg ze ook op social, zeer actief en zie je snel nieuwe items…..Cartouche als ondernemer zeg ik zoals jullie het doen zo hoort het!

30 marzo 2026

Positieve revieuw voor Cartouche

Ik deel deze revieuw omdat ik eigenlijk altijd afga wat er op trustpilot staat alleen van dit bedrijf kan ik niks vinden maar wordt zo positief verrast door alles wat zij op Instagram posten en hoe actief ze zijn. Dus donderdag m’n eerste bestelling geplaatst en deze zojuist ontvangen, wat een snelle services en de artikelen zijn precies wat ik er van verwacht had dus vandaar mijn positieve revieuw

10 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più