Endelig sukkerfrit slik som smager ligesom det med sukker, ingen klistrede vingummi og lakrids med super smag og konsistens. Jeg er kæmpe fan

Carletti grænse karameller er ikke længere en lækker fløde karamel. De har fuldstændig mistet deres originale smag og konsistens. Hvilket faktisk var deres kendetegn. De har nu konsistens og smag... Leggi di più

Det vrimler med videoer af unge mennesker i øjeblikker som opfordrer til at putte f.eks. chili i jeres karameller til sidste skoledag (markeret reklame Carletti). SÅ dårlig stil at opfordre afgangsele... Leggi di più

Sidste skoledag skal være en glædelig begivenhed for alle. Tænk at man som producent opfordrer til at fryse karamellerne så det føles som at blive ramt af små sten!! Eller putte chili eller andet i d... Leggi di più

2,2

Scarso

TrustScore 2 su 5

Mørk Pålægschokolade

Mørk Pålægschokolade, de klistrer sammen og går i stykker når de skal skilles ad, og nej de har ikke stået mega varmt, det er efterhånden en kedelig oplevelse at købe jeres produkter. Jeg køber dem ikke længere.

4 agosto 2025

Dårligere kvalitet og meget mindre indhold.

Køber ca en gang om måneden Selection Desert Chokolade. Ikke nok med at kvaliteten og størrelsen af chokoladerne er mindre!! Men til samme pris, er indholdet næsten halveret, så der kun er et lag chokolade i æsken.
Der plejer at være flere lag i æsken, ligesom flere etager i æsken.

18 aprile 2025

Har købt en hel kasse P-tærter extra…

Har købt en hel kasse P-tærter extra Dark. Disse var helt uspiselige p.g.a. Salt. Firmaet bad mig sende dem tilbage, hvilket jeg brugte tid på. Som tak sendte de en lille pakke slik med noget intetsigende slik. Jeg har betalt for P-tærte kassen, haft ulejlighed med returnering og firmaet har indrømmet at varen var uspiselig. Ved at sende produkter retur hjælper man kun Carletti så de kan tilbagekalde produkterne fra distributørerne. Kunden er de ligeglad med. Vi har ellers godt kunnet lide P-tærter i vores familie, men nu er det slut med at købe varer fra Carletti. Det er hvad de får ud af dårlig kundepleje.

10 gennaio 2025

Carletti grænse karameller er ikke…

De har nu konsistens og smag som en gammel og grynet karamel. Den minder mere om en fudge, end den klassiske karamel vi allesammen kender.
Det eneste man kan genkende dem på er indpakningen.
Man tror at man får en karamel som smager som den gamle "model" gjorde.

Total skuffelse!

4 novembre 2024

Jeg har netop spist 5 Carlettis…

Jeg har netop spist 5 Carlettis 'P-tærter, original', og tjaaa... bum bum, der var sammenlagt 2 peanuts i dén oplevelse, så nu ryger resten af posen ud, sammen med Carlettis gode navn. Sikke noget sjask jeres varer er blevet - det er ikke første gang jeg har oplevet det...

24 aprile 2024

Fejlemballerede karameller.

Fejlemballerede karameller.
Købte BigBen og fandt en del fejlemballerede heri.
Jeg gjorde Carletti opmærksom herpå og fik promte svar og en kompensation.
Thumbs up herfra.

12 febbraio 2024

BOYKOT DET USERIØSE FIRMA

Et firma der opfordrer til at fryse karameller til sidste skoledag...så små børn kan blive ramt hårdt af en byge af frosne karameller.
BOYKOT DET USERIØSE FIRMA

23 maggio 2023

Jeg blev som så
mange dybt forarget over at man som virksomhed kan opfordre til at fryse og putte stærke krydderier i karameller til sidste skoledag En dag som skulle være en hyggelig og sjov dag for de yngste klasser.
Jeg vil aldrig nogensinde købe noget fra denne virksomhed igen .

13 aprile 2023

Jeg blev som så mange dybt forarget…

Jeg blev som så
Jeg vil aldrig nogensinde købe noget fra denne virksomhed igen .

18 maggio 2023

Jeg er klasselærer i en 2

Jeg er klasselærer i en 2. klasse. Hvordan tror I mine små elever får det, når der kastes fløde karameller sidste skoledag i år. Hvad tænker I dog på, at få unge mennesker til at anbefale frosne karameller med stærke krydderier? Hvem er det sjovt for?? Det er jo direkte ondskabsfuldt. Er det i den retning de unge skal præges? Jeg er chokeret.
Pia Simonsen

12 maggio 2023

#ErDerEnVoksenTilstede?

Kan man give 0 stjerner ?? Direkte at opfordre de unge mennesker til at putte chili og peber i karameller eller fryse dem ned inden sidste skoledag, er TORSKE DUMT!!! og også direkte imod de retningslinier skolerene har for dagen. Det er jo meningen at det skal være en god og sjov dag for ALLE, hvad bliver det næste ? tager i "trenden" op med at putte nåle i karamellerne ?? Er der overhovedet nogen voksen ansatte på den virksomhed.
Herhjemme bliver det et KÆMPE NEJTAK til carletti produkter fremover

12 maggio 2023

Jeg er så rystet

Jeg er så rystet, at jeg ikke ved hvad jeg skal skrive.... "æg eller ÆG" måden at stave æg på, var nok til en 40.000kr bøde. Hvad ender det her med, når i opfordre til at ændre indholdet på jeres produkt, uden kontrol og hygiejne opsyn.

11 maggio 2023

Skadeligt!

“– Vi er bekendt med, at nogle af de influencers, som vi samarbejder med, har foreslået at tilføje chili og hvidløgspulver, samt nedfrysning af vores karameller ifm. en kampagne op til sidste skoledag, skriver Katrine Tuelstrup, der er marketingschef hos Carletti.

– Det er en klar fejl fra vores side, at vi har opfordret til dette, og det beklager vi meget. Vi ønsker på ingen måde at skade nogen og er meget kede af at have skabt en utryg stemning pga. vores ubetænksomhed, slutter hun.“

10 maggio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito