De är helt sjuka i huvudet, deras priser är OTROLIGT dyra. Boosters för 150 kr styck, 3-pack blisters för 700, ETBs för flera tusen. Gör dig själv en tjänst och köp INTE från Carsmästaren eller CDON.... Leggi di più

Handlat via tradera flera gånger och alltid blivit nöjd med affären, imponerad att de lyckats ha koll på alla mina småköp och samfraktat. Svarar snabbt om än kort på meddelanden. Någon vara haft skada... Leggi di più

Snabb leverans, jättefina leksaker och som precis på bild fast till en bråkdel av priser i butiker! Köpt flera leksaker som barnen älskat, snabb kommunikation och samfrakt! Uppskattas och kommer defin... Leggi di più

Toppklass service! Fick i ett första skede fel version av vara och de hanterade ärendet skyndsamt och professionellt. Beställde på nytt och då blev det rätt. Mycket fint service och fint bemötande!

1. Negozio di giocattoli
  2. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi på Carsmästaren är specialiserade inom Cars, Monster High, Pokémon, Pj Masks, Ever After High produkter. Vi har också ett brett sortiment av leksaker som du inte hittar i vanliga butiker. Du hittar märken som Paw Patrol, Princess, Marvel Avengers oc...

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,6

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dåligt förpackad försändelse.

Dåligt förpackad försändelse.
Försändelse inslagen i något tunt papper vilket resulterat i fraktskador. Vilket är fullt förståeligt. Återstår att se hur carsmästaren hanterar mina klagomål med tanke på all kritik de fått av sina kunder här.

15 novembre 2023

Styr unna

Styr unna, det er rent svindel.
Dem Sender ikke varene man bestiller og man får ingen informasjon..
Heldigvis handlet jeg med faktura..

8 novembre 2023

Oseriöst och krångel

Beställde via cdon. Samma dag registrerades att frakt var bokad. Efter det hände ingenting. När jag hade en fråga innan köp svarade de inom några timmar. Sedan när det gällde det det här tog det flera dagar. De skyllde (som i många andra fall här) på att postnord antingen tappat bort eller missat att scanna. De erbjöd sig direkt att skicka en ny (konstigt att demontera ville kolla med postnord först men tacksamt tänkte jag). De skulle återkomma med info om när de skickat ny vara samt spårnings-id. Men de hör inte av sig. Skrev via cdon igen och bad dem skicka men kände sen att jag inte tror att den någonsin kommer och har nu begärt återbetalning och makulering av order. Skulle inte bli förvånad om de nu säger att det är för sent för att den skickats. Men det återstår att se. Oavsett under all kritik! Jag köper mycket julklappar och presenter till barnen online och har aldrig varit med om sämre företag.

13 ottobre 2023

Undvik!!

Undvik!!. Väldigt oförskämda och beskyller dig när dom själva strular till med leverans och beställning.

25 settembre 2022

Säljer varor som inte finns

Beställde ett gosedjur som jag skulle hämta upp på deras lastkaj som i princip inte gick att hitta. Hittade tillslut en arg lapp på en dörr med avsändare carsmästaren och då förstod jag att jag skulle ringa numret som stod på den dörren. När jag ringde klickade dom mig och jag fick meddelandet ”jag kan inte prata just nu”. Då skickade jag ett meddelande att jag stod utanför och fick svaret ”hej. Ringer killen som kommer upp”. Efter att ha väntat i 10 minuter kommer en kille med massa gosedjur i famnen och säger att dom tyvärr inte har det jag köpt i lager men att jag gärna får välja ett annat. Snacka om skojare, köp inget här!

6 marzo 2023

Lange svartider fra kundeservice og pakke aldrig leveret

Jeg bestilte den 15/11/2022 to Panini Adrenalyn XL FIFA World Cup 2022 Julekalender. De havde kostet 250 kr. pr. stk. i butikkerne i Danmark, men var udsolgt alle steder, så selvom de hos CDon kostede 395 kr. pr. stk (plus 99 kr. i fragt) besluttede vi os for af købe dem. Der blev i bestillingsprocessen lovet levering indenfor 4-6 dage, så det kunne vi jo snildt nå inden 1. december, hvor julekalenderne skulle tages i brug af vores sønner. Derefter to problemer:

1.) Forkert adresse: Jeg blev på intet tidspunkt i bestillingsprocessen bedt om at vælge eller angive leveringsadresse - ej heller at logge ind. I stedet CDon brugte bare automatisk den seneste leveringsadresse der var anvendt med min mailadresse. Vi var i mellemtiden flyttet, så ordren blev derfor fejlagtigt gennemført med forkert leveringsadresse.

Jeg skrev til CDons kundeservice den 15/11 om morgenen 7 min. efter ordrebekræftelsen var kommet og jeg kunne se den forkerte adresse. Knap 3 arbejdsdage senere den 17/11 sidst på eftermiddagen svarer de tilbage, at de har sendt beskeden videre til deres underleverandør Carsmästaren, som skal afsende julekalenderne.

Der sker ingenting og den 20/11 om aftenen (6 dage efter bestilling) modtager jeg så mail om at min pakke er pakket og klar til afsendelse. Et par timer senere - og næsten 6 hele dage siden jeg bestilte og skrev til kundeservice - svarer Carmästaren så, at de intet kan gøre for at ændre adressen, fordi pakken nu er afsendt.

Det virker således til at de bare har syltet min henvendelse og ventet på at pakken var pakket, så de ikke kunne gøre noget. Uanset hvad er det i hvert fald under alt kritik at der går næsten 6 dage fra en henvendelse til CDon til svar fra deres underleverandøren Carsmästaren.

2.) Vi modtager aldrig pakken: Næste problem er så at vi aldrig modtager pakken! Den 20/11 fik jeg som nævnt mail om at min pakke var pakket og klar til afsendelse og CDons systemet var ligeledes opdateret med denne information. Jeg checker løbende CDons systemer med track-and-trace for ny status, men der sker ingenting. Efter flere dages ventetid og der fortsat står samme besked om at Post Nord har fået besked om at pakken er pakket, men de har endnu ikke modtaget pakken. Jeg skriver derfor den 25/11 på sagen til både CDon og Carsmästaren om problemet og spørger efter status, idet den lovede leveringstid nu også er overskrevet en del.

3 dage senere den 28/11 svarer Carsmästaren så tilbage at pakken er afsendt fra deres lager, men at de blot har glemt at opdatere deres system. Systemet viser dog fortsat den 29/11 at Post Nord endnu ikke har modtaget pakken, så jeg rykker dem igen for status, og får samme svar om at pakken er afsendt. Tilsvarende skriver jeg til CDon og spørger om de ikke kan gøre noget i sagen, men de henviser blot til underleverandøren Carsmästaren og at deres shop bare er en “markedsplads” og de intet ansvar tager ift. deres underleverandører. Til gengæld får jeg en rabatkode på 50 kr. til mit næste køb på CDon, men det kommer aldrig til at ske efter denne oplevelse og er nærmest bare ren provokation ovenpå så dårlig en service.

Den 6/12 som er 22 dage efter jeg bestilte varen og 6 dage efter mine drenge skulle have haft julekalenderne skriver igen til både Carsmästaren og CDon at de tydeligvis har mistet min pakke og jeg gerne vil have pengene tilbage. Samme dag bekræfter CDon så annulleringen, og et par dage efter modtager jeg rigtig nok pengene tilbage.

Men sikke en dårlig oplevelse med CDon og Carsmästaren, hvor det er meget tydeligt at de hverken har styr på deres logistik eller kundeservice. Og værst af alt var at jeg havde to mega skuffede sønner, som havde set meget frem til netop disse julekalendere, men aldrig fik dem.

5 dicembre 2022

Jag beställde i början av december en…

Jag beställde i början av december en leksak från dom via mellanhanden CDON.
Fick orderbekräftelser från de tre andra företagen i min beställning, utom från Carsmästaren, men pengarna drogs.

Då jag beställde många julklappar i samma veva hann jag tyvärr inte uppmärksamma att jag en vecka senare beställt ytterligare en leksak via Carsmästaren, denna gång via Carsmästarens egen hemsida.
Fick ingen orderbekräftelse på beställningen denna gång heller.
Då kontaktade jag dom via deras kontaktformulär.
Inget svar.

Den första produkten har fortfarande inte dykt upp, 4 veckor senare.
Den andra produkten dök upp efter 10 dagar. Ingen följesedel i paketet.
Företaget känns inte seriöst organiserat, rekommenderas ej.

2 dicembre 2022

Dåligt kundbemötande

Snabb leverans, men därefter slutade ett gott bemötande och kundnöjdhet.
Lång svarstid på mejl, då jag gjorde en retur. Jag gjorde returen en dag efter leverans, den 221007. Jag betalde extra för frakten för att returen skulle innehålla spårningslänk.
Trots påminnelser från både mig och PostNord hämtar de ej ut paketet. Idag är det den 221025 och den 221026, går paketet i retur till mig.

Vi får se om de hinner hämta paketet/returen innan det åter hamnar hos mig?!

25 ottobre 2022

Varning för Carsmästaren

Varning för Carsmästaren
Ett företag som satt i system att vara onåbara för sina nätkunder. Svarar knappt på mail och absolut inte på telefon.
Skickar du tillbaka ett paket och gör allt precis enligt anvisningar från Carsmästaren, så besvärar de sig inte ens att hämta ut paketet!!
Med en sådan kundattityd skall de ha ”Rött kort”
Obs! Handla inte hos Carsmästaren om du vill undvika problem!

14 gennaio 2022

Säljer öppnade förpackningar

Säljer öppnade förpackningar. Svarar varken på meddelande, mail eller samtalen. Faaaantastisk bemötande av en "seriös" "leksaksaffär". Köp inte där ifrån om ni inte vill bli blåsta.

18 dicembre 2021

BEWARE

Do not trust this shady business. They’re taking your money without sending the items you ordered. When you get your “order” it’s fake products.

10 novembre 2021

Carsmästaren är bedragare

Carsmästaren är bedragare! De har markerat ordern som skickad hos Klarna för att dra in pengarna, men ordern har inte skickats. När jag försöker kontakta dem via deras chattservice, svarar de inte. Deras kontaktformulär fungerar inte heller. Och man kan inte ringa dem, samtalet koppas bara bort. Varning för bedragare!!!

7 gennaio 2021

Super service

Super service! Bestilte 3 forskellige dukker til min datter via CDON.dk og fik leveret direkte fra Carsmästeren. Desværre var der sket en fejl, så jeg fik 2 ens. Der gik 5 minutter fra jeg skrev til Carsmästeren fredag formiddag, til Omar fra kundeservice svarede. Og derfra kun kort tid, til han skrev igen, at lageret havde plukket forkert, og at de ville sende en ny dukke med det samme. Den forkert leverede kunne jeg beholde. Mandag morgen lå her en ny (og rigtig) dukke. TAK for hjælpen :)

26 aprile 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito