21 april 2021 mijn eerste Carlo Lanza sokken besteld direct bij Carlo via Instagram. Inmiddels zijn het mijn favoriete sokken, die dé finishing touch zijn van mijn dagelijks outfit. Nu 5 jaar later... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Carlo Lanza sokken zijn stijlvol, comfortabel en van mooie kwaliteit. Het concept achter het merk is sterk en geeft het product een luxe en unieke uitstraling. Een mooi en doordacht product dat zeker... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een echte topper, buitenom dat de sokken super goed zijn is Carlo ook een supergoed mens. Een hardwerkende man met een gezin met 3 kinderen die zich ook inzet voor goede doelen. Kijk ook eens naar d... Leggi di più
Carlo Lanza sokken worden met veel zorg gemaakt in Italië. Met dezelfde zorg proberen wij onze klanten te bedienen en service te verlenen die zorgen voor een totale klantbeleving.
Hopman 7, 8448NN, Heerenveen, Paesi Bassi
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Goed contact en snelle verzending.
Hele vriendelijke verkoper.
Kwaliteit van de sokken zal moeten blijken, zien er goed uit.
Kwalitatief zeer goede producten, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Ik koop al sinds het begin van het bedrijf sokken en de kwaliteit en pasvorm zijn consistent fantastisch! Carlo is ook enorm servicegericht.
Carlo Lanza-sokken combineren comfort, kwaliteit en stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden ze een uitstekende pasvorm en duurzaamheid. Met een gevarieerd aanbod van kleuren en patronen zijn ze geschikt voor diverse gelegenheden. Hoewel prijzig, is de investering de moeite waard voor deze stijlvolle en comfortabele sokken.
We zijn broers en kunnen kritisch op elkaar zijn. Hij is al jaren goed aan de weg aan het timmeren. Kwaliteit en persoonlijkheid staan hoog in het vaandel bij hem. En dat zie je terug in zijn producten. Heb de afgelopen jaren veel sokken de revue zien passeren, draag ze met plezier en zitten als gegoten.
Sokken zijn van zeer goed kwaliteit, levering is snel en verzorgd.. niet alleen sokken voor speciale gelegenheden, maar voor dagelijks gebruik.. sokken die je moet hebben. Niet alleen leuk om te kopen voor jezelf, maar vaak ook leuke giftbox voor familie/vrienden of geschenken..
Kijk ook eens naar de geschenkdozen die je kunt kopen, dit vind ik persoonlijk een goed idee als cadeau voor iemand.
Goed product met persoonlijke service! Al meerdere keren besteld. Vast in mijn sokken collectie dus.
Snelle levering en netjes antwoord gekregen op mijn vragen wat een topbedrijf👌
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.