Valutata 5 stelle su 5

Carglass Helmond grote klasse. Vandaag toch geholpen, terwijl ik ( zelf niet gezien ) eigenlijk pas over 2 weken afspraak had. Ster in voorruit vakkundig, bijna onzichtbaar, en snel gemaakt. Fijn d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De dag voor kerst ontstond een grote barst in de voorruit van mijn Audi. Na kerst direct naar Carglass Ede, want moest met auto naar Duitsland waar men streng is. Ede had zelf geen ruimte in de agenda... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Top bedrijf

Ze regelen alles goed en houden je goed op de hoogte over de afspraak. Ook hoefde ik niks met mijn verzekering af te stemmen, alles wordt door hen geregeld.

Mijn ervaring was in het filiaal in Dordrecht.

5 marzo 2026

Nieuwe voorruit laten vervangen

Nieuwe voorruit laten vervangen. Achteraf kreeg ik pas te horen dat mijn ruitenwissers versleten waren en vervangen moesten worden. Dat hadden ze makkelijk vooraf even kunnen bellen terwijl de auto daar stond, dan had ik het meteen laten doen. Nu moet ik opnieuw een afspraak maken ergens anders. Jammer van de service, dit verwacht je beter bij een professionele ruitenspecialist.

15 aprile 2026

Raar verhaal Carglass

Ons ruit was uit de achterklep gesprongen. Een zeer vriendelijke dame van Carglass vertelde ons dat een noodreparatie met plexiglas bij onze auto niet mogelijk was, "dat had ze in de computer opgezocht". Inmiddels zitten we bij een concurrent en is de auto voorzien van een noodoplossing met plexiglas. Raar verhaal Carglass!

28 marzo 2026

Waardeloos bedrijf

prijsopgaaf opgevraagd voor het vervangen van een voorruit. kosten komen uit op 700 euro. bij de concurrent de ruit kunnen vervangen voor 200 euro.

Tsja, al die reclamespotjes moeten toch ergens van betaald worden.

11 marzo 2026

200% duurder dan concurrent

Eerst afspraak moeten maken, voordat je prijsopgave krijgt. Prijsopgave 200% !!! hoger dan de concurrent, om maar te zwijgen als je de ruit door Appie op de hoek laat repareren...

20 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Voor de tweede keer een klein sterretje…

Voor de tweede keer een klein sterretje door steenslag in mijn voorruit laten repareren. En voor de tweede keer sloeg het sterretje door in een barst. Helaas in de kleine lettertjes dat dit kan gebeuren. Na het repareren was het sterretje ook een stuk groter, het lijkt wel of ze een soort zuignap gebruiken om te testen of de ruit niet stuk gaat want aan een nieuwe ruit verdienen ze natuurlijk meer aan. En ook inderdaad dure ruitenwissers proberen aan te smeren. Tweede ruit laten vervangen door autotaalglas. Veel betere service daar!

18 febbraio 2026

bedriegers

er is toegezegd dat we de ruitplaatsing niet hoefde te betalen, omdat het al 3x verkeerd is gegaan bij ze. vervolgens krijg je een rekening toegestuurd die je moet betalen.
word je als leugenaar uitgemaakt dat dit helemaal niet is gezegd. geen ruitenwissers gekregen en geen coating.

auto word slordig en vies afgeleverd.

al door slechte ervaring, ga er nooit meer bij terug en zal het iedereen afraden.

zeker de locatie barendrecht.

5 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Valse start, maar goed hersteld

Vorige week naar Carglass Harderwijk geweest voor een sterretje. Volgens de medewerker zat het sterretje op zo'n plek dat de kans op doorscheuren 85-90% was. Dus op advies een nieuwe afspraak ingepland voor een nieuwe voorruit.

Vandaag terug naar Harderwijk. De vriendelijke medewerker heeft mijn sleutels aangepakt en mijn auto naar binnen gereden. Na 10 minuten kwam hij terug en vroeg "Je was hier toch vorige week en nu kom je voor een nieuwe voorruit? Waarom?
Het verhaal van de week ervoor verteld, waarna de medewerker aangaf dat er volgens hem geen nieuwe voorruit nodig is en gewoon gerepareerd kan worden.
Waarna hij het sterretje vakkundig en onzichtbaar (en zonder doorscheuren) heeft gerepareerd en het eigen risico heb ik in mijn zak kunnen houden 😁

2 marzo 2026

Binnenspiegel op voorruit lijmen

Carglass op de Parellaan in Hoofddorp heeft op een zeer professionele wijze onze binnenspiegel weer op de voorruit van onze auto gelijmd. Temeer omdat het binnenwerksysteem al 13 jaar oud is. Normaal gesproken wordt de bevestigingsnippel van de spiegel geïntegreerd met de voorruit geleverd. Gelukkig kon Carglass het fixen en dat scheelde ons een nieuwe voorruit hetgeen ons flink wat bespaard heeft. Het personeel is vriendelijk en nemen het probleem onmiddellijk uit handen. Een mooie werkplaats die tevens voorzien is van een goede wachtruimte met een koffieautomaat.
Prima bedrijf.

23 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Maak je telefonisch keurig een afspraak…

Maak je telefonisch keurig een afspraak met een prijsindicatie kom je daar bij Carglass op Lage Weide in Utrecht maar het genoemde bedrag voor herstel piepklein pitje in voorruit van 38 euro wuiven ze snel weg. Een werkelijk piepkleine schade in de ruit. '112 euro meneer'. Die medewerker gaf de computer de schuld voor het idioot hoge bedrag, ja ja nou het zal wel...
Dus ik direct dóór naar Autotaalglas ook daar kost reparatie uiteraard ook nog altijd 85 euro, maar hele vriendelijke en behulpzame mensen en lekkere koffie en zonder afspraak direct geholpen. Autotaalglas maakt minder reclame op Radio en TV maar een veel beter bedrijf. Geloof me echt! Ga het zelf maar ontdekken...ik kreeg bij afrekenen een gratis fles ruitenreiniger mee en een bon voor gratis wasstraat. Echt Klasse. Bedankt mannen ☺️

17 febbraio 2026

Wacht al langer dan 3 maanden op nieuwe ruit

Ruim 3 maanden geleden ingebroken, klein zijruitje van mijn Opel Astra. Stap 1: tijdelijk ruitje laten plaatsen. Fijn contact, snel geregeld. Stap 2: nieuwe ruit bestellen en laten plaatsen. We zijn nu 3 maanden verder, en de ruit is nog steeds niet geleverd. Geduld raakte op dus de eerste de beste concurrent gebeld; ruit kan binnen één dag worden geleverd. Carglass gevraagd om de bestelling van de nieuwe ruit te annuleren. Zij gaven aan dat ik daardoor wel 2x eigen risico á 150 euro moet betalen (1x aan hun, en 1x bij Autototaalglas). Gevraagd of het anders geregeld kan worden, aangezien zij niet leveren en de opdracht dus niet hebben afgemaakt. Helaas werd hier niet fijn op gereageerd. Excuses voor het niet leveren was al fijn geweest. Anyway, wacht je al lang op een ruit bij Carglass? Probeer het even elders.

12 febbraio 2026

Carglass Helmond grote klasse

Fijn dat ik toch geholpen kon worden, echte aanrader.

12 febbraio 2026

First they assure you everything is safe — then they demand €900

My experience with this company was extremely negative and, in my opinion, reveals serious issues with professionalism and accountability.
I contacted the service with a small chip in my windshield specifically as a preventive measure, to avoid further damage. After the inspection, I was repeatedly assured that the damage was superficial, safe, did not require repair, and that no cracks would develop. I deliberately asked several times about possible risks and was consistently reassured that there was nothing to worry about.
Approximately one week later, a crack developed from that chip. When I contacted the company again seeking an explanation and a possible solution, their position changed completely. I was told that a full windshield replacement was now required, costing around 900 euros. Moreover, instead of engaging in a constructive discussion, the staff began shifting the responsibility onto me, claiming that there had allegedly been previous repair or resin in the glass — which, in my opinion, does not correspond to reality.
Rather than acknowledging a misjudgment or attempting to find a reasonable compromise, I encountered fact distortion, accusations toward the customer, and a refusal to take responsibility for the consequences of their own recommendations. This behavior gives the impression that customers are first reassured, and once the problem escalates, they are confronted with an expensive and unavoidable repair.
In the end, I found alternative services where the same issue could be resolved at a significantly lower cost and with a far more professional and respectful approach. After this experience, my trust in this company is completely lost.
I would strongly advise others to think carefully before using this service, especially if honesty, transparency, and accountability are important to you.

2 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik had een afspraak gemaakt…

Ik had een afspraak gemaakt uiteindelijk 8 minuten voor de afspraak krijg ik te horen dat de ruit “niet op voorraad” is en de afspraak niet door kan gaan😂🤦🏽. voor niks 5 dagen gewacht. En ik kom binnen ik hoor niet eens een welkom wat een amateur bedrijf.

29 gennaio 2026

jammer

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik de service van Car glass altijd als goed en correct heb ervaren. Juist daarom vind ik het jammer om dit te moeten delen.

Ik had vandaag een dag afspraak in Tiel, waarbij ik mijn auto tussen 08:15 en 08:30 op locatie moest afleveren. Door verkeersproblemen en flinke file kwam ik helaas pas om 09:05 aan. Dat is vervelend, en dat begrijp ik ook. Ik ben vanmorgen om 5:30 vertrokken van huis vanwege de voorspelde sneeuwval om zowel mijn eerste project als de afspraak in Tiel op tijd te halen; eerder weggaan lag het dus niet aan.

Wat mij echter vooral tegenviel, was de manier waarop ik werd ontvangen. Er kon nog geen goedemorgen vanaf en er werd direct gezegd: “Je bent te laat, de monteur had al met je auto bezig kunnen zijn.”
Toen ik vroeg wat de mogelijkheden waren, kreeg ik als antwoord dat er helaas niets meer aan te doen was en dat ik een nieuwe afspraak moest inplannen.

Nogmaals, ik begrijp dat ik te laat was, maar de korte en botte manier van communiceren past niet bij de service die ik van Car glass gewend ben. Door deze benadering heb ik de afspraak ter plekke geannuleerd.

Jammer, want met een andere manier van communiceren en iets meer meedenken had dit heel anders kunnen verlopen.

29 gennaio 2026

NOOIT MEER CARGLAS!!

Na het plaatsen van een verkeerde ruit wacht ik al meer dan een half jaar op een nieuwe ruit die ze beloven te leveren maar zonder acties, alle beloftes op terugbellen zijn nooit waar gemaakt een klacht indienen doen ze ook niks mee. Ondertussen rijdt ik al die tijd met een verkeerde ruit waardoor ook de verwarming ontregeld is (sensoren op de ruit werken niet meer) en ik al een hoop kosten heb gemaakt bij mijn dealer (die ze natuurlijk ook niet willen vergoeden).

28 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte en onprofessionele…

Zeer slechte en onprofessionele ervaring met Carglass Sloterdijk.
In september heb ik mijn voorruit laten vervangen. De kalibratie is niet goed uitgevoerd en sindsdien rij ik al bijna 4 maanden met brandende storingslampjes.

Ik ben meerdere keren terug geweest. Elke keer worden de storingen alleen gereset en word ik weer weggestuurd. Er wordt geen echte oplossing gezocht en verantwoordelijkheid nemen ze niet. Afspraken worden niet nagekomen en terugbellen doen ze niet.

Het ergste is dat ik niet eens weet of de veiligheidssystemen nog wel werken bij een ongeluk. Ik rijd dagelijks met mijn kinderen in de auto, terwijl er waarschuwingen blijven branden. Dat is onacceptabel.

Ik heb nu zelf een afspraak bij de dealer moeten maken omdat Carglass het probleem simpelweg niet oplost. Dit voelt alsof je bewust wordt genegeerd.

Ik raad Carglass Sloterdijk absoluut NIET aan.
Veiligheid en service zijn hier duidelijk geen prioriteit.

9 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più