Sålde min bil via Carswipe och fick högst bud via denna plattform jämfört med andra bilhandlarsidor. Seriösa bilhandlare med en super smidig affär Är yttest nöjd med servicen från Ivan ocks... Leggi di più
Väldigt nöjd med användarvänligheten som Carswipe utvecklat. Fick in goda bud på min Toyota Aygo och det bästa är att jag sluppit all kontakt med köpare! Smidigt, användarvänligt och huvudvärksfri... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Carswipe startades 2018 i Malmö. Vår ambition är att skapa en säker marknadsplats där du som privatperson kan sälja eller köpa bil på ett enkelt sätt. Inga fler otrygga möte och förhandlingar, inga dolda fel eller begränsade möjligheter till finansiering, garanti och hemleverans. Samma förmåner som hos bilhandlaren - utan mellanskillnaden och helt digitalt.
Stora Varvsgatan 6A, 211 19, Malmö, Svezia
- info@carswipe.se
- carswipe.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Sålde min bil via Carswipe och fick…
Seriösa bilhandlare med en super smidig affär
Är yttest nöjd med servicen från Ivan också
Bara 10/10 för Carswipe 👍⭐️
Rekommenderas starkt!
Snabbt & Smidigt & Enkelt
Att det var så smidigt och att de återkom med ett bra bud direkt.
Snabb försäljning!
Jag kom i kontakt med Ivan och gav honom info om bilen jag ville sälja. Han återkom efter bara några timmar med en potentiell köpare som nu köpt bilen. Trevligt bemötande, snabb i kontakten och framförallt en snabb försäljning. Rekommenderas starkt!
Smidigt och enkelt!
Sålde tjänstebil via Carswipe
Sålde tjänstebil via Carswipe
Bra bemötande, rekommenderas!

Risposta di Carswipe
Otroligt bra och trevligt bemötande
Otroligt bra och trevligt bemötande! Mycket smidig tjänst! Fick (nästan) dubbelt så mycket för vår Kia som vi blev erbjudna av ett annat liknande företag som säger sig vara störst i Sverige på att köpa bilar online.

Sålde vår tjänstebil via Carswipe
Sålde vår tjänstebil via Carswipe. Bra kontakt, smidig affär och mer betalt. Ingenting att klaga på, rekommenderas!
Fantastiskt smidigt att använda…
Fantastiskt smidigt att använda Carswipe. jag fick lite hjälp i starten när jag hade någon fråga. jag la ut bilen till budgivning till företag. Jag fick ett bud ganska omgående. Jag fick betydligt bättre betalt än jag fick hos de bilformor jag varit hos och visat upp bilen. + 15 000kr. Pengarna på kontot samma dag som bilen hämtades hemma hos mig.
det som gjorde att jag vågade sälja online via appen var att både köpare och säljare använder Bank ID.

Risposta di Carswipe
Trevligt bemötande och proffsigt…
Trevligt bemötande och proffsigt hanterande av annonsen. Rekommenderas varmt!

Risposta di Carswipe
Väldigt duktiga och professionella.
Väldigt duktiga och professionella.
De besvarade alla mina funderingar och frågor väldigt noggrant!
Allt gick väldigt smidigt.
Bra bemötande hela vägen från första kontakt.
Vill du sälja din bil ?
Då är Carswipe rätt företag att ta prata med!

100% kundnöjdhet
100% kundnöjdhet. Det här är en service som är unik och jag kan varmt, varmt, varmt rekommendera Carswipe. Snabbt, smidigt, enkelt och med en kundservice i toppklass!
Mer betalt än bilhandlarna
Vi använde oss av carswipe när vi avyttrade våra bilar. Det gick väldigt smidigt och snabbt! Vi fick bud som var över våra inbytespriser.

Risposta di Carswipe
Vill ni slippa huvudvärk?
Vill ni slippa huvudvärk, vill ni slippa kontakt med dryga köpare, vill ni slippa prutare, vill ni slippa Skambud, vill ni sälja till rätt pris?? Ja Ja ja, slipp allt krångel, enklare kan det inte bli!! Grym service och bemötande! Rekommenderat sätt att sälja sin bil på!

Så jäkla bra service
Så jäkla bra service! Ivan (samma namn men två olika personer) lyckades sälja min bil på några minuter. Allt gick så himla snabbt. Återförsäljaren va hur trevlig som helst! Eftersom vi sålde bilen och skulle ta oss till vår nya bil (3 mil ifrån) körde han oss utan att blinka. Bättre kan man inte få de! Om ni ska sälja så använd carswipe! Återigen ett stort tack till Ivan på Carswipe!

Risposta di Carswipe
Skulle absolut använda tjänsten igen.
Väldigt nöjd med användarvänligheten som Carswipe utvecklat.
Smidigt, användarvänligt och huvudvärksfritt.
Väldigt bra och smidig tjänst
Väldigt bra och smidig tjänst! Jag var lite orolig för leveransen men fick bra hjälp från kundtjänsten och bilen levererades sen direkt hem till mig. Kan varmt rekommendera!

Risposta di Carswipe
Ett samtal till Ivan och några timmar…
Ett samtal till Ivan och några timmar senare var bilen såld. Perfekt att få tillgång till alla Carswipes kontakter "snabbt, billigt & fraktfritt" :)

Otroligt smidig tjänst
Otroligt smidigt och enkelt att lägga upp sin annons och ta emot bud i telefonen! Stark rekommendation.

Risposta di Carswipe
Äntligen en tjänst där man kan sälja…
Äntligen en tjänst där man kan sälja bilen utan att bli bombad med samtal och hembesök. Smidigt att lägga upp bilen så enkelt och kunna ta emot bud som jag kan neka eller godkänna.

30 tkr mer betalt!
Service som sticker ut! Blev ett litet missförstånd gällande upphämtningsplats som personalen på Carswipe löste snabbt och enkelt! Jag fick dessutom 30 tkr mer betalt än vad jag tidigare kunnat få bud på egen hand. Kommer definitivt använda denna tjänst fler gånger!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.