Lagade ett stenskott som sprack inom 30 minuter. Carglass bekräftade själva att det var deras ansvar och att åtgärden skulle vara kostnadsfri. När bilen väl är inlämnad för rutbyte ringer de plöts... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.
Box 24077, 104 50, Stockholm, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Snyggt jobb
Trevlig personal
Höll utlovade tider

Risposta di Carglass® Sverige
Åkte till er verkstad i Åkersberga på Drop in och en person satt och skrev på datorn, en satt och fikade och en stod bakom personen som skrev på datorn. Man bad mig vänta. Efter några minuter så frågade man om jag bokat till och jag hänvisade till drop in tid. En person följde mig då ut utan att ta med ficklampa då det var mörkt ute. Jag fick lysa med min mobil, där kunde personen i fråga inte se hur stor skadan var! Det var helt tomt i deras hall så jag kunde ha kört in och dom hade kunnat få kolla i ljuset, men man hänvisade mig till att boka en tid på nätet! Så jag fick åka hem utan att få hjälp med stenskottet.

Risposta di Carglass® Sverige
Snabbt Smidigt Enkelt och lånebil så blev det full pott!

Riktigt bra service.
Trevlig personal och utmärkt jobb.
Inte bästa stolarna för att sitta kvar och jobba men funkade.
De utförde jobbet snabbare än väntat så inga problem.

Risposta di Carglass® Sverige
Carglass Piteå. 10/10. Busenkelt att välja och boka tid, mycket trevligt bemötande, lånebilen redo och varm vid ankomst. Om behovet finns, återkommer mer än gärna!

Risposta di Carglass® Sverige
Mitt skadeärenden behandlades och åtgärdades snabbt och effektivt.

Risposta di Carglass® Sverige
Utlovade Vindrutetorkare som behövdes byta fick jag ej, fanns inte att tillgå till min Mercedes Benz. Trots all TV-reklam! Kostade mig 960 kr! BjörnH

Risposta di Carglass® Sverige
Så trevligt och fint bemötande. Lätt att boka och kort väntan på att få hjälp med skadan.

Risposta di Carglass® Sverige
Plenty of times to choose from, easily accessible (Kungsängen), order and order in the premises, good coffee, nice and knowledgeable personal, smooth insurance handling, very professional results (stone chipping), wiper blades included. The overall experience exceeded my expectations! I understand that the team in Kungsängen has been named the best CARGLASS Site several years in a row…

Risposta di Carglass® Sverige
Snabb service och trevlig personal

Risposta di Carglass® Sverige
Bra service, trevlig personal, enkelt att boka. De skötte kontakt med försäkringsbolag.

Risposta di Carglass® Sverige
Allt gick smidigt, bokning via hemsidan, besöket besöket i sig. Personalen var väldigt serviceminded.

Risposta di Carglass® Sverige
Jätte trevligt bemötande och super duktiga reperatörer

Snabbt lagat - bra bokning - trevlig personal - utmärkt resultat på lagningen

Risposta di Carglass® Sverige
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.