I've always been a little afraid to buy used cars, but CarNext.com Norge changed that. I felt like the whole process was honest and open. I could look up the car's history, and the team made everythi... Leggi di più
Så på bilen på nett. Fant den på finn. Kjørte til utsalgsstedet. Ble veldig imponert over bygget, og tilstanden på andre biler som sto utstilt. Selgeren hjalp meg med å få bilen klargjort for en pr... Leggi di più
Hyggelig selger, litt rot men det ordnet seg raskt. Bilen var veldig fin, men den var polert med et stoff som gjorde det vanskelig å se ting i lakken. De kom frem etter første vask. Det var ikke galt... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
CarNext.com tilbyr kun nyere brukte biler av høyeste kvalitet og som er mellom 1 til 5 år med begrenset kjørelengde. Hver bil blir inspisert av NAF, har 12-måneders garanti, 14-dagers returrett og gratis levering til nærmeste hentepunkt! Når du handler bil hos CarNext.com kan du være sikker på at du har gjort et godt kjøp!
Trondheimsveien 40, 2013, Skjetten, Norvegia
- +47 21 00 50 09
- bilbutikk@carnext.com
- carnext.com/nb-no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Veldig god kundebehandling
Veldig god kundebehandling.
Topp service.
Anbefales

Superfornøyd!
Kjøpte bil av Glenn Wallander.
Topp service og oppfølging.
Anbefales!

Super hyggelig selger
Super hyggelig selger. Alt gikk smertefritt. Kan anbefales.

Risposta di CarNext.com Norge
Paul was very service orienter and…
Paul was very service oriented and stayed long after office hours to fullfill the deal.

Risposta di CarNext.com Norge
En ufattelig god selger og…
En ufattelig god selger og serviceminded. Jobber raskt og er utrolig fornøyd fra første møte.

Risposta di CarNext.com Norge
William tok oss godt i mot fra først…
William tok oss godt i mot fra først stund. Imøtekommende og blid, med glimt i øyet, samt god kunnskap om både biler og bransjen. Vi anbefaler gjerne carnext og William til de som er på jakt etter en god bilhandel😊

meget god service
Fikk meget god service av hyggelige og imøtekommende selgere.
Mange fine biler.
Kan absolutt anbefales!
Hilsen en veldig lykkelig kunde

A pleasant buy from CarNext 😃
William has been exceptional as a salesman by giving us a very pleasant experience during the sale of our new car. He communicated with us throughout the process of the sale with honesty and politeness. We felt respected and valued as customers and this is something we have appreciated him for greatly😁👍

Risposta di CarNext.com Norge
Alt bra jeg anbefaler William som er en…
Alt bra jeg anbefaler William som er en veldig higelig kar

Risposta di CarNext.com Norge
Har vært meget fornøyd med servise hos…
Har vært meget fornøyd med servise hos CarNext. Ble tatt imot av selger William. Han svarte på alle spørsmålene mine og var veldig hjelpsom. Anbefaler på det strakeste han som selger, hvis man ønsker grundig og profesjonell hjelp.
Eva Osipowicz

Risposta di CarNext.com Norge
Så fort bilen var levert så var det…
Så fort bilen var levert så var det ikke så farlig lenger. Ting som skulle fikses ble ikke gjort, lovet å ringe opp igjen men gjør det ikke..virket som daglig leder tok tak i ting, men han bare lovet å ringe opp igjen han også uten å følge opp! Få tilbakebetalt penger, de sier de har gjort det og måtte krangle med de, sa pengene var betalt tilbake 2 ganger. Ba om bevis, ble ikke betalt før den dagen det ble krevd bevis gitt. Synd man er så til de grader dårlig med å følge opp når man har så flotte lokaler og beliggenhet. Vært så dårlig oppfølging at saken fortjener et oppslag i avisen faktisk…..så mulig dette bør belyses bedre hvor elendig de følger opp! Enda 2.5 mnd har de ikke betalt tilbake alt de har lovet. Burde fått betalt for tid man har brukt på telefoner og Mail til dette firmaet!

God service
God service, følte mine mange spørsmål ble godt besvart. Kan absolutt anbefale William, fin fyr med god kompetanse på bil

Ryddige og profesjonelle ansatte
Ryddige og profesjonelle ansatte. Raskt og enkelt. Seriøst firma som har holdt det di har sagt.

Risposta di CarNext.com Norge
Må fortelle dere hvor fornøyd jeg er…
Må fortelle dere hvor fornøyd jeg er med å ha kjøpt bil igjennom dere. Både når vi kjøpte bilen, og når det oppstod noe, så ordnet dere det med engang. Må også si at vi var veldig fornøyd med selgeren våres William Bjerke, utrolig dyktig kar! :D

Fornøyd kunde
Kjøpte bil av William Bjerke. Fantastisk service og super oppfølging. Anbefales på det sterkeste.